36

ГЕРБ=Мафия

преди 5 години

Тиквата е изключително неинтелигентен човек, назначен от някаква незнайна върхушка у нас с цел пълен достъп за източване на ресурсите на страната. Докато Тиквата рита топка или се прави на тенисист, други крадат от държавни заеми, еврофондове и всичко друго. Тиквата после не може да бъде съден, защото ще бъде обявен за невменяем.По въпроса - Тиквата беше в Украйна за да гледа финала на Шампионската Лига.

35

La France

преди 5 години

Така става когато приемаш от курабийките на Нюланд. На америкишите никога не бива да се вярва напълно защото те гледат само своя интерес.

34

с пушка в ръка

преди 5 години

След като Халтавджиев е толкова навит да се бие срещу Русия, защо не тръгне с пушка в ръка към Сталинград? В момента времето и снежната покривка са много подходящи за една геройска смърт!

33

Васил

преди 5 години

1. От кога Украйна е държава?2. Крим никога не е бил украински!

32

референдум

преди 5 години

Скоро в Украйна ще има референдум за присъединяване към Крим!

31

з

преди 5 години

До Анонимен32Има кой да я защитава. Ти седи тука.

30

Анонимен

преди 5 години

Неминуемо Украйна ще си върне Крим.

29

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се защити териториалната цялост на братска Украйна срещу руският империализъм.

28

защо?

преди 5 години

Защо няма санкции срещу фашистката хунта в Куев? Отговорна за хилядите избити от нея украинци! Да припомним, че на 2-ри Май 2014, в Профсъюзния дом в Одеса, бяха застреляни, изнасилени, бити до смърт, изгорени, разчекнати и т.н. над 50 мирни украински граждани. От "Свобода", "Десен сектор" и "Национален корпус" - убийците на Пороченко!

27

без пардон

преди 5 години

Крим ще бъде върнат на вече бившата Украйна, когато Израел върне всички окупирани територии на палестинците.

26

хаха

преди 5 години

До Дърт комунистС какво да са щедри завалиите? С 7800рубли заплата ли?С лади и москвичи ли?Дреме му на българина за Русия. като стане зле положението, хваща пътя за САЩ като малкото курнелийче.

25

ТАЗИ

преди 5 години

МУТРА БАЛТИЯТА ДА НЕ МИ СЕ ПИШЕ НА БЪЛГАРИН--НАПРАВО СИ Е РОМЛЯНЧЕ--ТЪПАНАРЧЕ--УКРАЙНА--ТАКАВА ДЪРЖАВА НЯМА И НЕ Е ИМАЛО---ХОХЪЛ И ЧОВЕК----

24

пропаганда

преди 5 години

До Анонимен25петербургски платен *** пише от името на българския народ.

23

Натовски историк

преди 5 години

Скорошни разкопки установиха, че древното племе Укри, е второто най-старо племе в света. Само макетата го бият с точно два месеца по древност. Макетата успяват да колонизират Марс, докато Укрите се насочват към Меркурий. Така е създадена Слънчевата система.

22

Анонимен

преди 5 години

Българският народ никога няма да застане срещу руснаците и няма как да обича украинците, ако продължават да се кланят на сегашните си фашистки управници!

21

Дърт комунист

преди 5 години

Русия е благородна и изключително щедра към приятелите си и безкомпромисна срещу тези тръгнали срещу Нея! Укрите ще плачат заради късогледството си!!

20

Дърт комунист

преди 5 години

Укрите сбъркаха като тръгнаха срещу Мечката!! Никой не е видел добро, тръгнал срещу Русия!! Сега ще си понесат последствията като нас - бавен и мъчителен разпад на държавата и геноцид над народа!!

19

Анонимен

преди 5 години

Крим е руски- окончателно и завинаги!Свикна ли Балтаджи???

18

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости, Боко ходи да си гледа мач. Шампионската лига.

17

Анонимен

преди 5 години

Изтриването на напомнянето че държавното псевдообразувание Открадна трябва да върне правата на българското ни малцинство там нагледно показва колко е българска настоящата ни медия. Малцинството ни е обезправено там от хунтата. Истината не се трие. И да я триете и да не я триете все е тая. Само се разкривате що за стока сте.