16

Анонимен

преди 5 години

Кучетата си лаят, руският керван си върви.-И стана така, че някои от големите еврокучета и едно малко от Балканите се присъединиха към кервана.

15

Анонимен

преди 5 години

ВЕЧЕ ЩЕ ПОЛУЧАВАМЕ ГАЗ САМО СЪС СЪГЛАСИЕТО НА ЕРДОГАН.

14

Россия forever!

преди 5 години

Плътно до Нея!

13

8===o

преди 5 години

До Анонимен 12пут-ин е добър тактик и лош стратег.Печели малки свхатки и губи голямата битка.

12

Анонимен

преди 5 години

"Ако седиш достатъчно дълго на брега на реката, рано или късно труповете на твоите врагове ще минат покрай теб." Тази мисъл на Сун Цу не я знаех, но още преди години предрекох, че Путин като джудист използва такава тактика : малки но продължителни удари и хватки до тоталното поражение над противника. И без прожка за глупците...

11

8===о

преди 5 години

До Анонимен 9 В парично изражение от санкциите към русия най-губещи са точно Германия , Франция и ВБ.Ние не сме налагали санкции. русия наложи санкции НАД НАС (!) - и си затвори пазара за земеделски продукти от България (нещо което икономиката почти не усети).***-ин забрани да се внася кашкавал , вино , зеленчуци и колбаси от Европа , но не забрани луксознте коли. Прави сметка - ***-ин не иска да внася медицинско обурудване , но мерцедеси за олигарсите му има.

10

Анонимен

преди 5 години

От всичко до тук и след после-а дано ама надали ! Все още пожеланието не е действителност !!

9

Анонимен

преди 5 години

Европа е полуостров към азиатския континент. Русия с европейската си част заема 42 процента от територията на Европа. Плаща се за пропаганда 58 ПРОЦЕНТА ОТ еВРОПА ДА НЕ СИ СЪТРУДНИЧИ С 42 ПРОЦЕНТА ОТ еВРОПА. Но немците и франсетата лаят ама си сътрудничат. Санкциите ги оставят на нас а те ги заобикалят през Белорусия.

8

Анонимен

преди 5 години

Българският народ иска да си сътрудничи с всички народи по света. Обаче не може да си го позволи. И с Русия политиците ни ще си сътрудничат, колкото им позволят от Козях и останалите задкулисни командни центрове. Тоя пост понеже сме свободни откъм свободни медии скоро няма да го има. :-)

7

Анонимен

преди 5 години

като знаем колко милиарда ни струва до сега сътрудничеството, не изгаряме от особенно желание то да продължи

6

Балканджи Йово

преди 5 години

Българина го е казал - точно за случай, като този?- Не ходи заедно с мечка в гората за дренки!

5

Лента.ру

преди 5 години

Днес се е провел разговор между Путин и Ердоган в който Турция се е съгласила да има отбивке от ТП към България и от там към други страни.

4

8===o

преди 5 години

Малко неща са по-лоши от сътрудничество с русия.

3

Пешко

преди 5 години

"Българо-руска търговско-промишлена палата" - отвсякъде никнат българо-руски палати, сдружения, клубове, клубчета, партньорства, групи за приятелство, форуми и какво ли не, а началници все агенти на дс, савецки граждани и т.н.

2

zeus

преди 5 години

До Анонимен 1Ти да не си говорител на американското посолство?

1

Анонимен

преди 5 години

България НЕ ИСКА да си сътрудничи с ***!