91

По-по-най

преди 5 години

"...могат да забавят технологично Русия" ХАХАХАСещам се за вица: Руска топ-технология с 5 букви, що е то???- СКРАП! :))))))

90

сърп

преди 5 години

Руските технологии са безаналогови! Всичко е механично и иска чук за направата.

89

Защо ни занимавате

преди 5 години

Всеки ден с таз ***... досадни сте

88

н

преди 5 години

До Bay Hoy да това е най вярното тук. най изостаналата държава в ЕС , произвеждаща ителарати, коментира виши технологии за който не са и сънували. Самото във въоръжението Русия е да САЩ а в някой и пред САЩ. Е как без техологии. Та там са най новите. Но на *** с две гъмки и с партиина повеля какво да обясяваш няма де те разбере.

87

Боби

преди 5 години

До 8===oКолкото за дипломитеИ аз познавам програмисти от Русия - с двойно БГ и РФ гражданство. Седя в България, изучи се в Софийския Университет Програмиране и стоя тук докато навърши 30 години(след тази възраст не ги гонят да служат в РФ)След това се върна в Русия, независимо че имаше Безвизов Български паспорт и ЕС беше отворен за него а и имаше собствен Апартамент и Кола в СофияРускиня залюби с Младеж от Търново. ГООЛЯМА Любов. След 5 години се скараха. Сега тя е авио инженер в Москва...

86

Боби

преди 5 години

До 8===oДа имаше едно БМД-1 с екипажа дето се беше заблудило и навлязло през ноща на Украинска територия (при руски учения до границата) - Раздухаха случая още 2014 година мисля беше. Журналистите зададоха само един въпрос имаше ли боеприпаси в БМД ... Случая като по магия изчезна от медийното пространство а Наборниците ги върнаха в Русия по живо по здрави два дена по-късно.Има убити и пленени ДОБРОВОЛЦИ от ЛНР и ДНР - които са БИВШИ ВОЕННИ от РФ - това го има - но те са БИВШИ ВОЕННИ от РФ!!!

85

8===o

преди 5 години

Във Украйна ИМА руски военни и то НАБОРНИЦИ.Имаше случаи на пленени руски войници в Донбас. Двама от тях даже ги обявиха за предатели - защото са позволили да ги заловят живи.Колкото за дипломите - в Лондон познавам само руснаци програмисти. Никой не го бръсне за дипломите им. Знам за руски доктори ,които практикуват там и са минали само квалификационни изпити (в Англия не са толкова придирчиви за лекарите - не им стигат). Просто хората са избягали от русия и не смятат да се връщат обратно

84

Боби

преди 5 години

До 8===o"не искат да ходят в казарма и да си рискуват живота в Сирия или Украйна"В Украйна НЯМА РЕДОВНИ РУСКИ ВОЕННИ - Разберете редовни части (Кашици както ги наричат в армията) с необходимата ЛОГИСТИКА от САТЕЛИТ НЕ МОЖЕ ДА СКРИЕШАко наистина имаше РУСКИ ВОЙСКИ в УКРАЙНА щеше да стане както в ГРУЗИЯ няколко дни бойни действия и след това УКРАЙНА ЩЕШЕ ДА СЕДНЕ НА МАСАТА НА ПРЕГОВОРИТЕ ТИХО И МИРНОВ Сирия са само ДОБРОВОЛЦИ и то ПРОФЕСИОНАЛИСТИ (45% от Руската Армия вече е ПРОФЕСИОНАЛНА)

83

Боби

преди 5 години

До 8===oУмнико това което казваш не е вярноЗащо много хора особено тези с пари предпочитат да учат на западЗащото запада не ПРИЗНАВА НИКАКВИ ДИПЛОМИ ОСВЕН СОБСТВЕНИТЕ СИ ТАКИВА(+ Япония и Австралия)(Даже на новите членки на ЕС като България дипломите все още не се признават)Пример моя позната учи МЕЖДУНАРОДНИ ОТНОШЕНИЯ в МОСКВА институт ЛОМОНОСОВ 5 години, По план трябва да се върне в БГ и да изкара платено в Софийския 2год магистър по МО и още 2 год в Англия пак Магистър по МОЗА ДИПЛОМА

82

8===o

преди 5 години

русия все още има някакво що годе прилично средно и висше образование ,ама проблемите са ,като тук - затаряващи учители без перспектива някой да ги замени.Имиграцията е по-масова и от нашата - Лондон и Берлин са пълни със студенти или току що завършили младежи от русия ,които - изненада - не искат да ходят в казарма и да си рискуват живота в Сирия или Украйна.Положението е толкова зле ,че през 2015 РАН спря да изнася данни за напусналите русия.Потенциалът на русия бавно гасне...

81

Боби

преди 5 години

До Сър Пичук"Една осма от сушата на Земята не произвежда НИЩО!"Това че ти не си запознат не означава че това е вярно. Ето ти нещо малко фабричен елмаз без него няма режещи инструменти за стругове и прочие режещи инструменти но това е КЛАСИЧЕСКОТО ползване а СЪВРЕМЕННОТО е в екраните на телефоните. Част от "сандвича" тъчскриин се прави от фабричен елмаз очевадно защо.

80

Анонимен

преди 5 години

Жалко е, че руската мозъчна сила не се използва, смята консултантА можеше да се използва, например за приготвяне на здравословен радиоактивен чай или за мазане на вратите на дръжките с БОВ срещу вредоносни бактерии.

79

Анонимен

преди 5 години

До Сър Пичук Не сме видели руска стока защото има мита , и защото банките не отпускат кредити на тези които правят бизнес с Русия и Иран.. И данъчната преследва хора които правят бизнес с Русия и по-добре е да немаш ядове да не правиш бизнес с Русия.

78

Сър Пичук

преди 5 години

Този здраво се е насмукал с Боярышник!"1998 година Amazon стартира просто като компания, която продава книги, но когато започна да използва правилните инструменти, компанията се превръща във водеща... Възможно е някой да го повтори това и в Русия"КОГА в Русия е имало условия за бизнес и кога там се е произвеждало НЕЩО различно от оръжия и водка? Вие кога за последно сте видели руска стока в някой магазин??? Една осма от сушата на Земята не произвежда НИЩО!

77

Анонимен

преди 5 години

Бих определил технологично Запада и Русия така .. Запада и САЩ са в облака , А Русия е на Земята и Космоса в реалността.

76

Боби

преди 5 години

Хора РФ е втората страна в света по бройки която приема емигранти след САЩ. За да станеш гражданин на РФ трябва да имаш СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ минимум.Тенденцията на руския пазар последните 3-4 години се търси ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ЮРИСТИ и ИНЖЕНЕРИ - Защита на интелектуална собственост и разработка на технологии.Да рашките не правят АЙфони или АЙплатих - Рашките правят промишлени роботи, 3Д принтери и прочие промишлена електроника и роботика.

75

Прекрасна статия!

преди 5 години

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, лъжливите ФТ, Гардиън, Дойче велле, Блумберг и Вашингтон пост, ЕС, НАТО и баба Ангела, станахме русофили и заобичахме Радев, Путин и Русия! И гледаме само Россия 24!

74

Анонимен

преди 5 години

Русия е по-напред от Запада технологично .. Запада израстна *** поколение , а джендърите физика и инженерни науки не учат.. Особено Физика , в добър западен университет можеш да влезнеш с ниска оценка , студентите по физика са без мотивация.. калпави..

73

Анонимен

преди 5 години

*** пасе връща технологично към времето на СССР.Слава Богу-тоя път БЕЗ НАС. Да им пожелаем попътен вятър, за да имат за малките музикални форми, които ги очакват. ААА-като подарът им даваме един вагон *** и рубладжии.Начело със Зелените чорапи.

72

Анонимен

преди 5 години

Русия технологично е по-напред на запада.. Този какво говори за АйФони Тонколони , Облаци Амазон.. това ли са великите технологии на запада..