32

Я па я...!

преди 5 години

До nda 17 Спокойно , Гинка ще купи и БДЖ , докато БСП искат.

31

Дядо Соци

преди 5 години

Алоо, БСП. Спрете да искате най после , а направете оздравителен план и го внесете в НС. Така се прави.Свикнали сте Борисов да опрявя всяка лоша ситуация. А да видя кандидат премиера Корнелия какво може.?Иска ви се да го закопаете , ама той с упехите си закопава вас.

30

Анонимен

преди 5 години

ДОКАТО МОСКОВСКИ Е ТАМ, НЯМА СПАСЕНИЕ ЗА БДЖИ к`во стана с делото за убийство по непредпазливост. Ще има ли такова дело или се замаза работата?

29

Анонимен

преди 5 години

Коренна промяна в управлението е нужна. На времето Орешарски се срещна с представители на Дойче баан за консултации.

28

To6

преди 5 години

До 25То и китайците искаха да ни оправят БДЖ-то, ама Боко и сие казаха - НЕ.

27

Анонимен

преди 5 години

БДЖ закрили отдел "Вътрешен контрол", защото 3-*** решили че наистина трябва да контролират и да се противопоставят на безхаберието. Сега БДЖ (в цветущо състояние) обаче решава на мястото на предишния отдел да направи ДВА.

26

Анонимен

преди 5 години

До 26Билета не би струвал 120 ?, а 45 ?, има билети с по-ниски цени, когато не е бърз влак.

25

ed

преди 5 години

Хубаво давате пример с железниците в Германия, но там билета Бургас-София би струвал 120 евро. (аналогични разстояние на db)Освен това там влаковете са пълни, има икономика и активно население навсякъде, и хората пътуват яко. А в БГ...

24

Анонимен

преди 5 години

Продайте го на японците и след 5 години няма да искаме да се качим на нищо друго освен на влак !

23

Анонимен

преди 5 години

То решението е измислено. Запорират БДЖ, трябват пари и ето: Концесия на летище София! Това очаквам да чуя, защото доста дълго накараха мераклиите да чакат...Остава да видим края на пиеската!

22

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

БДЖ може да се спаси... - но БСП не...

21

Анонимен

преди 5 години

Къде се покри финансовия гуру - футболист 2 на шампионата (защото знаем кой е 1)

20

Анонимен

преди 5 години

Прави да от БСП много добра задача са му постави ли на Боко той самия трябва да вземе правилното решение Но той за съжаление не може да взима решения Но и Герп трябва да си ходят от властта

19

Анонимен

преди 5 години

6аси гадоветe ... да си искат парите които са им дали преди 11 години .... за кого работят, че искат да разпродадат вагоните на товарни превози, които самото БДЖ ги е заложило .... за да вземат парите на гадоветe и да злоупотребят с тях

18

Анонимен

преди 5 години

БСП са най-добрите помагачина герб България да е на опашката .В момента прахосват пари вцентъра на София за новасграда за нар . събрание (в партийниядом ) и там в по-голям луксще продължат да лъжат народакакто досега .

17

Драйвър

преди 5 години

Няма какво да спасява Борисов. И не Борисов, а целия български народ ще трябва да спасява ОТНОВО фалиралата БДЖ. Не господа, така не става, вече е пробвано. Първо трябва доказалият се, като пълен безхаберник министър Московски да се ходи. На второ, но не на последно място трябва да се започне приватизация на железниците. Само частни влакове са решението на въпроса, защото краденето там е система. Даже в Русия има вече частни влакове. Време е за коренни промени в железницата. Стига вече грим.

16

nda

преди 5 години

в БДЖ всичко трябва да почне на чисто ...да изхвърлят номенклатурата дето краде от повече от 30 г. и се е срастнала в системата ...иначе няма оправяне и не съм съгласна да им се дават повече пари ...крадат ги ...тва е!

15

Анонимен

преди 5 години

В Германия железницата е в ръцете на чостници акционери. Държаната не дава пари. В А нглия е същото.Защо гук дъпжавата да налива пари в БДЖ и други да крадат спокойно

14

Анонимен

преди 5 години

Бойко ви Борисов е цъкащабомба .Не искайте да спасявакаквото й да било , а искайтекато излезе от минсъветадиректно следствие и затвор ,причина -- безстопанственост .Путин каза че са загубили800 млн . дол. заради него .Тук никой не казва колко езагубила Бълг - я от нескопосанотому управление . След 15 годинипремиерство ще се научина наш гръб .

13

така де!

преди 5 години

Борисов да го спаси това бдж, за да продължат да крадат в бдж хората на бсп