25

Анонимен

преди 5 години

Къв лидер е Асад,милиони избити сирийци от бомби и давещи се в морето.Ти да си чъл за милиони избити българи от бомби и давеще се в морето?Няма и да чуеш,българина ходи по почивки по света със самолети и коли.Лидер е този който се грижи за народа си,на първо място хората да са живи,и да живеят в санирани сгради а не в полуразрушени постройки и палатки.

24

СС

преди 5 години

Асад - истински лидер! Не като нашите...да не казвам какви.

23

трябваше

преди 5 години

И др.Ким културиста трябваше да помогне на др.Асад

22

Гост+

преди 5 години

Асад, разбира се, е Герой!!!

21

Хм

преди 5 години

Доста оптимистично изказване на Асад,но горе-долу е прав.Нещата му вървят сравнително добре-от 20% през август 2015 до 50+% контролирана територия сега,естествено заради Русия.Реалистично е да постигне 60%,а доста оптимистично-70%.За 90-100% и дума не може да става.То може,ама трябва Йелоустоун да изригне или нещо друго също толкова малко вероятно.Впрочем,пътят на Б.Асад прилича на тоя на Христос,ама наобратно-от "Разпни го!" до "Осанна!",ха-ха.Малко неприятно за фарисеите от Запада,ама това е.

20

Adolf Eichmann

преди 5 години

Точно тази Американска поговорка трябва да им говори доста красноречиво за тяхното отношение в глобален мащаб. Тяхната държава, законодателство, външна политика и много други са базирани на Рим - опитват се да не правят грешките които доведоха до разпада на Рим, но правят нови и вместо да се усетят, продължават с рогата напред - до къде ще ги отведе това? До там дето слънце не изгрява - или трябва веднага да се променят или са обречени. България беше империя и още я има, но дали ще ги има янките

19

Adolf Eichmann

преди 5 години

В крайна сметка се стига до едно. Човешкия живот трае около 70-90 години средно. За това време, всеки се опитва да направи максимума за да докопа най-големия кокал. Историята показва, че тази тактика неминуемо води до кокала в нечии други уста след време. Какво ви говори това? Тактиката е неуспешна... Янките са принципно доста тъппа и ограничена нацийка от към сиво вещество, но има една тяхна поговорка която ме кефи: Two wrongs don't make it right или демек две грешки не правят нещата правилни..

18

Даскала

преди 5 години

ИзбЯгнахме - минало свършило време (аорист ), първо лице , множ.число.

17

Анонимен

преди 5 години

Операцията на ЦРУ и митата Арабска пролет се провали във всичките държави където се проведе. Навсякъде имаше трупове а демокрация няма никъде. На власт с изключение на Сирия и Египет на власт са ислямисти. Като хванат оръжие стават терорджихадисти и сърцеяди.-

16

Анонимен

преди 5 години

Египетската империя трая три хиляди години, Римската 1500, Византийската 1000, Османската 500, Американската?

15

Анонимен

преди 5 години

До СатаНАТБи ли ми казал какъв тие ника - сатанизираш НАТО или някакъв друг подтекст има в него?

14

Анонимен

преди 5 години

Асад е голям оптимист. Не разбра ли, че янките са като кърлежи. Ако се опиташ да ги откъснеш, ще откъснеш и месо. А отровата си ще оставят.

13

СатаНАТО

преди 5 години

С нетърпение чакам похода на асадистите срещу САЩ. Ще бъде як масакр...

12

Анонимен

преди 5 години

Асад отново подчерта, че стабилизирането на положението в Сирия става благодарение на подкрепата на Русия и това пречи на действията на САЩ, които той нарече глупави, посочва ТАСС.

11

Анонимен

преди 5 години

"Ако седиш достатъчно дълго на брега на реката, рано или късно труповете на твоите врагове ще минат покрай теб"Знам че се повтарям:-)

10

истината

преди 5 години

САЩ и измислената им коалиция незаконно в нарушение на всички меж.закони се намира в Сирия и пречи на Асад и съюзниците му да освободят страната от терористи и бандити,да американците все някога ще си тръгнат....но по добре в ковчези.

9

Анонимен

преди 5 години

В Ирак също съпротивата работи. Кой спечели изборите? Янките губят по всички фронтове, сега и търговска война с ЕС...

8

Adolf Eichmann

преди 5 години

Янките разрушиха Ирак, сложиха пионка президент и сега Ексон Мобил контролира нефтодобива там. Янките контролират тази индустрия в близкия изток с изключение на Сирия и Иран. Иран е прекалено голяма лъжица за тесните зионистки устенца и за това се ориентираха към Сирия. Ако не бяха Руснаците които гонят свои интереси, Асад щеше да играе сантасе в момента със Садам. Колкото и да беше мощен Рим, все пак се разпадна безславно - янките ще издържат ли повече? :))))

7

кой

преди 5 години

До Анонимен 3Ти кой искаш да избере запада и САЩ ли? та нали те докараха тези беди на Сирия,и още продължават да подкрепят терористите в Сирия.

6

Анонимен

преди 5 години

Но все пак беше внимателен да не провакира животното, че на луд само това му трябва. Просто си личи че е умен.