6

Тодор

преди 5 години

Факт е, че студентите бягат да учат и работят в чужбина. А тази класация, не ми се вижда толкова нереална. Ако има студенти, останали у нас, предполагам, че точно такива биха им били желанията за работа. В големите компании, където поне заплащането е малко по-на ниво и редовно.

5

П.Петров

преди 5 години

Методиката на тази класация е:Телефонно обаждане до PR-a на няколко компании: " Ще правим еди каква си класация, колко давате за първа позиция?"(България Еър служебно)Истината е, че всеки студент би започнал работа в компания, която му осигури стажантска програма и 4 цифрена заплата (в левове).Защото честно казано повечето наши университети произвеждат продавачи, а работодателите искат квалифицирани кадри без да са вложили и лев в обучение, които да им работят, ако може без пари.

4

НАТАНИЕЛ

преди 5 години

Хората искат да работят на престижно място... Нищо лошо в това. Дано успеят. Иначе най-много да станат едни злобни чичковци, които си избиват комплексите като се оплакват под всяка статия и дават акъл за всичко което им хрумне.

3

Анонимен

преди 5 години

xaaxaxaxax чудно как 60к и Sutherland не са тук. Те също са топ :D :D

2

Tano

преди 5 години

По-очевидно платена статия не бях чел скоро..

1

dp

преди 5 години

Ама студентите не трябваше ли да учат в университет,или нещо не разбирам.Или те докато учат редовно и работят редовно и после се чудим защо завършилити ни инженери например не могат да мерят с шублер ,Като всичка останало и образованието ни е на "НИВО".