16

стига бе

преди 5 години

Аз имам застраховка живот за 50 000лв и ми струва 80лв на месец премия. Плащам си ги от джоба, фирмата за която работя не я интересуват такива теми.Защо българският народ трябва да плаща застраховка живот за държавни служители, депутати със заплата то 4000-5000лв месечно?Защо не плащаме такива застраховки за пенсионери или децата на България?И това ако е демокрация...Отврат.

15

Анонимен

преди 5 години

По 208 лв на човек - явно имат много рискова професия?! Ей сега как ще почнат да си навехват ръцете от писане, глезените от ходене на токчета, стомашни проблеми от преяждане, психически разстройства от нанесено обиди на заседания, насинени очи от сбивания при спорове и изцапани дрешки от яйцата, с които ще бъдат замервани при протести...

14

ВЪПРОС

преди 5 години

Няма Застрахователна Компания която да предлага застраховка при инсулт или инфаркт ?Какво се случва с депутатите ? Това е Корупционна Схема между нашите Данъци и Частна Фирма .

13

К`во му плащаш

преди 5 години

Само 50 000Че тя само тоалетната им хартия е за 200000.

12

Берлин

преди 5 години

Сега искам да чуя всички патриоти, които вият срещу българите в чужбина. Нали останахте в Клетата Майка, за да се борите. За това ли се преборихте?! Да ви храчат в лицата и да се подиграват с труда ви... хахаха. Заслужавате си всичко. Борци... хахаха :)))

11

50 бона

преди 5 години

Такава е сумата само за месечен разход на тоалетна хартия на тези 240 хрантутници!

10

анонимен

преди 5 години

СЕГА ЩЕ СЕ НАДПРЕВАРВАТ ДА СЕ КОНТУЗЯТ УМИШЛЕНО ТА ДА ПРИБЕРАТ В 15 ДНЕВЕН СРОК ЗАСТРАХОВКАТА. СЛЕД ГОСПОДИ И СИ ВИЖ ЧЕДАТА НА КАКВО СА СПОСОБНИ САМО И САМО ДА БОГАТЕЯТ. НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ВЕЧЕ ДА СЕ ПОГРИЖИШ ЗА ТЯХ И ДА СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО.

9

Анонимен

преди 5 години

Айде сега, 50 хиляди де не са отишли, кво му плащаме...

8

Анонимен

преди 5 години

По тази логика всеки държавен служител трябва да се застрахова с държавни пари.Я да попитам каква точно "каста" го играе народния избраник ,че му се дават толкова бонуси.Тази "държава" освен чиновници и бюрократи друго произвежда ли ?Общинари,кметове,партии,социолози,съветници...500 000 хрантутняци.Абсолютните монархии с 200те коняри и 1000 градинари нямат толкова много ***.

7

Анонимен

преди 5 години

А за живота,здравето и телесната цялост на обикновения човек-едно по-дебело дърво.

6

жж

преди 5 години

Пак ние ще ги плащаме, ама много скъпо ни излизат тия, бе!

5

Анонимен

преди 5 години

Да ги накълцаме на салата, та застрахователите им да фалират!

4

иванова

преди 5 години

а бе душо заблудена, не виждаш ли че и при социализма и при демокрацията, както за активните така и обикновените, нищо не се е променило

3

HeinrichHimmler

преди 5 години

Те са за бесилото, а ние ще ги застраховаме... ***..явно усещат накъде вървят нещата. Ще станат като Чаушеску тези слузове!

2

Анонимен

преди 5 години

По времето на Тодор Живков и социализма активните борци и партийните другари имаха здравни застраховки по 200 хил лева, а обикновените хора умираха в болниците защото нямаха пари да си доплатят лечението а операциите се правеха без упойка ако нямаш пари да бутнеш на анестезиолога.

1

Анонимен

преди 5 години

Няма смисъл от подобна застраховка, тъй като изначалната форма на народния представител е пихтиеста и разплута като онази пълзяща слуз на която зергите си строят сградите.