82

Анонимен

преди 5 години

Леле, тая няма спирка - искаше явно Кърджилов да й е бухалката от ареста, да плаши всички свидетели срещу нея, та когато дойде момент да дадат показания пред съда, да откажат да свидетелстват. На всички защитници - знаете ли как работи бюджетният механизъм? Ако *** Кърджилов беше станал кмет и програмата на район Младост останеше неизпълнена, а бюджетът - неусвоен, за 2019 щяха да отрежат бюджета и Младост да заприлича още повече на гето - на такова е заприличал вследствие вашата убавица...

81

гост

преди 5 години

абе умници кои слага 56 хилки в багажника а не в джоба

80

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОт една СРС се научихме, дето не познаваха грласа на ББ от прокуратурата, че глав прока ТИ СИ ГО ИЗБРА. Хайде сега промяна на Конституцията и за да се гарантира разделението на властите главния да се избира на преки избори от народа та Иванчева да им процес, необвързан с институции в колизия с конституционните гаранции за разделение на властите в страната.

79

Анонимен

преди 5 години

Какво става с далите оставки Теменужки и Делянчета, ангелски крила ли им поникнаха, че да се свети името им медиите не ги споменават даже, а преди това беше едно градене на рейтинг... Само Иванчева та Иванчева. Тя ли яде суджуци, тя ли дава на Гинка Чез, тя ли ...ааааа!?

78

Анонимен

преди 5 години

Тая май още е осъзнала че ще лежи в затвора. Напомня ми за един случай преди време дето бяха арестували прословутия Перата че се сбил в някакво заведение и той даваше интервюта после как това било политическа поръчка. И тука така - хванали я на калъп с бая пари като предварително я записали как си ги иска и се пазари и сега съдебната система и е виновна.

77

двоен мутростандарт

преди 5 години

Паниката и страха на гербавите от Иванчева са огромни. Впрегнато е всичко - лафкомедии, ***, прокурорски гербав екип, Русевци, Герджици, всичко е на амбразурата. Абе ей кога ще допуснете малкото свободни медии да вземат интервю от жената? Давайте ги най-накрая тия велики доказателства срещу нея дето ги нямате затова ги криете да се види голотията.

76

Анонимен

преди 5 години

Иванчева за всичко което каза се оказа права. Общинския съвет след като не се посвени да назначи за временен кмет незаместник, а уволнен от Иванчева, при това именно заради тава прокуратурата я отстранява че го е уволнила е показателно, че едни и същи юридически факти се тълкуват както дявола евонгелието и все във вреда на Иванчева - хем за да я отстранят го е уволнила, хем за да го назначат Русевия Строител не го е уволнила. Страсбург все повече ги зове. Следв глав прок дано ТОЙ не си го избере

75

Anjelika

преди 5 години

Вярно, няма такава държава, как можа СОС да остави близо две години на една некомпетентна, проста и злобна женица да се гаври с администрацията на втория по големина район в София. Как никой не й потърси сметка за всичките забатачени преписки и некомпетентното управление на района. Защо още й дават възможност да твори все по-големи глупости? Защо толкова настоява Кърджилов да е кмет, може би да й "замита следите" или да изпълнява поети от нея обещания?

74

Анонимен

преди 5 години

Пуснете жената...***.

73

Харпун

преди 5 години

И тая е бъркала в кацата бе, ама има такива които барат много по на дълбоко и са я изритали от левъла.

72

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 53 Ако не беше взела подкуп,кметицата щеше да си пикае в кметството.

71

Andreshko

преди 5 години

Наистина няма такава държава,щом като Иванчева е все още е кмет на район Младост,а вече е избран друг кмет. Новия кмет трябва да се избира от районния съвет на Младост,а не от общинския съвет на София. Как Фандъкова беше казала,че не й е в правомощията да отстранява районен кмет,а имат право да назначават нов кмет?

70

бай Иван

преди 5 години

Интуицията ми подсказва,че кметицата е натопена,пред вид поведението и.Ако има солидни доказателства срещу нея,на момента да и дадат главна роля в някой сериал.

69

Анонимен

преди 5 години

Те и комшията викаше на Гърците че друг му е сложил 100грама дрога в колата ама нейсе гърците го пратиха за 10г в Солунския зандан лежа 4 г и останалите си ги плати но няма право да влиза в Гърция инак ако влезе ще го бутнат да си ги долежи.Та и тая Иванчева много верска ама няма кой да ти сложи 56хилки евро и после да викаш невинен си тоя е игран доста и не върви

68

Вало

преди 5 години

До АнонименЦирка е изкуство, достойно за уважение. Действията спрямо Иванчева са ПОЗОР за властите в територията България. На всички им стана ясно дебелоочието на шайката. Ще стане нещо като с КТБ. Размотаване до безкрайност, гледат да изтече давностен срок.

67

Анонимен

преди 5 години

Тя пъпките си ги имаше още при задържането

66

Валтет

преди 5 години

До Анонимен, а е отиди да оближеш на Иванчева пъпките мой човек, лайнолизец от младост, защитава тази гнусна кметица

65

Анонимен

преди 5 години

Много си е права, защото на всяка крачка искат строежи и тем подобни...събарят строят , и то какви? ей такива които мислят , че светът е техен. И аз да съм така ще постъпя....но направената сцена , е фалшива..... Не ги е срам...

64

Анонимен

преди 5 години

До 62Като ти чета езика на изразяване "***" и "слива" и ми става ясно ти що за човек си и мнението ти не тежи.

63

Анонимен

преди 5 години

Да не се чопли толкова, как няма да и излязат пъпки и подпухне още повече. Какво очаква, петзвезден хотел ли?