31

Анонимен

преди 5 години

Ми то това не е направено за индианци...

30

Анонимен

преди 5 години

Като юрист отговорно твърдя, че няма как да се синхронизира законодателството с това безумие! Накрая, като много такива подобни малоумщини в България просто няма да се спазва.

29

До 24

преди 5 години

Във фейсбук никой не те подслушва, това е абсурдно! Фейсбук просто има програми които анализират и систематизират, данните които публикувате доброволно. И тук възниква големия въпрос, защо хем сам доброволно предоставяш данни, хем после се сърдиш, че се ползват за проучвания? Кой ви кара да го правите?

28

Адвокат

преди 5 години

Мразя политиците и правителството, но точно в този случай може би нямат много вина. Не е възможно нормално да се подготвят хората за нещо, само по себе си ненормално. Този регламент е писан от хора, без никаква представа за реалността. Ако Брюксел утре реши, че хората трябва да ходят на ръце и да кукуригат на всеки 4 крачки, как се подготвя нормално населението за това?

27

Анонимен

преди 5 години

Въпрос - ако даден журналист извърши разследване, и според Законите на България трябва да публикува своя източники, няма ли регламента да се стовари върху него като бухалка - публикува лични данни.

26

Анонимен

преди 5 години

Колкото по-сигурно е, толкова е по трудно за работа от потребителя .. Дори и завършите СУ и ТУ компютри не знаят как да си криптират пощата и съобщенията , защото ги мързи .. и защото знаят , че и другите ги мързи , дори те да да се напрегнат и криптират съобщенията трябва и да отсрещната страна да има същите и умения да не я мързи.

25

Анонимен

преди 5 години

В България регламентът ще се използва за рекет над бизнес, лекари, куриерски фирми и т.н.Въпросчетата ще са: " Еййй, тук сте нарушили, сега какво правим?"

24

Анонимен

преди 5 години

Всеки мрънка и всеки седи във Фейсбук , там не подслушват личните ви данни това не ги интересува ЦРУ ги знае , подслушват мислите ви и контактите ви..

23

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е ЕС да се махне от Европа или обратното-Европа от ЕС.

22

Анонимен

преди 5 години

17 - ДОЛНА ЛЪЖА! щяхме да имаме две години, ако някой ни бе информирал, че се готви тази промяна! за първи път хората научиха за този регламента преди седмица-две.

21

До 18

преди 5 години

Да, а най-интересното е че според брюкселските бюрократи три имена и ЕГН не са лични данни, но копие от личната карта е вече голям проблем.

20

Анонимен

преди 5 години

Само Криптиране с gnupg , gpg , Рекламните пощи не приемат писма криптирани защото не виждат нищо , няма какво да индексират и рекламират.. И тогава ще трябва да плащате и колко от вас са готови да платят или да си напрегнат мозъка с безплатен опен сорс софтуер като RetroShare. Само сиренето в капана за мишки е без пари и без да мислиш.. Будалите заслужават съдбата си..

19

Анонимен

преди 5 години

GDPR е поредната брюкселска простотия, ей така да се симилура дейност. Като махнем сладникавите истории, как това щяло да ни защити, ама от кой не е ясно, може би от самите нас, този регламент действително създава само хаос и една огромна бумащина. Ако някой толкова иска да злоупотреби с личните ви данни от типа на, този влиза в този или онзи сайт, или този си има такова заболяване и си купува това лекарство, няма сила която да го спре.

18

Анонимен

преди 5 години

Хората са Будали , така е и с телефонните измамници..Аз съм счетоводител , работника го мързи да си напише името , за по лесно си снима личната карта и я Праща по Вайбъра прекия началник.. И тази лична карта се препраща през няколко човека докато стигне до счетоводителя..

17

Анонимен

преди 5 години

Имахте 2 години...ДВЕ ГОДИНИ!!!! да се подготвите. Спахте ли досега!? Или по типично български обичай - "всичко в последния момент" или "след дъжд - качулка". Леля Пенка от с. Гугутка не е човекът, който ще определя как ще се пазят личните данни на милиони хора, така че не я давайте за пример, защото нямало да разбере! И баба ми може не разбира от онлайн банкиране, но това не значи, че пенсията й няма да се превежда по сметка и някой близък ще й помага за тегленето и плащането на сметки!

16

Край

преди 5 години

*** много спам имало *** много реклами им пускали - да ви имам проблемите.

15

Край

преди 5 години

Реално пострадалите хора от това че са разбрали личните им данни в България се броят на пръстите на ръцете. Има десетина случая на присвоени имоти и фирми.Всяка седмица в България по един възрастен човек е пребит/убит/ограбен/ изнасилен от малцинствената престъпност. Да не мислите че жениците от северозападна България дето се залостват с по пет резета и спят с ножове под възглавницата - ги е страх за личните им данни.

14

Анонимен

преди 5 години

Лична информация колко искаш в пощи като abv bg уж с цел реклама индексират даже pdf и офисе файловете а там има договори и лична информация .. Не случайно е собственост на сороядите в България

13

Georgiev

преди 5 години

GDPR е излишен в този му вид!

12

КРай

преди 5 години

Борбата за защита на личните данни на ЕС е като борбата на Мао срещу врабчетата които изяждали реколтата. С топове даже са ги гърмели. Борбата струва 1000 пъти повече от вредата която нанася кражбата на лични данни.Оня ден в монтанско пребиха дядо и му обраха пенсията - важното е личните му данни че не са му взели.