234

Shark

преди 6 години

А какво правите в Мюнхен бе. Някой насила ли ви прати там? Защо не стояхте тук, защо си зарязахте имоти и земи и ги дадохте на ц-игЪните, сега да ровите в кофите на Германия. Няма да ревете. Като е зле връщайте се. Решихте че там е много лесно, нали, че ще ви дадат социални и ще живеете на чужд гръб. Вместо да останете тук и да се борим заедно за страната си, вие потърсихте лесното. Няма лесно. Искате и да гласувате, според мен не трябва да имате това право. Няма ви тук, не ви интересува нищо.

233

Бай Шиле

преди 6 години

Нормално е да се оплачете на вашите хора които ви дават смешни пари да ги държите в парламента.Що те не се оплакват?

232

ГЕРП-стабилност

преди 6 години

Немската фондация издигна чрез манипулации и схеми ГЕРП на власт и чрез тази партия извърши геноцид над българския народ - каквото и десет Аушвица не биха успели да свършат, ГЕРП го свърши за няколко години и няколко откраднати милиарда евро финансиране, получени като рушвет от немците.

231

bylgarinyt-veche-ne-

преди 6 години

Гледам че има една статия че българина не ще да работи вече на германското поле, пък тука едни други българи се оплакват че нямали работа ... ами да ходят на германското поле!

230

РОССИЯ

преди 6 години

аз избрах москва от начало квартира после всички документи които трябваха с регистрация.после работа и всичко е нормалнов която ла си страна трябва да си регистриран разрешение на работа и редовно да си платиш данъците и тека се живей нормално а не да работиш на черно да не платиш данъци и искаш да живейш нормално бай ганьовска работа

229

РОССИЯ

преди 6 години

идете си в бг и там живейте си нормално и си търсете правата и гласувайте за кого то трябва а не да си продавате гласа

228

Кривондел

преди 6 години

Масово из София стоят бележки "Търсим хора".Като не ви харесва в Мюнхен - заповядайте тук. Не мога да съжаля искрено някой, който е напуснал България, не зная защо. Може би защото съм от тия, дето са избрали да се борят нещата тук да са по-добре плащайки данъци и отглеждайки деца в България.

227

Анонимен

преди 6 години

Като изгледах видеото и всичко ми се изясни. Знам турски, и това от което се оплакват е същото от което се оплакват тук, колко било лошо, как нямали права и т. н.Реалността е друга. В Германия още не са им свикнали. А и отделно всички дето даваха мнение по темата немски граждани бяха с турски имена, а там вече е съвсем друг филма.

226

нашев

преди 6 години

това са наште *** сънародници дето са отишли с цялата фамилия в Германия да получават социала т.е.помощите от държавата, само че там не могат да крадат на воля както тук...да си стоят там, не ги щем тук

225

М8

преди 6 години

А, написали сте, че говорят на турски, хубаво. Ама какви българи са те тогава? Аз като говоря на немски, германка ли съм? И като не им харесва, винаги могат да си се върнат, нали така?

224

М8

преди 6 години

Защо не пуснахте и видеото?! Тези хора не говорят на български език! Прилича много на турски, не мога да бъда сигурна, но категорично не е български. Аз не разбрах нито дума и четох немските субтитри.

223

Анонимен

преди 6 години

Нарочно пробутват тези нагласени репортажи за да ни натискат да си траем в ЕС, демек колко сме проблемни, бетер мигрантите, бедни и по милост взети и каквото и да ни подхвърлят да сме с чупка в кръста и дълбоко на кълбо в ъгъла. Сега ни мерят усещането за малоценност и унижение- за корупцията ни го премериха.

222

Поздрави от България

преди 6 години

До GogoАз не познавам такива хора и в България :) Всеки, който иска да работи, особено надничари, общи работници, чистачки и т.н., може да работи поне за 700лв. в България и поне ще има покрив над главата и храна. Емигрантите ги разбирам само, когато няма начин да изкараш (спестиш) повече в България от това, което ще изкараш в Германия, но да спиш под моста и да мизерстваш, при положение, че и в България има работа... разбира се, освен турски в БГ е добре да знаеш и БЪЛГАРСКИ....

221

Gogo

преди 6 години

Искам да попитам какво точно могат да правят въпросните българи? Ходили ли са някога изобщо на училище? Защото Аз поне не познавам човек който да е образован поне до средно образование и да не може да си намери работа в Германия. Поздрави от Мюнхен.

220

Анонимен

преди 6 години

"да живеете по стотина години като предците си"Искам да видя официалната статистика, която твърди, че "предците" са живели по "стотина" години.

219

Анонимен

преди 6 години

6 евро на час ? Плащат данъци ?Не знаех, че "на черно" се плащат данъци.

218

какви!!!

преди 6 години

утре ще съм на работа, иначе...

217

Стамат

преди 6 години

Амчи излезте на цоциал, кво ревете?

216

Анонимен

преди 6 години

"се казва в края на репортажа на BR, който можете да гледате тук."... къде е това "тук"?

215

Диалог

преди 6 години

"И аз искам да живея като нормален човек. Да работя, да се храня, да се къпя" - Кой ти пречи?"Нямам пари" - Зашо нямаш пари?"Нямам работа"- Защо нямаш работа?"Никой не ме взима на работа"- Защо никой не те взима на работа?...Защото може би нямаш умения/знания за които някой е готов да плати?