44

чичо Гошо

преди 5 години

Пий си хаповете ва батка,политиката не е за прости ора!

43

Анонимен

преди 5 години

Проблемът, че хора умират по болниците защото не могат да доплащат - на мен това е най важното.

42

Анонимен

преди 5 години

съседен президент, скоро и официално заяви териториални претенции, тези избранници ушите ли са си запушили?

41

ВЪН ТАРИКАТИТЕ !

преди 5 години

Ако послушат Марешки народа на България не само ще заспива гладен, но и ще бъде събуждан от сирени и бомби над главите.Дългогодишната история на България показва, че българина е бил войн, пазил е земята си , а чорбаджиите като Марешки със своята алчност са били предателите и изедниците от вътре.Аз съм съгласен с президента Радев, че сигурността и отбраната на страната трябва да стоят над всичко !!! Всичко останало е политически схеми за кражба на парите и разпродажба на земите

40

Бре бре !

преди 5 години

Вчера чух, че Каракачанов че иска турците да пазят небето на българия..Днес чувам че Турция иска да купи от Израел "железен купол" - противоракетна отбранителна система и си викам, ... брей, тези турци дали не искат да купят от Израел тази система за да бранят небето на България !!??До кога народа на България ще спи ? Нашите политици са алчни чорбаджии- предатели на българския народ.Държава без армия е изгубена държава, която си търси нов собственик. Жалко за народа.

39

Анонимен

преди 5 години

Защо да ги дават за оръжие , откакто политиците като могат да ги откраднат. До днес като не сме купували самолети и оръжие, не сме имали армия народа да не би да живееше богато ?Марешки изобщо не ми се слуша. И той както другите търси път да се намърда в управлението и да е близо до държавната хазан от която се краде поголовно.

38

до 39

преди 5 години

ти си гледай новата на село и не се грижи за работи,които не разбираш

37

Нека!

преди 5 години

Да дойде Генка Шикерова да и покажа стотици китайски апарати-ЕКГ-та ,пациентни монитори дефибрилатори и какъв ли друг не китайски боклучак!Ама според нея били стандартни!Ако може да ми каже по кой стандарт и в кой гараж са дялкани?Та Марешки е прав- това си е на гол тумбак чифте пищови!

36

Я па я...!

преди 5 години

До като изплатим тези 16 самолета , те ще изпадат бе.И после ни пари , ни самолети. Егати несигурната инвестиция.

35

Анонимен

преди 5 години

Марешки изведнъж стана свръх правоверен русофил. Изглежда че е хванат за топките по редица криминални деяния в аптеките и бензиностанциите си и сега ще трябва да се откупува от русофилската ни власт с конкретни искания за разоръжаване, излизане от НАТО, носене на георгиевски лентички, посещения на циркаджийски паради по 9-ти май в Москва, некрофилски инициативи като "безсмертны полк" и т.н..

34

Я па ти...

преди 5 години

До шматка Три милиарда лева били трохи. Абе ти да не се Бил Гейц ?

33

Анонимен

преди 5 години

Е нека хора в лежащи в болниците да умират защото не могат да си доплатят,нека Генка Шикерова да беснее,че за спешна помощ са закупени скъпи,а не евтини китайски ***,нека се закупуват линейки във фургоните на които не се отваря отникъде прозорец,за да влезе свеж въздух,нека заплатите на работещите в спешна помощ да са толкова мизерни,че никой да не иска да работи там.А за МВР и военните нека текат реки от пари.Да ги пенсионират на 30 и да им изплащат по 100 заплати при пенсиониране!

32

Анонимен

преди 5 години

Точно Марешки ли ще ми казва как да се харчат държавните пари? Самият той ощетява държавата с данъци.

31

Марин

преди 5 години

Този, който не храни своята армия ще храни чужда. А относно мълчанието на ГЕРП вече знам чии интереси обслужва данъчният измамник Марешки.

30

Анонимен

преди 5 години

като се има в предвидче с тия пари ние пак няма да имаме армия марето си е правне че го харесвам ама да се дадат едни пари за нещо дето никакъв не го върши си е просто пълнене на гушите на производителите на оръжие от тия страни дето ни пробутват скапани хранителни стоки на европейски цени това е истината ако ги е грижа за българия да ги дадат тия пари те и без това 30 години само смучатхора и ресурси от кльощавата ни държавицание имахме 300 хилядна армия и 100 тина изтребители преди 30 г

29

Шерююю

преди 5 години

Поредния руски *** и родоотстъпник!

28

шматка

преди 5 години

Чета тук как едни хора одобряват предателсвото на Марешки.Питам.С 3млрд лв как ще повиши жизнения стандарт.Това са трохи.Ако не защитава чужди интереси този е много жалък популист.За пореден път ми прави добро впечатление реакцията на ДПС.

27

До анонимен 26

преди 5 години

Значи за едно поне си прав - и аз не виждам какво е общото между хапчетата и въоръжението, и точно затова предпочитам човека да си гледа хапченцата и горивата! Между другото, нали знаеш кога Ной е построил ковчега? Преди потопа!

26

Ханс

преди 5 години

Марешки - предател !!! Съд за държавна измяна за тоя *** и Курнито !!!

25

Анонимен

преди 5 години

Тъпият Маришки си мисли, че всичко е за продан. Даже и националните интереси