10

Н

преди 5 години

Елементарно е ? Нека повишат заплатите, да се намалят кражбите, и държавния рекет и всичко ще е точно?

9

Анонимен

преди 5 години

Целта е да поскъпнат продуктите ,не че някой ще ги произвежда с 50% повече месо --това няма да стане защото в Държавата на селския тарикат контролът е само за т.нар изпълнители не и за производителите или началниците

8

Анонимен

преди 5 години

До Да ако.."В неравностойно положение ще са и са"И аз така мислех. В България са по-високи лихвите, субсидията за фермери е по-ниска от датската... После се сетих, че в Сърбия нямат субсидия от ЕС да им пречи и трябва реално да си ги изработят парите. Нямам нищо против Дания да финансира датските производители, че да могат да продават на по-ниски цени в България. Или с други думи Дания да ни плаща за яденето. Държавата трябва а се грижи и за потребителите :)

7

Да ако..

преди 5 години

В неравностойно положение ще са и са, още от размера на дотиране, защото в България се дават смешни суми за глава ***. И естествено няма читаво животновъдство, свестно родно месо и нормално колбаси производство. Всеки колбасар знае как да направи хубав продукт, но не е сигурен продавама ли ще е цената му и залага на познатите евтини ***, сътворени основно от вносно, отпадъчно месо, прад, субпродукти и химикали.

6

Анонимен

преди 5 години

Кои месни да поскъпнат, тези които нямат месо в тях ли?

5

Шопо

преди 5 години

Обичам месо и цял живот съм го ял ! Но днешното месо е гадно ! И вече не ям нито месо ,нито колбаси ! Все ми е едно дали струва 1? или 100 ?...

4

Анонимен

преди 5 години

Леле толкова глупости на едно място не бях чел1) Стандартът е за всички - няма как чуждестранна фирма да влезе на Българския пазар, ако не го ползва. За справка българските мебелни фирми не могат да отговорят на скандинавските стандарти и не продават там. Там продава само ИКЕА.2) Ако не можете да произвеждате - или се научете или фалирайте. Едно, че давате ниски заплати и второ, че продавате по-скъпо от чужденците. 3) Стандартите за храните не са доброволни! Просто вашето не е храна, а химия.

3

Анонимен

преди 5 години

Да компенсират с досегашните печалби, които са натрупали от предлагане на долнокачествени продукти!

2

Никола

преди 5 години

"Това ще ни постави в неравностойно положение в сравнение с месопреработватели от другите държави. Добре бе чико прави салами от дроб и свинска кожа и двадесет годишно месо, но продавай и в Европа , или нашите загубеняци да плюскат *** ви за да можете да съществувате, ами отглеждайте животни не правете само луканка и салами от вносно месо, или чакаш държавата да те защити с твоите ***.

1

Анонимен

преди 5 години

Тия,ше ме накарат па да си раним прасе в ***!Обаче на тях им пожелавам да фалират до един...