7

Анонимен

преди 5 години

За това, че кравата Пенка премина границата смърт, а за убиец - 3 години? Пенке, да беше убила човек по-добре

6

Анонимен

преди 5 години

Не знам за друго, но това, в което съм убедена, е че правосъдната система в България има нужда от сериозна реформа. Как за грабеж ти дават например 5г., а за убийство 3? Не са случайни и зачестили убийства напоследък. За 2г. затвор хората са готови да си разчистят сметките. Именно поради липсата на наказателен апарат, всеки прави каквото си поиска.

5

До кога

преди 5 години

Само 3 год и 4 месеца??? Ромката от Варна, и тя получи толкова почти! Толкова ли е наказанието за убийство? Имаме ли въобще някаква правосъдна система, или метърът за наказание е според извършителят??? И после защо хората напускат БГ...

4

Andreshko

преди 5 години

Съдът оцени човешкия живот в България на 3 години и 4 месеца...Така е в територията,когато убиецът е член на Герб,защото не вярвам,че убиецът е 6 годишното дете,което е нямало никаква работа там по това време и при наличието на толкова овце,пардон свидетели...За изнасилване присъдата е по-голяма,отколкото тази за това убийство. Бих посъветвал близките на убития да обжалват и при същия резултат на по-горна инстанция, после в Страсбург.

3

Активист на БКП

преди 5 години

А можеше да е условно ! Докато застреля и някой друг !

2

Киро Х

преди 5 години

До година и половина е навън, а дотогава ще излиза в отпуска когато си поръча и плати. Това е реалността в днешна България, изповядваща ценнностите на Западната Неолиберална Демокрация!

1

Анонимен

преди 5 години

Поредния цирк на гнилите ябълки сега най-вероятно разбирате защо ще гледаме Европата през крив макарон.