16

Анонимен

преди 5 години

Комунистите си направиха другарска жалейка. Даже и Гоце се домъкнал...

15

Анонимен

преди 5 години

Не знам кой Бог ще го прости. Той беше безбожник-комунист, а по времето на правешката принцеса и окултист.

14

До №10

преди 5 години

Альоооо, що се правиш на луд? Никой не говори за сега,говорим за времето когато му бяха дадените властови ресурси а Светлин! Схващаш ли? Право го е написало момичето, ти познаваш ли я? Знаеш ли дали примерно не по кадърна от любимия ти Светлин? Съгласен съм с повечето неща от нея, но не всеки ги разбира в дълбочина!

13

Анонимен

преди 5 години

Бог да го прости!

12

Анонимен

преди 5 години

Медиите не са ли пълни с деца на Бкпари? Айде малко сериозност .

11

Анонимен

преди 5 години

Чаках Стефан Цанев ,но Светлин го изпревари .Имам една мечта,Цанев иЛевчев в един ден да си идат .Няма да има такава радост .

10

Анонимен

преди 5 години

Сега е 2018. Какво БКП? От почти 30 години няма БКП. Изперкали старчоци! Къде са ви новите авторитети? Най-голямата гордост - да се продадеш надалеч, че да не се знае точно с какво се занимаваш. Питайте млади хора да ви кажат едно име на съвременен български художник! (Министър не се брои.)Тук някаква миланска госпожа говори за софийски галерии. Дето нямат авторитет да ги покажат по централна телевизия, а ги смотават колкото да не е без хич!Защо медиите не ви искат? Пак ли е виновна БКП?

9

Господ Бог

преди 5 години

Да се готвят Лнбомир Левчев и Стефан Цанев .

8

Анонимен

преди 5 години

"... Изпратихме Светлин Русев."---Е, хайде със здраве ... Че доста се проточи ...

7

Галя Монева

преди 5 години

Художник съм, живея и работя в Милано. Мога да кажа само че повечето от най добрите галерии в София бяха и все още са под покровителството на Светлин. Това се знаеше от всички колеги. Никой случаен колега не можеше да припари със свои творби там... ако не си под крилото му. Много пъти несправедливо съм се ядосвала на това, плакала съм от безсилие но такива бяха нещата. Не го мразя, и сега на онзи свят като отиде ще запаля свещ за него. Много неща още не са казани,истината винаги излиза обаче.

6

Калин Н.

преди 5 години

Светлин беше фактор в Българското изкуство и това не може никой да го отрече. Това е така, защото беше човекът на БКП!Партията имаше своя меч, контролът и властта му бяха възложени от много отдавна... без неговата индулгенция не можеше да стане нищо! Факт! Факт е обаче че Светлин имаше особен почерк и беше много добър като художник. Разпознаваем! Другото да оставим на Господ... той да съди кое и как

5

Анонимен

преди 5 години

Снимка 4 другата хубавица любимката на Светлин - Моника. Е, как няма момичето да отиде, нали благодарение на него стана галерист и още колко други неща... благинки!

4

Анонимен

преди 5 години

На снимка 3 двете галеристки от галерия Арте -подставени лица на Светлин и един измислен "художник" (с фотоапарата) .... Софийски неволи.

3

Башка Луд

преди 5 години

Някой сети ли се да му забие кол в сърцето?А чесън на гроба превързахте ли?Приживе, беше почитател на окултното и вещерството! Така си подложи кариерата по времето на Людмила!Това изчадие, пръкна мнозина "светлинковчета" след себе си и сега ще слушаме вопли и панагерици с години!На гроба му трябва да пише: убиецът на красивото, унищожителят на таланти, пиячът на вдовишки сълзи!Господ да го прощава, ако може!Аз не мога!

2

Анонимен

преди 5 години

Laka mu prast ne se prebojadisa kato raschidov 4apkanov i dr prebojadisani kumonjagi agenti bkp a sega gerb sverlin bkp 4len ostana veren namadche nujda da se podmasva na boiko i dr orebojadisani jivkovisti bog da go prosti velikia hudojnik

1

Анонимен

преди 5 години

Жалко, добър певец беше! Любимец на партията!