49

Боец7

преди 5 години

"В Русия е редовна практика фенове на два отбора да си организират бой с равен брой участници, например 50 на 50 души, или дори повече. Събират се на една поляна, дори гора, задължително далеч от града и от полицията, и започват безмилостна битка."Това си е стара руска традиция. Подобни боеве се правят на Сирни заговезни (Масленица). След това участниците се поздравяват. Къде са тръгнали французи и англичани да е бутат между шамарите?!

48

Анонимен

преди 5 години

До ПичКрим е руски с официален договор и без водене на битки от 1785 г.Чети история!!!М а л о у м н и к!!!Украина-от руското Окраина което значи покрайнина!!!Демек в границите на империята.Абе за да го разбереш по-лесно ето ти Македония за сравнение!

47

До 45

преди 5 години

До РОССИЯГостприемен ли бил руснака???За това, в един от градовете, в които ще се провеждат мачове, кмета излезе със специални инструкции към гражданите там...да се държат културно с чуденците, да не ги бият и да ги нагрубяват....Това ли ти е гостоприемното бе, вааттник?С този аватар, предполагам, че живееш в Русия//?Или си българин, но любещ повече евразия, от родината си?

46

Анонимен

преди 5 години

Руснаци- могат само да се бият и да мразят тези, които не са с тях.Доказват го и тези, с коментарите по-долу.А, относно статията- НЕ, няма кой да спре руските ултраси. Надявам се да не стане някоя беля по врее на световното и тогава, наистина целия свят да разбере що за агресивна и сбъркана нация са азиатците.Не заслужават подобни форуми.

45

РОССИЯ

преди 5 години

кажете на ваще приятели англичани да не палят руският флаг че от русия ще си идат инвалиди не само от фанати и от целият руски народ рус народ това са патриоти

44

РОССИЯ

преди 5 години

най големите фанати това са англичаните те започнаха първи да бият руснаците гледайте ютуб в русия не възможно да има такива схватки русия се настрада от фанати преди няколко години имаше смъртен случаи почина младо момче на 22 г студент тоа няма да се повтори няма кои да им разреши руснака е гостоприемен

43

Анонимен

преди 5 години

Най-големите отр3пки са футболните фенове, които ходят по стадионите да се бият, вместо да гледат и се наслаждават на спорта. няма англичани, руснаци, германци.. утрас ли е долу на земята

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 37ТОВА НЯМА ДА ГО БЪДЕ !!!

41

123

преди 5 години

Удриии бе. Англичаните навсякъде го раздават най-големите. А да видим дали е така.

40

ккк

преди 5 години

До Сорос ДьордА на СССР колко даваше?

39

123

преди 5 години

Вотката.

38

Стамат

преди 5 години

"Има ли кой да ги спре?"А трябва ли да бъдат спирани???

37

Weiss

преди 5 години

До ПичКирпич

36

Анонимен

преди 5 години

Русия е империя и може да има от всички религии и народности.България е многонационална държава с 80 % ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ И 20 % мюсюлмани ( + малко юдеи и др.) В България джамиите са твърде много, а предстои в София да се изгради най-голямата джамия на Балканите - за 5000 молещи се с духовно училище.Ще бъде на бул. Васил Левски и Дондуков - тъй наречените царски конюшни. Борисов я обеща на Ердоган заради желязната църква в Истанбул.

35

Анонимен

преди 5 години

Очаквам да потрошат стадиона и клипа да стане вайръл.

34

Анонимен

преди 5 години

Те са на тяхна територия, ама и частите ОМОН и АЛФА също са на своя територия! И ще видим кой кого ще бие.

33

Амииии

преди 5 години

НЕ!

32

Маршал Жуков

преди 5 години

Разделяй и владей е остарела тактика новата е заливай и пали!

31

Сериозно

преди 5 години

Фейк нюз! Защо не казвате истината за кютека над изнежените ингилизи? А тя е, че се гавриха преди това с руския флаг пред очите на руските фенове, а после "олелеее, много бият тези руснаци".... Пак да пробват на световното, ако им стиска и решат да се правят на гОУЕми "мъже"!

30

Сорос Дьорд

преди 5 години

Давам най-много 5 години преди Франция да престане да съществува около 3 за Италия 15-20 за Германия.