44

яверт

преди 5 години

Тоя събори британската лира умишлено преди години,благодарение на което стана милиардер,а сега мисли за "Най-доброто за Великобритания" :D

43

Анонимен

преди 5 години

Всички ние от Евроатлантическата общност на България приветстваме евентуален втори референдум във Великобритания, с който тя да отхвърли необмисленото и необосновано излизане на Обединеното кралство от нашия Европейски съюз.

42

ined

преди 5 години

Европа няма да се оправи докато Сорос, всичките му фондации и финансирани от него НПО-та не бидат закрити или изгонени от територията на ЕС

41

Анонимен_777

преди 5 години

Когато самият Сорос, 'богът на либералите' , създателят на 'матрицата' излиза на светло за да прави изявления, това е знаменито събитие, сигурен знак за важни заглушавани проблеми и сътресения сред либералните социални инженери и плутокрация ! Само в редки изключения самият Сорос се заема с тривиалната, простосмъртна досада на PR-a...задача която иначе се извършва от неуморни миниони !

40

Анонимен

преди 5 години

Затова ли е против Брекзит,че голяма дупка се отваря в евробюджета-1,5 милиарда британска вноска.Няма да има за новите ч ерни европейци.

39

Анонимен

преди 5 години

Предлагам 1 милион за да застреля някой Сорос!

38

Соросчук

преди 5 години

До джобовеПовече пари за черният континент.Сиреч повече африканци колкот повече пари толко повече ония ше раждат.А не мерси не съм казвал такива неща!Малко пари да са гладни и да не раждат тва е!

37

Факт!

преди 5 години

Сорос най-големия!

36

Аман

преди 5 години

чалги от балканите обслужват араби ,,мигрантите ги уважаваме грижиме се по балкански,,

35

не на ислям

преди 5 години

Ами като мразите евреите си купете коран и ходете в джамии добри консуматори на лъжлива пропаганда

34

джобове

преди 5 години

ес да финансира развитието на черния континент а ес финансирате няколко джоба не нормалните неалчни граждани да живеят нормално в европа

33

Анонимен

преди 5 години

Ему тук е прав. Брекзит е пагубен за Англия. Те го видяха и затова протакат. Някой направи яка пропаганда какъв рай било извън ЕС ама сега се оказа , че било само лъжи.

32

Анонимен

преди 5 години

Най-доброто за Британия е да те изритат както те изрита ОРбан

31

Анонимен

преди 5 години

Това не е цялото му изказване. Има много интересни моменти за Африка и мигрантите как те даси останат тав,като Ес финансира развитието начерния континент.

30

акад.Разчесалов

преди 5 години

Сорос ли е Месията,Александрова,че ни занимавате с унгарски евреи??

29

незнаете

преди 5 години

е сега нема си играем на предричания не познахте

28

,,споделете,, хахаха

преди 5 години

какво ядете за дълголетие не буломачи абе жив и здрав човека има и по- лоши о него добър човек хахаха

27

мразиме смъртта не

преди 5 години

ние се развеждаме със смъртта нямаме договор със смъртта не

26

Анонимен

преди 5 години

Ало евроътлъниците, защо не пищите нещо от сорта намеса във вътрешните работи на суверенна държава. Борец за човешки права бил-фашистка ***. Като спонсорира размириците след президентските избори 2016. Много бързо по *** се завря в свински *** и ни хък ни мък. А сега се заел островитяните да оправя. Искам да чуя Терезка как цвили за намеса от чужда държава. Майтап.

25

Додо

преди 5 години

Мдааа. Deep state, Световния Елит, Новия Световен Ред, Илюминатите... и с още подобни имена, с които бива назоваван Соросoидния Ционизъм, си командва света и си сваля и назначава цели правителства, както направи в Италия преди 2 дена. За тези от вас, които не знаят - Сорос нареди да бъде отстранено от власт ЗАКОННО избраното ново Италианско правителство на Матео Салвини, защото някои от министрите не се харесвали на Международните Финансисти -още едно от имената на изброените по-горе Сатанисти