12

Микеланджело

преди 5 години

Не яжте месо и преработени храни. Пърженото също е убийство за организма. Казвам това от личен опит.

11

Zdravec

преди 5 години

Bg medii sa mafia. Tova sa christianski teroristichni laji.

10

Анонимен

преди 5 години

UPRAVLIAVACHITE IZTROVIHA NARODA ,A SEGA SE SETIHA 4E TRIABVA DA GO LEKUVAT.

9

Ганев

преди 5 години

Хубави приказки - няма нужда от коментар . Оказва се че най-големите пияници и воденето на ненормален живот го правят хората с медицински дипломи. То като онази приказка - не гледай какво правя а какво говоря.Ще попитам въпросната персона - ти какво правиш за решение на това - още нещо - т.нар. специализации нямат никакво значение. Каквито да ми говориш - НЯМА ЛИ ТЕХНИКА - останалото го забрави Вс. се прави с компютриПари не се дават за това ЧЕ НЯКЭЪДЕ СИ УЧИЛ а за свършена работа

8

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

Човешкият организъм е една сложна система с големи възможности за саморегулиране, но за беда, ние непрекъснато нарушаваме баланса и се осланяме на фармацевтичната промишленост на която всъщност сме крайното звено.

7

Анонимен

преди 5 години

И сега какво?Ще мрем ли или май ще ни лекувате?Май ще ни лекувате.Колкото се може по-дълго ,че да ни вземете и последните стотинки.Най лесно се лекува здрав човек като му обясняваш всеки ден колко е болен.Това ли ви учат в католическия университет в Льовен.Звучи ми като Северозападен свободен университет в Лютаджик

6

не вярвам

преди 5 години

не лъжете ,,храна от ада,, лъжете

5

До 3

преди 5 години

Точно такова фаталистично мислене целят да предизвикат подобни нелепи заглавия. Средната продължителност на живота в България е близка до средната за света. Доходите също, но това е друга тема.

4

Анонимен

преди 5 години

Нелепо заглавие. Става въпрос, че 65% смъртните случаи се падат на инфаркти и инсулти, а не че 65% от българите имат такива. Понякога се чудя дали журналистите изобщо са ходили на училище.

3

Анонимен

преди 5 години

Българите сме един от най-болните народи в света за съжаление.

2

Анонимен

преди 5 години

Като са толкова болни българите, защо вдигате годините за пенсия. Болни са за да им правите ненужни операции, от които да си пълните джобовете.

1

Мозъковед

преди 5 години

Особено вредни са мозъчните заболявания.Тяхното влияние се вижда и по резултатите от изборите///