13

Анонимен

преди 5 години

RAZBERETESE BE DRUGARI I DRUGARKI 4E STAVATE ZA SMIAH.

12

А

преди 5 години

НЕ ВЯРВАМ НЯКОЙ ДА НЕ ЗНАЕ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА НОРАЛНИ ИЗБОРИ,ОСОБЕНО В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА.ПРАВ Е МАРЕШКИ ЧЕ СЕ ДАВАТ 3МЛД ЗА ВОЕННА ТЕХНИКА,СЛЕД КАТО ЗАДНИЦИТЕ НИ СА ГОЛИ,НЯМА СМИСЪЛ,ПО ДОБРЕ ЗА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ.НЕЗНАМ КАК ГО Е ИЗМИСЛИЛ МАРЕШКИ,НО ПРАВИ ПО СМИСЛЕНИ ИЗКАЗВАНИЯ ОТ УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ,НЕ СМЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА НАТО,ЗНАЧИ НЕ СМЕ В НАТО,САМО ПОЛИТИЦИТЕ СА В НАТО.БРАВО МАРЕШКИ.

11

ахуууу

преди 5 години

на червените пак им го дадоха на ръка пък те го взеха на уста.ниновата пак са и набили канчето от масква че губят енти път избори.хахахах

10

Анонимен

преди 5 години

С.Галиче е зойна крава за всяка партия.От Галиче излиза без контролЖитоСлънчогледЦаревицаОвесЕчемикМлекоМесо

9

дядо Пенс

преди 5 години

И за какво скарат като ГЕРБ +БСП=БКП ???!!!

8

Гробокопач

преди 5 години

До ВеселинТаквиа като тебе, по цял ден ги слушам. Уча ги на това-онова, но по-умни не стават. Природата си почива, кво да прайш.

7

ист

преди 5 години

Стара поговорка - удавник за сламка се хваща.Нова поговорка - удавник за ГАЛИЧЕ се хваща.

6

Веселин

преди 5 години

До Гробокопачхахахахахах ама на глас,добре че не си до мене да ме чуеш хахахаххаха

5

Гробокопач

преди 5 години

До ВеселинОтвратителен е, когато трябва, т.е. когато рябв ада бъдат ашладисани герберите, иначе си е точен човека за Чоков с ланците, който си е селско-махленският модел на Борисов. Касиране на изборите в Галиче и кмет от БСП;))) Достатъчно е, че съда постави,ч е Борисов е клеветник и лъжец.

4

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ занапред ще управлява Галиче - то пък едно управление . Падналия от небесната твърд не може да управлява поднебесния хаос .

3

Веселин

преди 5 години

хахахахаха скоро по-голяма наглост не бях виждал.Това БСП да вика ,че има купен вот е просто смешно.Да видим ромският етнос,още стоят плакатите с номерата на бюлетините,че и със червен спрей по оградите на къщите им написаха номерата ,защото някой не могат да четат......да поговорим и за другаря олегарх Ковачки ,да не би да не е от ......вашите хахахахах нямам място за всички а и не ми се пише толкова....хахахахахахха а този Крум Зарков е меко казано отвратителен

2

Гробокопач

преди 5 години

Обичам жените, да ме копират, когато трябва. Хахахахаааааааааааа.., хухууууууу"Единственият официално признат от българския съд лъжец е премиерът и действащият председател на Съвета на ЕС Бойко Методиев Борисов".

1

Анонимен

преди 5 години

Интересно,ако БСП беше спечелила дали щяха да обвиняват ГЕРБ в фалшификации или щяха да твърдят, че това са били най-честните избори до момента?