41

Факт!

преди 5 години

Ей тва е бела жена беее доживех.Ей така требе белите с по 23 деца !Само нтака светът ще дръпне напред.И този момент идва!

40

сс

преди 5 години

абе този лекар да не е гинеколог и да си взема за вкъщи работа?

39

сс

преди 5 години

а казвате че няма глобално затопляне, гледайте колко на север ходят вече щъркелите.

38

П.Петров

преди 5 години

И колко от пълнолетните им деца са с висше образование или учат такова?В ера на технологии, автоматизация, роботизация има и обществото нужда от повече ниско интелигентни, ниско образовани, ниско квалифицирани ?

37

аз-ът

преди 5 години

тапа с катинар.

36

Анонимен

преди 5 години

Смяяятаййй.... caaalculate...

35

марсианец

преди 5 години

Пренаселихме я тая планета.

34

Гробокопач

преди 5 години

Ето така с еправи, братя и сестри, българи;))) И няма нито едно черно! Лошото е, че и аз не мога да ви дам такъв пример, в тази посока;)))

33

Анонимен

преди 5 години

голямото чудо, наште братя у маалата на 45 имат пра-пра внуци.

32

Анонимен

преди 5 години

Ти представяш ли си какъв организъм има тази жена, за да откърми 21 бебчета. Браво.

31

Анонимен

преди 5 години

Мъжа й тъкмо започне да ... и тая пак надула корема. Баси късмета

30

Анонимен

преди 5 години

Англия има добра социална система.

29

Анонимен

преди 5 години

Щастливо семейство. Всички хубави дечица. Да са живи и здрави !

28

Ти да видиш...

преди 5 години

До Анонимен 19 Тази жена е осъзнала, че призванието и е да продължи живота на белтъците. А наша Корнелия иска премиер да става.

27

Пекар

преди 5 години

До ГoшуПримера за рекламата не е особено коректен, а за това колко взимам аз като емигрант и колко взима англичанин пекар, ами едно и също, не ни делят на наши и чужди. Иначе съм се стегнал, да не си помислиш нещо друго.

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27Къде прочете,че е закупена къщата?Била е дом за възрастни хора ,значи е държавна собственост.В такъв случай им е предоставена от държавата.И за разлика от палячовци като теб,аз съм български националист.И военният дълг съм си отбил 18 месеца в казармата,не съм емигрирал,плащам си данъците тук и има три деца.Бели българчета.Ама политиците национални предатели не им дават и 1 стотинка помощ.А дават на ромите.

25

Анонимен

преди 5 години

Само се чудя едно - как така е била изненадана жената, че пак е бременна?! Не е ли схванала най-после (след като и се е случвало 21 пъти вече), как стават тези неща и как може да НЕ се случат, ако не искаш?! И че дори да навлизаш в критическата има шансове (макар и малки) предвид факта, че си така продуктивенИначе нека са живи и здрави и децата им също и да ги радват !

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Във Великобритания им дават големи социални помощи плюс безплатни жилища.А тук получаваш среден пръст."Само че къщата, в която живеят, са я закупили преди 11 години, 240 х. лири. Средния пърст е за хейтърите националнихилисти.

23

Гoшу

преди 5 години

До ПекарАма ти си емигрант, знаеш ли колко дават на англичаните пекари, още повече той може да е майстор пекар, и зависи къде бачкаш. Един в рекламата може да взима 1000 на месец, друг 20 000. Айде моля ти се, стегни се.

22

Пекар

преди 5 години

Изречението за размера на детските, както и за заплатата на бащата пекар не присъства в оригиналната статия, освен това е нереално грешно. По стечение на обстоятелствата съм пекар в Англия и заплатата ми е по скоро 19000, а не цитираните 50. Едва ли някъде в цяла англия има 50 хиляди годишна заплата за пекар, защо пишете откровени лъжи не ми е ясно. По темата, да са им живи и здрави всичките 21 деца!