10

Анонимен

преди 5 години

Не мога да си изкривя душата и да нарека несполучливите опити за продължение на Межузвездни войни, шеста, седма, осма, ... серия. Междузвездни войни има шест серии - три по-добри и още три и те нямат продължение.

9

Анонимен

преди 5 години

Очевидно само първите шест серии са добри, а опитите за продължение и използване на стара слава, не струват. Не знам какво му е харесало на Иван в Rogue One?!

8

Иван

преди 5 години

Хубав или лош ще го гледам за да си изградя собствено мнение. Дано да е поне толкова добър колкото Руг Уан. Иначе 8ма и 9та серия са ужасни.

7

До 8

преди 5 години

Не е въпросът в актьорите. Въпросът е, че в опитите за продължение на първите 6 серии, липсва духът на Междузвездни войни, а има лошо направена имитация на поредицата. То не става да вземеш някакви непубликувани сцени от първите серии, да ги сглобиш криво-ляво и да се надяваш, че пак правиш Междузвездни войни, а на мен на такова ми приличат опитите за продължение.

6

Бен Ган

преди 5 години

До ГАДОРЯНКато сте толкова голями фенове на старите серии, поне прочетете за актьорите в тези серии. Как не са имали бюджет и са наели млади и евтини актьори. Тогава ще си обясните, защо някои нямат роли в новите серии. Харисън Форд се реализира. След това стана добър. Но да кажеш как всички са били супер, а новите са зле... не е честно просто. Нека пуснат трите стари серии на 100 младежа. После новите. Нека те преценят. Защото просто сме били млади. Това е моята теза. Не налагам мнение.

5

Междузвездни войни

преди 5 години

Ще изстискват лимона докрай. Междузвездни войни са първите три серии и може би и следващите три, които все пак стават. След тях филмите нямат нищо общо с истината. Учудващо е, че толкова много хора се минават да ги гледат. Аз съм голям фен на Междузвездни войни, но тези след тези шест серии са нещо друго.

4

YT-1300

преди 5 години

Rogue One беше страхотен, но Епизод 7, Епизод 8 и този просто не стават. Нямат "междузвездната" магия.

3

шматка

преди 5 години

До Бен ГанИ аз ще го гледам.Няма как.За цяло едно поколение този филм си беше наистина Междузвезден.Когато си чакал на опашка с къси гащички за да гледаш първия епизод.....

2

Бен Ган

преди 5 години

До шматкаРазлични са. Имам много критики. Но си оставам фен. Старите ги гледах нон стоп, всеки ден. Но сега като ги гледам... Боевете са мега смешни. Ефекти - 0. Актьорска игра... близо до 0. Просто бяхме малки (млади). Беше нещо невиждано. Аз съм за новите. Ако може повече старание ще е +

1

шматка

преди 5 години

Холивуд така се е спекъл че продължава да изтисква стари лимони.Междузвездни войни(първите3 филма +другите 3 епизода донякъде)си беше култов филм.От там нататък стана боза.Голяма.От 6ст