35

Анонимен

преди 5 години

Радев е велик!

34

Има ли пилот в самол

преди 5 години

Когато Радев започна война с ГЕРБ и Борисов, трябваше да си дава реална оценка, че е г-н Никой!Това му каза и в лицето Президентът Путин и още му наблегна, че очаква с нетърпение уговорената среща с Борисов! Смешникът Тъпанчев да гледа по телевизията как се посреща с всички церемонии и в КРЕМЪЛ , а не да си носят сами куфарите от летището и да обикалят почивните бази на руските ръководители! Нека гледа, нека да се учи, а после вече пак може да се изкаже сричкувайки, че е най-голямата работа и че не и бил унижен и от Медведев и от Путин! Определено няма да има по

33

До Анонимен 27

преди 5 години

До 4444Сега обясни с думи прости като теб, защо съм продажен! Защо съм се продал, за колко съм се продал, ти откъде знаеш, че съм се продал? За такива думи в моето градче казват елегантно: "че ти набием два шамара да ти кръстосам цифkите!". Санким, мери си думите!

32

БОРИСОВ

преди 5 години

не мрази НИКОГО: всичко започна от президент Радев с "неговите войни". И въпреки това Борисов постоянно казваше, че имат нормални отношения,БЕЗ на натяква за фразата"искате война, ще я имате".Беше много недалновиден коментар този на Радев, ТОЧНО преди да замине правителствената делегация.Отново НЕ ПОДХОЖДА на президентската институция да говори по този начин и на такова ниво.

31

ПЕТКО

преди 5 години

До Вили : ТОВА Е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА ! БОРИСОВ НАМРАЗИ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ОЩЕ КАТО РАЗБРА ,ЧЕ ТОЙ ЩЕ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ. ПОНЕЖЕ БОРИСОВ НЯМА КАПАЦИТЕТА ДА СЕ ЯВИ СРЕЩУ РАДЕВ , ПУСНА ОНАЯ КОКОШКА ДА СТАВА ПРЕЗИДЕНТ.СЕГА СЕ ИЗЖИВЯВА / БОРИСОВ / КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ,КАКВАТО ОЩЕ НЕ СМЕ И ХОДИ КАТО ИЗПРИЩЕН ПО СВЕТА ,КАТО ЗА ПОСЛЕДНО. НИКОЙ НЕ МУ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ. САМО БЕЗХАБЕРНИЦИТЕ АНДРЕЕВ И АНТОНЧО.

30

Вили

преди 5 години

Как да е по различно след като Б.Боще с встъпването на Президента в длъжност му подаде ръка на разбирателство а г-н Радев не я прие,слушаше Нинова и от там тръгна и противопоставянета им един към друг.Ако г-Н Радев осъзнаваше че не е Президент на Нинова а на всички българи и че за него са гласували не само от БСП и престане да мисли че след като Нинова го е предложила той и е длъжен с нещо дълбоко греши.Това е държава с хиляди,милиони граждани ,тук не става въпрос да се придържа към някой

29

Анонимен

преди 5 години

Прави впечатление, че когато Меркел беше в Русия преговаря с Путин същото беше и с Макрон, а нашичкия разговаря с Медведев и това, ако не е знак че не ни слагат изобщо в сметките здраве му кажи. Разбира се когато тиквата се върне гербавите ще отчетат посещението като "грандиозен успех".

28

1

преди 5 години

До Браво.даже не само в Европа,а и околните села,не са виждали такъв индивид,а ти го наричаш "политик".

27

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Андреев късай дипломата! Нищо не става от теб бе човек, вЕрвай ми!По всички финансови показатели сме или средното за ЕС или над средното ниво!

26

Анонимен

преди 5 години

До Аз Президентът зари л..та от предишния в междудържавните политически отношения и отвори път на изпълнителната власт за икономическите такива.МОЛЯ ???? Не си добре изобщо човек

25

Анонимен

преди 5 години

"Методи Андреев, който е член на Управителния съвет на Атлантическия съвет на България и член на гражданската инициатива "Правосъдие за всеки"Този Методи, като го гледам, ми прилича на текезесар; небръснат, разгърден, като да е обсъждал досега "темата" в селския "хоремаг".От всички титли май е само ЧЛЕН.

24

4444

преди 5 години

До АнонименСамо човек по-*** от Боко може да пише такива неща (разбраемо без да мислиЕй, ти от коя дупка изпълзя бе, влечуго дребно. Тайгата ви очаквааааааааааа. О, май има ехо

23

4444

преди 5 години

До АнонименРадев, гордеем се с теб! То като няма с кой друг - живи да ви ожали човек, щом дотам сте я докарали. Гордейте си се жалки душички продажни.

22

Анонимен

преди 5 години

До найден"Изключителен човек и премиер е Борисов"--Надйдене, абе, къде те найдоха толкова загубен, бе! :)Само човек по-*** от Боко може да пише такива неща (разбраемо без да мисли).

21

найден

преди 5 години

Изключителен човек и премиер е Борисов , най-после да ни гледат с уважение и от изток и от запад , а че Радев го дава малко ревниво е нормално , действителната работа се върши от Бойко !

20

СЛУЧАЙНО МИНАВАЩ

преди 5 години

Президентът ПУТИН няма да се срещне с борисов. Причината са неотложни ангажименти. Вместо него, с борисов ще се срещне секретарят Дмитрий Песков.

19

Анонимен

преди 5 години

Добре сме, щом стигнахме до там Методи Андреев да се изказва и по външнополитически въпроси! Сега остава да включат в говорилнята и Антончо Тодоров!Президентът Радев е човек със стоманени нерви. На негово място бих въвел порядък сред някои пощръклели негови поданици! Щяха да си рафинират речника! Радев, гордеем се с теб!

18

Браво.

преди 5 години

ГЕРБ безпорно е най добрата партия. А Бойко Борисов вече се утвърждава като един от най успешите политици в Европа.

17

Анонимен

преди 5 години

Б. Борисов: "Винаги съм отстоявал българския интерес, дори когато с Путин сме се карали".

16

Членска карта №7

преди 5 години

До 18Това ли ти е следващото експертно мнение!???