106

До 100

преди 5 години

"В наши дни: Тиквоний със свитата си на футболен мач за наша сметка." Опашата лъжа. Б.Борисов беше на официално посещение в Киев и се възползва от възможността да гледа финалния мач от Шампионската лига. Имаше пропуск и лична покана дадени му от Реал Мадрид. Какви сметки си плащал червен невежа??? Той има и пропуски, получени от много други престижни отбори, но е затрупан с работа и няма време да ходи на всички мачове, до които има безплатен достъп. Никой нищо не му е плащал. Уважават го

105

Анонимен

преди 5 години

След като вече е ясно, че срещата в Москва е ЯЛОВА, наредиха да не се пише за това посещение.

104

Анонимен

преди 5 години

Независимая газета има лиценз на чужд агент в Русия. Толкоз.

103

Анонимен

преди 5 години

Това е нагледен урок за българския реотан защо никое издание -вестник или тв не покажат изказванията на Борисов по-времето на ОРешарски когато благодарение на него и парите му /защото парите на цялата държаава са у този тарикат/-бе стопирано всичко .Колко години му трябваха на мозъка да осмисли ползите от връзките с Русия ????Вижте го сега до Путин -държи се като прецакана ученичка-така както и трябва де

102

До 76

преди 5 години

"Оставете Бокото да свърши за 5 пари работа най-накрая. 10 години го чакаме..." Лъжец - Общо ГЕРБ - 6.5 г.; БКП/БСП - 10 г.; Други - 11.5 г. БКП/БСП не свърши абсолютно нищо, докато беше на власт 10 г. Само знае да плюе!!45 години - БКП + 1 г. БКП (Попов) + 1 г. СДС + 2 г. БКП (Беров) + Инджова + 2 г. БКП (Виденов) + Софиянски + 4 г. ОДС + 4 г. НДСВ (Сакскобурготски) + 4 г. БКП (Станишев) + 3.5 г. ГЕРБ + М.Райков + 1 г. БКП/ДПС (Орешарски) + Г.Близнашки + 2 г. ГЕРБ + Герджиков + 1 г. ГЕРБ.

101

До комунягата

преди 5 години

Браво, на 09.09.2018 ще ти дадем да носиш червеното знаме. След това ще ти го сложим отзад

100

Радев

преди 5 години

Ами и за мен нещо да се понапише тъй, щото и аз бях при Путин. Абе аз съм президент аз трябва да съм по-важен!

99

До Oleg

преди 5 години

Не е лошо да се прегледаш

98

Proroka Oleg

преди 5 години

Нито една голяма Руска медия не пише в момента за посещението на Бах Ху........На първите страници на РИА няма дори и помен от инфо за Баце. Това е уважението, което заслужихме за 25 години плюене по Росия. Ама след време ще съжаляваме горко, Запада върви стремглаво надолу........има време . Поживем - увидим

97

До 79

преди 5 години

"Промити мозъци! Само РОССИЯ може да спаси Болгария от гнилия запад!" Единствено комунистите харесват БКП/БСП и се кланят и подлагат на Русия. Успокоителното е, че те всекидневно намаляват и скоро за тях ще гласуват само роднините им и деби.лните промити червени мозъци. Ние добре помним кой и как се възползваше от благините на България и Русия по времето на соц-а. А ние обикновените хора им сърбахме попарата, ядосвахме се и бяхме безсилни. Затова не искаме никога повече това да се повтори!!!

96

Х

преди 5 години

До Активист на БКП, а ти защо не поемеш на изток?

95

Еднакви призиви :)

преди 5 години

В Кения скандират - Харамбее, Харамбее (самопомощ на кенийски език) !В Русия скандират - Импортозамещение !В Сев. Корея скандират - Чхун че!Виждаме до къде води това - трите най-бедняшки държави се опитват да се справят сами и така се връщат в каменната епоха :)))

94

Анонимен

преди 5 години

Кремъл ще хленчи за нов поток :)))Да, но само ако спазва правилата !Санкции до край!

93

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТиквоний със свитата си на футболен мач за наша сметкаМалкия, сега можеш да си позволиш да плюеш Бойко, но ако тогава някой пошепнеше нещо например за другаря джуров - Белене, а сега си плюете свободно. Ще ми се да можех да те видя в онези времена, които така браниш. Между другото - колко си пораснал - на годинки и умствено. Когато не си наясно с нещо не го коментирай.

92

Анонимен

преди 5 години

Рускините са на 2-ро място по износ след газта на Русия!Евтини, услужливи и съгласни.Станат ли на 25 обаче ... са пълен дроб, хвърляй!Вече са мамаши и бабушки!

91

Анонимен

преди 5 години

97: Джуров на сафари с народната пара;В наши дни: Тиквоний със свитата си на футболен мач за наша сметка.

90

Анонимен

преди 5 години

Желязната... гаранция и това лято ще я давам на сладките рускинчета. Цял месец на Слънчака. Миналата година ги изкъртих. И не отказват нищо. А задното входче си е стандарт при тях.

89

Анонимен

преди 5 години

Най-важното при посещението на Борисов е да не пипа дръжките на вратите и да не пие чай.

88

Анонимен

преди 5 години

До КомунистТези които пишат за Русия за руски пoдлоги и гнусни предатели.

87

Комунист

преди 5 години

Тези които пишат срещу Русия са български емигранти, вербувани от ЦРУ. Държат ги с компромати да пишат по 100 коментара на ден против Русия. Така държаха и Пoплювко Плевнелиев.