10

Анонимен

преди 5 години

Хванат нелегален мигрант трябва да бъде хвърлен с парашут над родния му град. Ако иска да имигрира - да влезе през граничния контрол. Щом е влязъл незаконно - обратно в родината.

9

БПФ

преди 5 години

Защо трафикантите укриватели на нелегалните талибански нашественици не са арестувани? За вкарване на ислямисти в държавата и укриването им, наказанията трябва да са безжалостни !!!

8

Moghul

преди 5 години

Хазяите нали оттам идват. Интересно полицията как е различила емигрантите, след като са 1:1 с домакините, а и двете групи не говорят български. Най-добе да не се екстрадират и двете групи по подните им земи.

7

До 5

преди 5 години

Ами Бойко е казал че пиле не може да прехвръкне,но......не е уточнил че пилетата които е имал предвид са по-дупести и от него,та затова.

6

тайна информация

преди 5 години

В нашия 10 000 -ден град има около 3 000 древноиндийски мигранти ! Месечната издръжка на калпак е доста висока! Всичко що има по полето са го ,,овършали'', върлуват и по къщите, дори и гробището не са пожалили. Принудени сме да плащаме данък СОТ, който преди 1989 го нямаше.

5

истина е

преди 5 години

В гръцкият закон ясно и точно е написана ,че за всеки укрит емигрант се дава по две год. затвор !! Тука спят защото получават подкупи за това !!

4

Анонимен

преди 5 години

Бойко каза,че пиле не може да прехвръкнеда живее ГЕРБ , който ни води към национална катастрофа

3

Анонимен

преди 5 години

чудесен момент всеки, намерен там без българска лична карта, осигуровки и документи, да бъде пратен обратно към пакистан. заедно с домакините-хазяи.

2

Vurster

преди 5 години

До българин Правилно, по-важното е, че Филиповци и всички подобни са изцяло населявани от мигранти застояли се твърде дълго по нашите земи.

1

българин

преди 5 години

Крият се във Филиповци, защото там най-добре се сливат с околната среда ( и местното население)!