7

Глупакът Иванчо

преди 5 години

Моите уважения към всички,оставили мнението си тук.Уважаеми,един от друг ли сте преписвали или просто така си мислите-по шаблона.Четейки вашите коментари все едно чета някой вестник или слушам как по телевизията някакви "специалисти" ми обясняват как да живея.Някой замисли ли се,че сами се вкарвате в депресия?Ха,помислете си,ако все пак имате нещо работещо между двете си уши.Защо дядо ви не е знаел що е туй депресия?Защото е бил достатъчно умен да не слуша какво са му говорили.

6

Анонимен

преди 5 години

Проблемите започват, когато се поддадеш сериозно на внушаваното от много страни, че: "всичко е корупция и шуробаджанащина, и че парите управляват всеки и висчко"А има толко по-важни и стойностни неща, въпрос на гледна точка.

5

Анонимен

преди 5 години

Депресията е неизбежния резултат от "модерния" начин на живот и многото свободно време.В най-богатите държави хората са най депресирани и нещастни. Всеки трети е на антидепресанти, успокоителни, или просто се налива със алкохол всеки ден. (Както правят повечето българи.)А едно време депресии не е имало. По цял ден бачкаш на полето със животните...Като станеш на 18 те оженват, раждат ти се 3-4-5 деца. 100% от времето си зает да изхранваш семейството. Просто няма време за депресии.

4

'Се 1 ме нема

преди 5 години

В момента в България се узаконява организираната престъпност- на най-високо ниво! Това е единственото нещо, по което се работи усилено! В България има смисъл да живееш ако си политик, потомствен рушветчия, партизански внук, Гинка, калинка, мутра, *** или милиционер!

3

АНОНИМЕН

преди 5 години

Каква е тази модерна дума ...суицидните мисли? Пак ни шашнахте с европейска из...зица !

2

Иван

преди 5 години

До АнонименКратко ясно и точно :) подкрепям.

1

Анонимен

преди 5 години

Всичко започва като се родиш в семейство което не ти дава достатъчно възпитание и не ти вдъхва достатъчно кураж за да се бориш в живота. След това идва образованието чрез което неможеш да си намериш работа... В един момент разбираш че всичко е корупция и шуробаджанащина, и че парите управляват всеки и висчко и идва депресията..