9

hbhbh

преди 5 години

Правилно е да се напише ГУАРНИЕРИ.

8

Жан-Валжан

преди 5 години

Тези от Китайската Комунистическа Партия,си купуват цигулки за по 10 000 000 $,а народът тъне в мизерия,и който иска да оцелее работи по 14-16 часа,с един почивен де на две седмици.Добре че сме в ЕС ,иначе и нас щеше да ни настигне ,,Светлото Бъдеще''. От ,,няредовните'' отпадъци на ЦК-то останаха техните поколения,и си мечтаят кога отново ще им се отдаде възможността,отново да хванат бичът,и ножа.

7

Анонимен

преди 5 години

300-годишна Гуарнери в Казанлък! И Паганини би посвирил на нея" И Бойко Борисов, и Бойко Борисов! :)

6

СатаНАТО

преди 5 години

До АнонименПутин няма ни флейта, ни дудук. Съдейки по кьосавата му мутра, между краката му трябва да има цепка.

5

Анонимен

преди 5 години

До СатаНАТОТака е духовата музика на САТАНАТО обича да надува дудуците и кавалите на Путин затова в Русия гей-парaдите са забранени, че ще се напълни с еврожендъри духачи като тебе които искат да посвирят на флейтата на Путин.

4

СатаНАТО

преди 5 години

До АнонименОт 300 год никой в ЕС не може да създаде по-добра цигулка, ЕС е пред тотална гибел и упадък освен ако Путин не поеме кормилото на жендърската ***.-----------------------Едва ли. Путин е спец по духовите инструменти - дудуци, кавали, флейти... ФАГОТ !

3

MaйMyнaтa

преди 5 години

Рекламата на Каэанлък не ме грее, като нямаш дърва и замръзваш...всичко дървено ти е от полза. Еии, без эначение колко струва!

2

Музикален почитател

преди 5 години

За ***, всички знаем на какъв инструмент сакат да свирят. Майстори на духовите инструменти.

1

Анонимен

преди 5 години

От 300 год никой в ЕС не може да създаде по-добра цигулка, ЕС е пред тотална гибел и упадък освен ако Путин не поеме кормилото на жендърската ***.