39

Bg izmet

преди 6 години

ПИМК Е ВЕЛИКАТА ШКОЛА НА ТЕЗИ МУДЖАХИДИНИ.НОВОИСМИСЛЕНА ТРАНСПОРТНА ФИРМА В РОМЕЛИЯ .ДЕВИЗА ИМ Е ДА ИЗПЕРЕМ ПАРИТЕ ОТ СИРИЯ И ЕВРОПА ДА СТРАДА .АЛЛАХ Е ВЕЛИК

38

Анонимен

преди 6 години

Ще избяга, ще избяга ама докъде? Щом си невинен спираш там където станал белята..

37

Бай Иван

преди 6 години

Следващия път когато амуджа с Тир направи беля ,трябва да го обесим на стълб по тази логика ;) !!!

36

Ицо

преди 6 години

Каква новина са направили нашите съседи....пусната по няколко телевизии. А къде са телевизиите и репортажите когато турски шофьори мачкат, убиват и осакатяват Българи по Българските пътища в България?

35

Анонимен

преди 6 години

"На възхваляващите турското здравеопазване ще кажа, че то е толкова прехвалено, не защото е добро, а защото на заподноевропейците им е по-евтино да се лекуват в Турция, "В България също е евтино за западноевропейците... Защо не ви посещават? Че чак Турция ви проща и линейки?

34

Анонимен

преди 6 години

"Аз пък да ти кажа ли, че Истанбул не е Турция и "турците" там не са никакви турци. Бели и руси турци НЯМА."Ти Аспарухов българин ли си? :)

33

Анонимен

преди 6 години

"Абе "нашия" може и да не е наш, а "техен" - я Разград, я Кърджали. Само "турски" манталитет може да го направи това - да направи произшествие и да избяга"Може да...:)Оти вашия манталемантитет е да удряте на ПЕШЕХОДНА!

32

Анонимен

преди 6 години

Няма по-големи простаци от тираджиите! Да си получи заслуженето сега. Ама и тоя турчин налита на саморазправа, което също е наказуемо, смешници.

31

Solar Power

преди 6 години

Най-вече да глобяват тировете когато минават с 80км/ч в населено място. Защо не ги посрещат 200 евро глоба на границата ? Пропуснати ползи за милиони. Бойко ? Защо не събираш парите а плачете,че няма пари за здраве или пътища ? По 2-3 камери в малкото село и си готов. И не са много пари :) Важното е на изходите да вземаш парите !

30

Анонимен

преди 6 години

Прочетох доста неадекватни мнения, които отдавам по-скоро на липсата на информираност. Вие били ли сте скоро в Истанбул? Знаете ли изобщо какво е движението в този мултимилионен град и въпреки всичко, пътните инциденти са сведени до минимум. За десет дни там, не видях една разправия между шофьори и мутрешки изпълнения. А отидете да видите какви коли карат.

29

До28

преди 6 години

Много наши болни отиват в Турция да се лекуват защото в ''Европейска'' българия няма кадърни лекари!С две думи в българия НЯМА НИЩО.За това още дълго ще пазарувате и лекувате в Туркей.

28

Анонимен

преди 6 години

До 30 много объркано се изказваш!

27

Анонимен

преди 6 години

Най-вероятно изобщо не е разбрал, че го е закачил, щом колата е могла да се движи на собствен ход и да го догони.

26

Анонимен

преди 6 години

До Osman Ако беше спрял, като нормален човек, нямаше да му се случи нишо. Но *** си е ***!---------------------------------Хахахахах, в диктаторска Турция немало нищо да му се случи хахахаха. Дано по-бързо Ердоган ви фалира държавата, че да се кротнете

25

МДА

преди 6 години

Истински се надявам този "умник" да го накажат с цялата строгост на която са способни. Не става въпрос само за това дали си го заслужава а и се надявам когато нещо лошо се случи с участието на турски тираджия на наша територия цялото общество да поиска адекватно наказание а не както досега. Всички които не спазват правилата белким се научат да го правят...

24

Анонимен

преди 6 години

Друго не знам , но много наши болни ходят да се лекуват в Турция и са доволни, та мантрата колко били изостанали комшиите изглежда все повече голи приказки...

23

Анонимен

преди 6 години

10-те Служители на сайта дне.бг имат ли право да коментират тука?

22

До 24

преди 6 години

Заповядай петък,събота и неделя в гр.Едирне и ще видиш българи и гърци как пазаруват като луди хD

21

565

преди 6 години

Решихте всички проблеми в българия и хоп вижте какво стана в Турция.Я всеки да си гледа *** и да работи.

20

Анонимен

преди 6 години

след 1 час ще клонират още 2-3 Статии за едно видео от ютуб ...........типично за тоа сайт