73

Анонимен

преди 5 години

Прекалено много гласност и се дава.Аз не знаех нищо за това момиче до днес. Просто този проект е ужас тя не може да пее! Подминавайте момата с насмешка ,има 5 минути слава и това е.

72

Баба То

преди 5 години

Гладен чалгаджия ???

71

РЕАЛНОСТА

преди 5 години

За съжаление само мацката в студиото е адекватана на ситуацията в България, водещия и даскала се правят, че не виждат реалноста.Първо ГЛАДА е по силен от културата, и второ, вече няма такава държава България, има само територия на която всеки си прави квото иска и кокошкарите го отнасят чат пат за пред медиите.

70

Анонимен

преди 5 години

"Така че, нито е открила топлата вода, нито ние имаме право да се възмощаваме или оплюваме хората на изкуството."Както те имат право, да се изказват и да творят, така и аз имам право, да се изкавам и да давам мнение. Мнението ми е, че това е отвратителна гавра, следователно, никога няма да избера, да чуя тази песен и ще проповядвам същото поведение, на когото мога :)

69

Анонимен

преди 5 години

И аз я чух днес певачката да казва,че е обесен.Явно го бърка с В.Левски.....Излагация

68

Тинейджърите

преди 5 години

Без и с кавички да не се възмУщават!

67

Ужас!!

преди 5 години

Поучаваме се, а допускаме елементарни грешки.ВъзмУщение!!!!!

66

Анонимен

преди 5 години

Деградета като тази така се афишират.Иначе няма кой да им обърне внимание.Взимат си 5 минутната "слава" и дотук.Край,пак в калта от която са изпълзяли.

65

???

преди 5 години

Чалгата е изкуство???!!!

64

Анонимен

преди 5 години

За малко тукПоздравления ще кажа Аз.Щом е съумял екипа да направи тази симбиоза между текст и музика.И какво като е от Вапцаров?Само дано е с уредени авторски права!!!А Тонито не е първата дето използва умело Класиците ни.Преди години фурията Петра направи Котаците и маците по т.на Гео Милев., Обич по т.Дора Габе!Така че, нито е открила топлата вода, нито ние имаме право да се възмощаваме или оплюваме хората на изкуството.Това има право само носителят на авторските права.

63

Анонимен

преди 5 години

Баба То:Пък и стихове пишела??? Как ли звучат "стиховете"? До кой клас е ходила на училище?

62

Анонимен

преди 5 години

Баба То :На тази кифла ще й кажа да прочете биографията на Вапцаров.Да прочете поезията му.И Вапцаров не е обесен, а е застрелян.Много е малко капацитета й.Когато човек иска да бъде известен да прочете малко , поне малко.И с този речник къде е тръгнала да дава интервюта ?

61

Кор за Лефски

преди 5 години

Голям проблем направихте от една песен с откраднат текст!Никой не казва нищо за простотийте на 100 кила,ицо хазарта и други подобни индивиди!

60

Анонимен

преди 5 години

Никой нямаше да знае за тая"песен" без тая мощна реклама, евала.. пък и голяма работа стиховете са за това да се пеят...и *** имат чувства, макар и ковренски

59

По-пошло е

преди 5 години

Дори от това,когато излизат и без *** на сцената

58

наблюдател

преди 5 години

Гаврите се с творчеството , но всичко се връща на този свят!

57

Съгласна

преди 5 години

Браво уважаема Гневна!Само така!Адмирации!

56

Хюч

преди 5 години

Овехнала огризка нагла долна

55

Анонимен

преди 5 години

Ако тази певица има грам уважение към българите и българското литературно наследство,ще спре излъчването на този позорен клип,съчетан с безценното творчество на Вапцаров.

54

Гневна

преди 5 години

До БъндиУважаеми Бънди, слушайте си чалгите и си се радвайте на даденостите на певачките, но не пипайте Вапцаров. *** сте вие. Страхливец, който дращи насам-натам, нищожество, което обижда хора, на които на малкия пръст не може да стъпи. Жал ми е за теб.