56

Анонимен

преди 5 години

Е супер ! Аз се бях притеснил ...

55

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Единственото което мога да кажа в случая:"Купувайте си айфони и самсунг, щом сте доволни. Това е най-важното!И Huawei имат сребърен модел на Ферари за 2500?, но не мисля, че е удачно. Не налагам мнение, споделям. Горд собственик на huawei p20 и вашето мнение не променя факта, че прави умопомрачтелни снимки и страхотно видео!

54

Кочо

преди 5 години

За всички "физици" и "електротехници", които се изказаха и обиждат човека със странния никнейм, Ah известно в България като Ампер-час е единица за измерване на ел. заряд, отворете учебника и се осведомете. 1 Аh = 3600 As (ампер-секунди), което е точно 3600 С (кулона). Не обиждайте, защото се излагате вие самите. Ампер-час не принадлежи към SI, но е мерна единица за ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЗАРЯД, (Ток х Време). Точно както "кВч" е мерна единица за енергия, но по SI единицата е Джаул или Джул по-правилно.

53

Solar Power

преди 5 години

Който не вярва може да вземе един apple 2 и един правец 8м. Едното е ейпъл а другото е "китайската" кражба :) Има да рестартираш правеца до откат. Или да буташ леко дискетата за да я прочете флопито :)

52

Анонимен

преди 5 години

AMOLED на SAMSUNG е свтлинни години пред всичко останало.

51

Solar Power

преди 5 години

До Анонимен"Хуявей са китайски пръчки" - така е. Сега очаквам да ги праснат с операционата система. Очаквам същото и за zte. Не може да крадеш технология без да плащаш и после да пускаш нещата по 2 лв. Зад всяка технология има огромно време труд на хора което струва пари.Китайски софтуер досега не съм съм видял на добро ниво. Ако измервателната система е от 1 до 6, то китайския софт е на 1. Ейпъл е някъде 4/5. Разни линукси 3/4.Да ейпъл и линуксите е едно и също и двете са базирани на уникс.

50

Анонимен

преди 5 години

До АнонименAMOLED дисплея на самсунг е много различен от OLED дисплея на IPhone X и всеки, който е виждал и 2-та екрана може да направи разликата. Въпреки, че и 2-та дисплея са имплементация на OLED технологията, този на LG (който IphoneX използва) превъзхожда многократно AMOLED.

49

Анонимен

преди 5 години

Те хората вече от няколко години слагат AMOLED, тия па зoмбиpaни кpaвapчета тепърва откриват топлата вода.

48

Анонимен

преди 5 години

Една дума: SAMSUNG!!!

47

Анонимен

преди 5 години

Не съм достатъчно богат за да си хвърлям парите за китайски телефони.

46

Анонимен

преди 5 години

Тия пръчколяци имат пазарен дял в Китай. Ако се извади китайския пазар, където се продават на половин цена спрямо един истински телефон, се вижда, че имат много под 10%. Айде стига глупости. Цял свят ползва Samsung и Apple, само наш *** по-светнат от другите...

45

Анонимен

преди 5 години

Имах уауей р7, а после така стана, че ми натрапиха и р10. Никога повече уауей! Ако ще да е последния телефон на света. Нема такъв скраб. Прехвалената лейка снима супер посредствено. Освен това не е лейка, а някакъв си отдел на лейка бил взел участие в писането на кода за камерата. На р10 батерията зорлем избутва до вечерта. Екранът е с промити бледи цветове. А да кажеш да е евтин телефон - не е. Пълен *** за толкова пари!

44

Анонимен

преди 5 години

След 5-6 години ще направят китайците, но за сега са назад с материала.

43

Анонимен

преди 5 години

А на лисицата и е кисело гроздето. Купувате китайски пръчки за да спестите по 200-300 лв...

42

Анонимен

преди 5 години

P20 е много смешен телефон, половината копие на Айфон, половината на стар Самсунг.

41

До 40

преди 5 години

Китаецът може да пише всякакви "параметри", те само в това са добри. На практика, тоя Хуявей е едно нескопосано менте на iPhone X.

40

MънгоДжери

преди 5 години

Винаги ми е било интересно, защо най-неинформираните, най-неосведомените, най-необразованите-толкова много държат да изкажат и да наложат мнението си :(А китайската "пръчка" P20-pro в момента от всички експерти и анализатори и е признат за nr1... което не значи, че след един месец положението няма да е различно :)

39

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

А ти като си безпросветен, недей да се опитваш да даваш акъл на знаещите.Аз на никого не съм давал акъл! Споделям какво съм прочел и гледал в нета за двата смартфон-а. В повечето магазини за подобна техника има опция за сравнение по параметри и възможности. Но явно ти все още не си излезнал от ъчебниците, остани си там!

38

До Hafen die Wahrhei

преди 5 години

Гледай сега незнайко. Така седи въпроса с измервателните единици в електротехниката:Ампер (А)- сила на токаВолт (V)- потенциална разлика или по народному напрежниеВат (W)- мощностФарад (F)- капацитетОм (гръцкия символ Омега)- електрическо съпротивление.Херц (Hz)- честотаКулон (Q)- електричен зарядКогато това е необходимо, някои от единиците могат да имат и времеви производни.

37

-----------------

преди 5 години

До Hafen die WahrheitНамери си даскалът по физика, за да ти отговори. Аз не съм ти училище, да ти набивам знания в главата.