74

Анонимен

преди 5 години

Вкопчили сте се в учителката която е била на бар с вече пълнолетни .Забравихте ли че пияната Цецка Цачева2013година / стана Министър --и то на правосъдието може би и то затомва така се люшка като пияндурник -ами покажете го клипа -от 2013гМоже би просто абитюриентите са искали да покажат каква "готина " учителка имат която танцува с тях защото в сегашното общества да си готин е това

73

Анонимен

преди 5 години

....Учителката е била на свободна консумация в заведението. Мъжът с нея на дансинга пък не е ученик...___Не разбирам проблема който се дискутира.Защо никой журналист не повдига въпроса защо абитуриенти празнуват баловете по барове и чалготеки заедно с други посетители а не в зали само за абитуриетски балове с връстници от други училища.

72

Анонимен

преди 5 години

Който е невинен пръв да фърли камък-Йисус Христос !!

71

Анонимен

преди 5 години

Че такива като госпожа василева освен за кревата да мисли деца ли да пази ама иначе акъл вярно за нея легенди се носеха на ония години

70

минало бешело

преди 5 години

едно време учителите по физическо добре си вършеха работата и нямаше такива излагации на разгонени даскалици

69

Анонимен

преди 5 години

самата водеща е пълна карачка баси курвуляка

68

Анонимен

преди 5 години

Личният живот няма нищо общо с професията.Стига глупости и учителите са хора като всички останали.Всеки има право на лично пространство.Този, който е качил клипа би трябвало да бъде наказан-нарушение правата на човека.

67

Анонимен

преди 5 години

Аз пък си шлякан една палава учителка работеща в детска градина. Няма грешка момата, плющи се перфектно. Сутрин е на работа, после се виждаме за час,два и се орибира вечер при семейството си.

66

Анонимен

преди 5 години

Журналистките са по палави. И по известни с игрите си в обществото. Присмяла се козата на овцата , че и се вижда .....

65

Мимоза

преди 5 години

С риск да обидя някого, за да приключа с тази тема, ще кажа, че повече съм разочарована от медиите и журналистите в тази история, отколкото от учителката...Журналистите и доста хора в обществото се превърнаха в селски клюкари! Не мисля, че подобни теми интересуват всички хора и са на дневен ред. Забавленията в свободното време са личен живот и нямат общо с професията.

64

Руцифер

преди 5 години

Бау

63

Krom

преди 5 години

Как пък нито един журналист не коментира "музикалните" предпочитания на абитуриентите? Ако затвориш очи за момент, може да се объркаш дали не си в Истанбул, обаче учителката е проблем. Учениците хвърлят професионални гюбеци и въртят кръшни маанета, обаче - учителката е проблем. Цялото това поколение, което при звука на дивата чалга изпада в делириум е проблем, не учителката. Имат ли обаче топки журналистите да подхванат темата за деградацията на ценностите? Едва ли. Търсят се лесни жертви.

62

П.Петров

преди 5 години

До шматкаПолитиците, полицаите, съдиите са хората, чиято грижа е спазването и дефинирането на изкристализираната форма на морала на обществото- ЗАКОНЪТ!За медиите и за ВАС, попадайки под тяхно влияние е маловажна корумпираността и аморалността на цялата тази система от власти, дефинираща моралът на обществото, но е изключително важно моментното "избухване" и излагация на някаква даскалица от Горно нанадолнище, която няма никаква власт!Безмерно ЛИЦЕМЕРИЕ И ГЛУПОСТ!ПП. Примерът ВИ е неуместен!

61

nina

преди 5 години

Госпожа,къде видяхте ученици на видеото?Ученици в кръчната няма.Ако говорите за абитурентите,които са празнували там,те завършиха,не са ученици,пълнолетни са и могат да гласуват вече ;)

60

П.Петров

преди 5 години

До шматкаТехните норми на поведение са изградени първо от семейството, второ от медиите, трето от реалния живот и обществото, с които се срещат на улицата! Работата на учителят е да предаде основно знания по науки(45 минути), компонентът морал е нюню. Учителят е професия с работно време и месторабота, извън тази рамка са хора, като всички останали!Каква е тежестта на 4-5 часа наука и морал, срещу 19-20 часа тотална простотия, безперспективност и бездуховност? Чия е отговорността за "децата" ?

59

Мимоза

преди 5 години

Никога не съм си представяла, че живея в общество от такива "моралисти"!!! Голяма новина, голям проблем с една жена, която се забавлява на подходящо място в подходящо време!Така и не ми стана ясно, какъв е проблема?!Това не е в работно време, на работното място, нито пред децата, които учи. Нощните клубове са за забавление!На кой както му харесва да се забавлява, нали не пречи на останалите? Стига се ровихте в личния живот на хората!Това че се е веселила така, не я прави лош учител!

58

ех

преди 5 години

всеки може да види рекламите по списания, билбордове и тв какво представят и как най-вече. после си пуснете някой чалга канал по тв и вижте клиповете, заслушайте се в текстовете на песните. след това посетете някой чалга бар или дискотека, но гледайте внимателно. ако нищо не ви направи впечатление е тогава вече има проблем.

57

Ххйй

преди 5 години

Стига бе хора! Жената си е пийнала и се е развеселила. Всеки човек има нужда да разпусне. Какво се огледаха в тази женица и всички медии ни занимават с несъществуващ според мен проблем. То тези дето я сочат с пръст приличат на приказката " Крадецът вика дръжте крадеца!".

56

По мое време

преди 5 години

Преди около 40 години учениците с по- големи паламарки клатеха по-засуканите учителкиА даскалите се скъсвах да *** ученички особено на военното обучениеДай Боже всеки му!Та къФ ви е проблема точно?!

55

hahah

преди 5 години

какво ги жалите тези уяеници, те вече са в колето на живота, като хамстерите във въртелешката. те са видели и по/пошли работи по чалгарските заведения, дроги,алкохоли. сигурно вече имат дълъг стаж. а учителката скоро сигурно не е била на диско и се отпуснала жената. и тя е чоек. а политиците пияни и заляни са супер.