8

Анонимен

преди 5 години

Верно е незнание е да влезеш в насрещното и такива като тия е редно да си носят теглото

7

Анонимен

преди 5 години

Костов е виновен.

6

Димитров

преди 5 години

По време на нашето поколение няма да бъде застъпено, но след няколко десетилетия, по всяка вероятност 2 ,а може и по малко, ще бъде забранено "ръчното" управление и всичко ще става на базата на автономно управление. Професий като таксиметров и тираджия ще изчезнат напълно. 1.3 млн хора загиват годишно при ПТП. Най вероятно единсвтеното място за хоби каране ще бъдат специални писти или пътища за ентусиастите.

5

Анонимен

преди 5 години

Аз карам подобна кола, дето има функции на "автопилот" Ама не е. В рамките на 20-30 секунди може да завива сама по пътя и да спира, ако отпред настигнеш друга кола. Може да те предпази ако си изтървеш фаса и докато го търсиш, да не се лепнеш в някое дърво. Или по невнимание да не удариш някой, дето те изпреварва в момента и ти не го видиш. Или да се управлява в задръстване - сама спира, тръгва, завива. Ама всичко това са асистенти - далеч от самоуправление.

4

Али баба

преди 5 години

Kaде завършвате образование то си бе *** автпилот имат самолетите автомобилната система Е ???? ТЕМПОМАТ тя няма нищо общо с автопилот от няколко години производителите на камиони предлагат усаваршенсван вариант със сателитен контрол на терена и сензор за дистанция не са много ефективни повярвите ми правих тест на МАН в продалжение на 1 месец около 12000 км не съм очарован или поне това не върши работа при професионалисти

3

БГ

преди 5 години

Бойко е виновен няма да са БСП я,те сатолкова добри и добре лъжат и мажат,щото рибата се вмирисва откъм главата.

2

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов е виновен, оставка!

1

Анонимен

преди 5 години

Русия?!