94

Андрей

преди 5 години

До ЦецоАтаката е най-добрата защита.

93

Цецо

преди 5 години

"В момента се води вендета срещу обесването на словото" - да разбирам ли, че тази женичка е "обесила" словото и има вендета срещу нея?!? Според мен, щом толкова много хора се изказват негативно по повод творбата й, трябва да се позамисли за причината, и да я потърси най-вече в себе си, преди да се прави на жертва!

92

СТАР ВИЦ

преди 5 години

КАК СЕ НАРИЧА ПОГАЛЕНИЯ ОТ 4 ПАПИ? ПАПАГАЛ!БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ МУТРА ПАПАГАЛ. ХА!

91

ЖАЛКА, ЖАЛКА МАДАМ

преди 5 години

ЕДИН УМЕН ПОЛИТИК Я НАРЕЧЕ "МАДАМ В". ТЯ ДОРИ НЕ Е "МАДАМ В", А ПРОСТО МАДАМ. ТАКА СЕ НАРИЧАТ ДЪРЖАТЕЛКАТА НА БАРДАК. ВЕЛЕВА Е МАДАМ НА ЖУРНАЛИСТКИТЕ, ЗАЩОТО Е НАЙ-ДЪРТАТА ЧАНТА, ОТ ОБСЛУЖВАЩИТЕ БАНКЯНСКОТО ГО ВЕДО. АХ, "ЖУРНАЛИСТКИ" ДА ИСКАТЕ, КАТО ПОЧНЕТЕ ОТ БЕНОВСКА ХЛЕВОУСТА, ПРЕЗ МИРОЛЮБА БЕНАТОВА И ПР, ТА СТИГНЕШ ДО МАДАМ В. ПРОДАЖНИ ДЖУРНАЛЯ. ДА ПОВЪРНЕШ ОТ ГАДНИТЕ ИМ ПИСАНИЯ И ПСУВНИ ПО АДРЕС НА ПРЕЗИДЕНТА И ОБОЖЕСТВЯВАНЕТО НА МУТРАГЕНА. ЩО ЗА ДЪРЖАВА, ЩО ЗА НАРОД

90

Анонимен

преди 5 години

Падението на журналистиката в България е пълно. Дори тези на магистралата си изкарват хляба по-почтенно.

89

Анонимен

преди 5 години

В.ВЕЛЕВА БЕШЕ МНОГО БЛИЗКА С АХМЕД ДОГАН.ТОЙ Я НАРИЧАШЕ МАДАМ В.

88

Анонимен

преди 5 години

МИ ТОЙ ПАПАТА ТАКА И НЕ ПОКАНИЛ БОКО ДА СЕДНЕ. ДЪРЖАЛ ГО ПРАВ И КАТО МУ ОМРЪЗНАЛО ДА МУ ПОВТАРЯТ ЗАУЧЕНИТЕ ФРАЗИ ЗА ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ, ЗАПОЧНАЛ ЛЕКО ДА ПРИТИКВА БОКО КЪМ ВРАТАТА.

87

Аз

преди 5 години

Един уважаван от мен бивш прокурор беше написал във ФБ: в_като вендета, в_като банца. Бих добавила_баница, ама дрипава. То бива славославяне, но когато прекрачиш границата става комично. Просто, защото познаваме ограничените интелектуални възможности на хваления.

86

Анонимен

преди 5 години

По принцип мадам е специалистка в точенето и поднасянето на баници, така че този й материал за звездите в очите не е за чудо. Но пък - поканена там да отразява - вие какво очаквате?

85

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам, докога ще ни занимават с папата. Боко трябваше да е уведомен, че за нас лично, в православна България, папата не ни е никакъв. Абослютно беззнакова фигура за православните християни. Е, малко да почетат книжки тези хора.

84

Анонимен

преди 5 години

Мда, Тиквата продължава да работи против България. Досега просто избягваше да празнува българските празници, сега започна да кани католическото духовенство у нас - т.е. като не можа да се справи от раз с българския народ, започва опити да подкопава вярата му... Е, и досега се правеше това, но не и от държавните органи.

83

Анонимен

преди 5 години

Абе, къде беше Велева, да опише поетично нахлуването на Патриарха на КГБ с Макаров в българското Президенство иДА ВИЛНЕЕ НАД БАЩИНО НИ ОГНИЩЕ, КАТО ТУРЧИН НЕ Е ВИЛНЯЛ, а Радев го гледаше като изтукан !

82

Валентин

преди 5 години

Как се е преклонил пак робски наш тиквоник; у дома се прави на бабаит, а пред света е пълно нищо жество. Изглежда пак е чакал да го погали по главицата или да го шляпне по тлъстата задница.

81

Анонимен

преди 5 години

До 80Твоя балкански ПЕС, да не е оня тъмен балкански субект дето лежа 40 години в мавзолея на пл. 9'ти септември !?...дето го отровиха братушките или умря от сифилис !

80

Анонимен

преди 5 години

Борисов трябва да номиниран за Нобелова награда за мир !Велик !

79

Анонимен

преди 5 години

Do"0shte Edna prikazka" Komunistite ot BSP, myasto ne mogat da si nameryat ot zavist I mnogo- zloslovyat v neta sreshtu Borisov. Ne se habi, skoro nyama da se doberete do vlasta, zashtoto sled vas ostrava haos, oste po-golyamo bezparicie I izolaziya.

78

Още една приказка:

преди 5 години

И така нататък......Човекът с акцента довел няколко черно-кафяви чакали, които го разкъсали, после изяли храната на кутретата, а към края на деня започнали да ги давят и ръфат. Те пищели, и скимтели, но нямало кой да им помогне. Балканският пес бил умрял.Тъжно, много тъжно!!!!

77

*/*/*/*/*

преди 5 години

И още една.Сиво и мрачно небе.На хоризонта като странни призрачни видения се плъзгат корабите на испанските конквистадори.Огромните платна с извезаните по тях кръстове оглушават с пляскането си виковете на чайките и грохота на вълните...Какво разграбване на един цял континент и колко избит народ в името на папата и католицизма.И така 400 години.Но тихо.Сега сме заедно в борбата срещу ....забравих срещу какво ,ама сме заедно.Важното е очите да греят,"майната му на православието"-тънко мина Пасито

76

Още една приказка:

преди 5 години

Един ден човекът с британски акцент отново дошъл при кучето, и му казал:Дойде време да те заведа в този елитен клуб. Сега ще те представя на песовете от клуба. Много е важно там да си признаеш, че когато си живял със стария ти стопанин, целият ти живот е бил едно непрекъснато страдание, и загуба на време. Всички несгоди, които понасяш сега, са само защото старият ти стопанин е бил дивак и те биеше.

75

Още една приказка:

преди 5 години

Ти нали няма никога да правиш като тях, и да не слушаш? Нали? - попита господарят отново, посягайки към последната избрана от кучето цепеница от рафтчето с тояги.Аз от пале съм закърмен с ценностите на този кучешки елитен клуб! - издекламирал, треперейки балканският пес.