42

Анонимен

преди 5 години

Водата отровена,сега въздуха ще бъде отровен! Айде стига бе! Стига намръщени и злобни физиономии! Стига сте плашили хората!Стига Гьобелсова пропаганда!

41

Анонимен

преди 5 години

Е ясно,червените са контра! Вече са банални!

40

Анонимен

преди 5 години

Как не ги е срам в центъра на столицата да се случват подобни простотии. Що за хора ни управляват и толкова ли ниско е паднало нивото на тези по високите етажи. Това е някакво безумие.

39

Анонимен

преди 5 години

След изгаряне при висока температура отровните съединения се разграждат до безопасни основни елементи.Затова няма отровни газове и пепели като остатък след горенето.Тази инсталация ще е огромно облекчение за София.

38

Анонимен

преди 5 години

Това алтернативно гориво се нарича RDF.Можеш да го гориш, можеш да го продаваш по целия свят, нямаш старите открити сметища, не купуваш скъпата газ...Софиянци са неуки пещерняци.В много заводи на България и ЕС се горят такива отпадъци и всичко се следи строго.Няма отрови.

37

ВЛЪЦИНИЯЛЕ

преди 5 години

АКО ГО НАПРАВЯТ ТОА ЗАВОД СИ ПРЕДСТАВЯМ КАКВА ЩЕ Е РАЗЛИАКТА С ВИЕНА И КОПЕНХАГЕН ...ПОКЪРТИТЕЛНА

36

Анонимен

преди 5 години

КРАЖ*БА КОЛКО МОЖЕ И ТЕ ТВА Е ...

35

Анонимен

преди 5 години

ТО И СЕГА ГЕТАТА СА СИ БЕЗПЛАТНА ИНСТАЛАЦИЯ ЗА ИЗГАРЯНЕ НА ВСИЧКО ЗА КАВО НИ Е ЗАВОД ОСВЕН АКО НЕМОЖЕ ДА СЕ ПРИБЕРАТ ЕДНИ ПАРИ С ЕДНИ ХОРА ЗА ЕДИН ПО ХУБАВ ЖИВОТ ТАКА ДЕ АКО НЕМАШ ЕС КАЛСА И ТРИ ЕТАЦНА КЪЩА И НЕ МЕТАШ САЛФЕТКИ В СТУДЕНТСКИ КЪВ Е ТОЯ ЖИВОТ

34

Анонимен

преди 5 години

Специално ходих да видя завода в Копенхаген. Чистота, на площадката, където влизаха боклуджийските камиони можеш спокойно да си хапваш сандвича. Сепаратори измъкваха всички метални отпадъци. Изгорените твърди остатъци отиваха на полето като компост. Топлинната енергия беше достатъчна за 80000 град. От гигантския комин не излизаше пушек. И това беше преди 30 години!

33

Няма разлика

преди 5 години

Когато всеки си гори лично отпадъци е Еко КАТАСТРОФАа когато целия Този ресурс го ползват БЕЗПЛАТНО в завода като СУРОВИНА и дори им плащаш за извозването е Еко РЕШЕНИЕА колко пари ще се УСВОЯТ но пък и коренно ще се промени екологията в София из основиА за контролирането на Еко изискванията относно какво изпуска от комина съмнение да нямаСега всички тичайте да трупате стаж и да гоните пенсия че няма Бугати за всички

32

Имитиране

преди 5 години

"Имитирането на такъв дълг..." Сега да изясним. Другарят социалист ли го е казал така или някой журналист е свикнал да използва И вместо Е.

31

Анонимен

преди 5 години

След като Виена се грее на отпадъци и им е изгодно само в бойколандия не е изгодно? Или се притесниха че ще намалее консумацията на *** газ?

30

Анонимен

преди 5 години

От това, което видях като репортаж,някакви 100 протестиращи от непознато на никого движение се постара да се покаже в медиите с проблем, който не е проблем! Не става дума за технологии, за нужда,за изпълнител,за числа,за факти! А фактите са,че в цяла Европа такива инсталации работят и то често в центъра на градовете и че това е бъдещето! А БСП-то по задължение си протестира и търси под вола,теле!

29

Анонимен

преди 5 години

Човек хем не иска да се откаже от правенето на ***, хем пък иска да ги изхвърля така че да не му пречат на него, а някой друг. Усилието да се прави по-малко *** не е много голямо, но е супер досадно, нали? Къде къде по-лесно е да го метнеш дирекнто във варела, на улицата или в храстите...

28

Анонимен

преди 5 години

Герб пак ще стрижат раята с проект за 250 милиона, който ще бъде изпълнен толкова некачествено, колкото ремонтите по Цариградско. Във Виена завода може и да работи качествено. Тука тва няма как да стане!!!

27

Анонимен

преди 5 години

Нашите "зелени" са срещу всеки проект, който води до намаляване на консумацията на руски газ- ФАКТ !

26

Анонимен

преди 5 години

В центъра на Виена от години работи такова съоръжение и на никой не му пречи,дори малко хора знаят и предполагат какво е това красиво на външен вид здание! Стига измислени политически проблеми!

25

до Корнелия, 16

преди 5 години

Абе стига с тоя център, само там ли дишат въздух ? В цяла софия е мръсен въздуха и няма никакъв контрол над автомобилите ...

24

Хмм

преди 5 години

Не е лоша идеята. Иначе какво? Всички *** ще си се търкалят из София. *** братовчеди ще си ги пилеят насам натам и пак от Западен парк ще внася смрад. По-добре контролирано и същевременно да минава през някакви филтри отклокото от печката направо във въздуха. Хайде стига сте се правили против всички нови технологии. Мрънкахте като правиха метрото сега се радвате че ви минава близо до блока. Мрънкахте, че ремнтират околовръстното сега се радвате че има 3 ленти вместо 1. МРЪН МРЪН!

23

СатаНАТО

преди 5 години

БСП открай време е една рубладжийска котерия.