35

Ужас

преди 5 години

Нищо по-страшно от руски евреин!От тях дори регулярните чифу/тски резенета бягат.Ох,май не бях много полит.коректен :))Е няма как,щом плащам в абсурдистан 120? ток за 60 квадрата всеки месец значи мога да говоря и каквото мисля.

34

Господ

преди 5 години

Евреите са зли националисти от най- висш тип, но каже ли някой нещо против тях - на кръста!

33

Анонимен

преди 5 години

Този сега от нащи ли е.Руснак,но пък евреин.Руснак,но пък парите му в чужди банки не ги връща в процъфтяваща Русия.Англичаните го гонят значи е от нащи,пък отива в Израел.Но пък Израел от нащи ли са,щото мразим евреите,но пък Путин си прави компания с Натеняху и не прави нишо като евреина бомби палестинци.Ех че е трудно да си русофил,доре поне че не мислим много и чакаме опорните точки от вожда.

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35С други думи той не може да докаже произхода на парите си. Ако Русия е нормална държава, тя трябва първа да пита от къде са парите, а не англичаните. Да видим дали сега ще му потърсят сметка.

31

Анонимен

преди 5 години

Русофилите винаги са оплювали евреите. Сега изведнаж започнаха да защитават и се възхищават на един типичен евреин със съмнително богатство. За тях нямя никакви принципи и последователност. Отврат.

30

Днес

преди 5 години

Хихихихи....англичаните не искаха "мръсните" руски пари, но изобщо не се притесняват от израелските "мръсни" пари.......голяма забава са

29

Анонимен

преди 5 години

Приватизатори на приватизационни бонове отиват при техните съграждани по религия кат пример щом имат не само представителство,а нещо по представително да ги представлява кат държава да ги опрости и просто документ за самоличност да му издаде,и това да му гарантира,че издаването на визи им обеспечено от представителствата им по другите държави дори кат малцинство и най-малко двойно гражданство заради облагодеталстваща приватизация от държавно към частно по сносна от облигации,актив,гарантии,заем.

28

българинa

преди 5 години

Да , ама Тел Авив не е като Лондон !

27

Анонимен

преди 5 години

До по- долу писалите:България е копие на Русия. ДС беше придатък на КГБ. България я управлява ДС. Властимащите на 80% са бивши кадри. Изкопираха приватизацията в Русия. Крадат народа и изнасят парите в лошия Запад. Реално ре са проблема. Но и в двете държави пропагандата е, че е виновен Запада. А народа *** и повечето вярват. Другите се изнасят. Русия е на 3 то място по емиграция на народа си в света. Масово в лошия ЕС където приятелите на Путин изнасят откраднатото плюс децата си

26

Анонимен

преди 5 години

До cool 25Че за какво да се отказва? То сега в исраел и така ВСИЧКИ са с двойно гражданство - и руско и исраелско! Мммдддааааааааа............."богатите също плачат"......

25

Анонимен

преди 5 години

До А СЛЕД 10 ГНе се притеснявай.Да не плаща нищо на евреи?По скоро ще го вкарат в разни проекти които да спонсорира.Той "Челси" да не мислиш, че ги издържаше, защото обича футбола в по-скъпите райони на Лондон?Чети в Камчатка какво е положението.Всички реват срещу изтока, ама най се радват на пари и суровини от там.Японците най-техническата нация, само дето външният им дълг е над 200% от БВП.Реално ако не са Китай да залива света с евтини продукти от всякакво естество, само с крадене не става.

24

А СЛЕД 10 Г

преди 5 години

ЩЕ СТАНЕ НЕЧИЙ ДРУГ ГРАЖДАНИН И ПАК НЯМА ДА ПЛАЩА ДАНЪЦИ ...... И ТАКА ..... ДО КРАЯ НА СВЕТА ..... ДА ЖИВЕЯТ БОГАТИТЕ

23

Yudeo= fahist

преди 5 години

Roman e chist rusnak....Otiva pri moshetata...da uzpira mrusnite pari..Evreite sa po nezakonnite operacii...dalaveri!..Putin ima ochi i na guza si...Shte prikluchi kato Berezovski...na Murtvo more..It,s a question a feu days...

22

cool

преди 5 години

Заглавието ви не отговаря на действителността. То би било вярно, ако въпросния Абрамович се беше отказал от руското си граждсанство.

21

сс

преди 5 години

От квартален отбор в Лондон направи европейски шампион. Много "умните" английски власти пък ще направят така,че ще ги пратят на дъното и ще лишат феновете му от хляб и зрелища.

20

Мутев

преди 5 години

И този предаде Русия.Предател долен!

19

Някой

преди 5 години

Решили са да го приключат. Като нов израелски гражданин, може и да не плаща данъци 10 г., но може да го мобилизират в армията ....

18

Футуролог

преди 5 години

Този Абрамович не беше ли губернатор на някаква област в Сибир?Действащ руски политик на важна длъжност става израелски гражданин?Иначе доколкото знам Сталин е бил основал в Сибир някаква Еврейска съветска социалистическа автономна република близко до Губернията на Абрамович сигурно!На евреите след 2 св. война им подарявали земя в Африка за държава!Ама те,Йерусалим та Йерусалим!Сами са се навряли между шамарите от фундаментализъм та е безумно някой да им помага въпреки Холокоста

17

Обобщено:

преди 5 години

Не руснак, а руски евреин; т.е нищо руско...

16

Анонимен

преди 5 години

гУпости на търкалета пишете -нямало да плаща данъци 10г ? -ха ха ха в Израел има Прогресивен!!! данък и ,ако развиваш дейност плащаш -няма нов,стар, гражданин . богатите плащат много -така е справедливо ,затова имат пари и прогресират.