20

Анонимен

преди 5 години

Скрипал - бивш полковник от руското военно разузнаване, издал десетки агенти на ВеликобританияzA TOVA PREDATELSTVO I SMYRTNA MU E MALKO...

19

Емигрант

преди 5 години

Бързата помощ в Англия е по смешна и от българската. Изпитал съм го на собствен гръб счупен крак 8 часа от входа на болницата до гипса.

18

Анонимен

преди 5 години

отново пълна боза , за това на Англия не и е мястото в ЕС , рибата се вмирисва от към главата , англичаните никога не са си държели на думата и са същите кръвопиици като краварите

17

Reptile

преди 5 години

Е, хайде сега, не знаели?! Отровата установиха веднага, източника още по-веднага, пък сега не знаели какво се случва с пациентите! Странна работа!

16

анонимен

преди 5 години

евала на тази селска болница колко бьрзо разбра че са отровени още по бьрзо намерипротивоотровата и накрая взе че ги излекува ами да и дадат някаква награда тези англосакс са се взели много насериозно

15

Авакум Захов

преди 5 години

Много е опасен явно тоя Новичок...Цианкалий да бяха използвали, досега 100 пъти щяха да го закопат...

14

:):)

преди 5 години

жалко и за Юлия и за баща и, ще последват съдбата на котето им :(

13

Анонимен

преди 5 години

Поне се знае за разпределението на електронната плътност около флуорния атом и компютърните симулации върху конформационните ефекти при напасване с активните центрове вървят. VX-газовете с тези прегрупировки и тези нестабилни връзки на серния атом с органична част направо са някаква смехория.И за какво изгориха морските свинчета и котката?Не се връзваха с цялото шоу ли?Лекарите са работили на сляпо, защото ако им дадат същия случай с други хора, нещо може и да не се получи този театрален ефект.

12

Боби

преди 5 години

Нервно Паралитична Отрова - няма значение Зарин, VX или "Новичок"Човешка физиологияМозъка се захранва с кръв от едната част на сърцето от единия бял дроб, След това през втория бял дроб и втората част на сърцето кръвта отива в тялото и обратно да затвори кръга НП отрова блокира нервни центрове в мозъка ако е в по-малка концентрация блокира по-маловажни центрове и се получават СИМПТОМИАко НП отрова е в терминална концентрация - Вдишай, Издишай, Вдишай, спри да дишаш, спри сърцето - КРАЙ

11

Анонимен

преди 5 години

Англо-саксите никога не са блестяли с ум, а по-скоро с коварство и жестокост. Но този път избиха рибата и дори поддръжниците им се чувстват неловко!

10

Анонимен

преди 5 години

Путин директно каза, че бойните отровни вещества убиват незабавно. Подчерта, че дъщерята Скрипал изглежда добре. Веднага английските служби, начело с мистър Бийн, пускат новата димна завеса. Скрипал са добре, но може би ги чака нещо ужасно. нямам причина да вярвам на Путин, но и тези стари робовладелци са ми много съмнителни.

9

Анонимен

преди 5 години

Очевдина постановка на западните спецслужби, най-вероятно на ангийските.

8

смешници

преди 5 години

На всички защитници на изверга Путин, пожелавам им да им се случи същото......

7

Анонимен

преди 5 години

Русофилите, напразно се напъвате...няма да убедите Света, че отравянето на Скрипал не е поръка на Кремъл - тези който убиха Немцов !

6

Анонимен

преди 5 години

То и Путин, като дълбоко вярващ им пожела Господ да ги пази, но той не !

5

Анонимен

преди 5 години

Цялата тази постановка беше опит да се очерни Русия преди световното по футбол, с цел да се бойкотира и провали, но не мина номера. Едно световно ще донесе много положителен имидж за руснаците, което пък западния свят не иска.

4

истина

преди 5 години

естественно ще ги убият,защото те много знаят и имат какво да кажат.

3

Анонимен

преди 5 години

Как какво ще стане с тях? След щедрото им заплащане като поутихне "скандала" ще ги ликвидират. Никой не уважава предателите. Всеки ги използва и на края се отървава от тях. А, че не са тровени това е ясно за целия свят.

2

Анонимен

преди 5 години

Май и в началото са те...

1

Активист на БКП

преди 5 години

Накрая англичаните ще ги убият !!!