10

Валентин

преди 5 години

До До ВалентинЗащото си човек. Въпросът е да си признаем, че не сме перфектни, и да се стремим да напредваме. Иначе само се залъгваме - и винаги другите са прости, *** и т.н. А резултатът е налице вече толкова години.

9

До Валентин

преди 5 години

И що говориш от името на всички? Нито хвърлям *** на улицата, нито в гората.Подкуп не съм дал нито веднъж, а пък и куче нямам.

8

Валентин

преди 5 години

До Анонимен 2Те управляващите не са паднали от небето. Проблемът е всеки един от нас - на приказки и по форуми всички сме съвършени...докато не се наложи да си изхвърлим *** от балкона, да заринем фаса в пясъка на плажа, да ходатайстваме за записване в детска градина/училище, докато не ни спре полицаят, докато не се наложи да изчистим след себе си в планината/парка/градинката, докато не се наложи да си вържем кучето на повод, да не се бутаме да влезем в автобуса преди да слязат и т.н

7

Анонимен

преди 5 години

До НаблюдателИ какво лошо има в небостъргачите другарю? Ако имаше някаква мисловна в онази кутия прикачена в раменете, ще да проумееш, че всъщност това са най-функционалните сгради. Не случайно небостъргачи има само в най-напредналите общества.

6

Наблюдател

преди 5 години

Зелени площи затваряме бу. Витоша а точно там даваме разрешение за 3 небостъргача на зелени площи защо и докога ?

5

Анонимен

преди 5 години

До :)Това е реалността, за съжаление. Фактът, че няма глоби и ако помолиш някого, да почисти след кучето си, рискуваш да ти налети на бой. Живял съм в блок, където имахме огромен заден двор и играчките на децата се оставяха навън, а по тъмно, винаги имаше хора, особено през лятото. Понякога се правиха и купони, но рядко и смо с разрешене на домооправителите. Тогава разбрах, защото няма толкова дървета, по улиците в чужбина. Просо си има зад всяка сграда и е пълно с паркове.

4

:)

преди 5 години

То тъжното е, че трябва да са заградени. Вчера съм излезнал да поддържам градинката пред блока и някаквя леля така и не можа да разбере, защо трябва да почисти след кучето си... Поне от малко срам докато в същото време аз копая там...

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Жалко, че си прав ;(

2

Анонимен

преди 5 години

Ни зелените площи поддържаме, нито бетона и асфалта чистим. Затъмали сме в тотална мизерия, но на управляващите от прозореца *** мерцедеса всичко им се вижда прекрасно.

1

Анонимен

преди 5 години

Липсата на заградени площи за отделните блокове, както и тоталната липса на култура и морал, доведоха до кочини и огромни драми, за рязането на всяко едно дърво.