6

Антисоциалист

преди 5 години

Господа, Президентът на Италия отмени народния избор.Такава мерзост е невъзможна при пряката демокрация - народът да избира кой да управлява, да се гласува ли в парламента някакъв закон, какво да се прави в държавата, а не само кой от негово име да управлява в предполагаема негова полза и обикновено - вреда."Демокрация" от гръцки, "република" от латински е едно и също -"власт на народа". Представителната демокрация не е власт на народа, а на избрани от общества - партии и мафии.

5

Ивайло

преди 5 години

С това име - само футболисти и котарачки очаквайте да покани...

4

до 2

преди 5 години

Ти знаеш ли че най много бежанци от десет години пристигат в Италия.Ако не беше Германия всичкото бежанец щеше да е в Италия.Берлускони навремето теглеше заеми и раздаваше пари,сега като дойде време да се връщат парите Германия и глобалистите виновни.Такива антиевропейци като тебе си мислят че ако се разпадне ЕС и всички ще заживеят като царе,ама истината е че всички ще обеднеят масово.Англичаните нали бяха антиевропейци,вече втора година се канят да напускат съюза и още нищо не са направели.

3

Матарела е

преди 5 години

умен мъж.Правилно избра Котарели от МВФ.

2

Анонимен

преди 5 години

Знаех си, че глобалистите няма да позволят на 5 звезди да състави правителство! Не дадоха министър на финансите да е един отявлен германофоб и анти-евро човек. Това ми говори, че Италиечя не е независима държава, а под пряк немски контрол като България

1

Европеец

преди 5 години

Още една държава в европейска безпътица... Иначе демокрацията крачи с пълна сила - като презрелия комунизъм накрая...