47

Анонимен

преди 6 години

Колко много Ценко прилича на другаря Цветанов ?? Направо му е одрал кожата !

46

Анонимен

преди 6 години

Моделът Чоков се заменя от модела Боков.

45

Въпрос

преди 6 години

Всички говорят за Галиче, а в Макреш, където БСП и ГЕРБ са заедно, мълчат?!

44

гостенин

преди 6 години

Аз пък се сещам как ГЕРБ е спечелил изборите в Галиче. На всички е ясно. Така че ГЕРБ да не се дуе много, защото не той е истинският победител на тези избори.

43

Анонимен

преди 6 години

ЦВЕТАНОВ ГАРАНТИРА??? СЪЩО КАТО ПАРИТЕ ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ ОТ ТЪСТОВЕТЕ ПЕНСИОНЕРИ. ТОЯ КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ ГАРАНТИРА? О, СПИ ЛИ ДАНС, О, ДАНС НЕ ВИДИ ЛИ??? КАКТО КАЗВА МУТРАТА:"АЗ СЪМ ***!" НО ВИЕ НАРОДЕ, ПРОСТИ ЛИ СТЕ??? И ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТИЯ НЕГРАМОТНИЦИ ДА НИ ПРАВЯТ НА ПРОСТИ>

42

MNENIE

преди 6 години

Господин Цветанов ,Модела Човков или Цоков е като Модела Цацева или Чачева .Те са като във Филма *Опасен Чар * с Тодор Колев - Соколов , Буревестников , Ястребовиски , Мисирков .

41

Говори за себе си

преди 6 години

А моделът Цветанов със сигурност ще се повтаря! Ценко е малката гнида! Борисов е такива като Плевнята и физкултурника може да те погубят! Иначе ти си перфектен!

40

Анонимен

преди 6 години

Ама това на снимката не е ли самият Ценко ?

39

Трябва ли?

преди 6 години

До КъсопаметниНие сме късопаметниАма ти какво направиДай като помниш да организираме нещо да отидем там където ти казваш и да поикаме сметка

38

Анонимен

преди 6 години

Ако тези нямат срама,поне полицаите нямат ли срама да работят срещу собствения си народ и да извършват геноцид?Народе?!Смачкаха армията,за да няма кой да се противопостави на диктатурата им.ГЕРБ срещу България!Това е истината.

37

ПроСоТо

преди 6 години

"Moделът на Ценко Чоков в Галиче няма да се повтори"..Ще го замести "модела герп"..Демек "Не по врат,а по шия"..

36

Активист на БКП

преди 6 години

,,Моделът Чоков,, е твоя разработка, другарю Цвъко !!!

35

Анонимен

преди 6 години

Хора , не се чудете защо печели ГЕРБ . ГЕРБ е държава в държавата и парите от държавния бюджет отиват в общините с техни кметове . Народът знае , но мълчи , а ЦВ ЦВ иБ БАРИСОВ ТОВА ИСКАТ - МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА

34

Има прилика ама

преди 6 години

Цецко е модела Гьобелс. И се парави на такъв.Но разликата е ,че:Гьобелс има 6 деца.а Цецко има 6 апартамента.Единият от двамата наистина е вярвал в бъдещето .АМА КОЙ?

33

Смешник

преди 6 години

Тоя Цветанката разтури цялата държава..а българите ще се избият кой да се снима с него и го прейзбират ...толкова пропаднал народ нема..

32

Късопаметни

преди 6 години

Някой от вас помни ли Милко Ковачев, енергиен министър по времето на "царя" ?! И да го помните, все тая. Той си живее с собствена хасиенда на женевското езеро. А е купена с парите на топлофикациите. За прокарване на закони, които и до днес тресат народа. Та, къде си мислите, че ще е тоя със семейството си скоро?! Там, където вие нямате и представа. Да ви е честито за гаранциите му.

31

Анонимен

преди 6 години

МоделътЦветанов ,какъв е ?

30

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНА ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ МИ ДАВАХА 50 ЛВ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТОЗИ МУТРИТЕ НА КРАСНО СЕЛО,КАРАХА МЕ ДА ВЗЕМА И НА МАЙКА МИ И НА СЕСТРА МИ ДАННИТЕ ОБЕЩАХА МИ 150 ЛВ ,ЗАВЕДОХ ГИ ГЛАСУВАХ ЗА ИЦО БОКСИОРА И НИТО ТОИ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ НИТО МИ ДАДОХА ПАРИТЕ,АМА ЕТО ЧЕ ТЕЗИ ИЗБОРИ Е СТАНАЛ.

29

Анонимен

преди 6 години

Ако Цецо ви гарантира нещо, тествайте пъро неговата гаранция... с лопата или кирка по главата.

28

Анонимен

преди 6 години

Колко трябва да е пропаднало едно общество ,че да си избере лидер като тоя на снимката.