77

Анонимен

преди 6 години

направо да започнем за ядем с ръце. така няма да се хабят ресурси за производство на вилици, ножове и т.н. А и чинии за какво са ни?

76

днес бе

преди 6 години

извод - вървете в евразийския съюз при русия, там всичко е ок! аве големи балъци сме, а?

75

Анонимен

преди 6 години

аве то, че стте руска клоака, е ясно, ама защо нямате автор на матряла? Това е извън нормите на нормалната журналистика и ЕС! И подлежите на санкции съгл. новия регламент!

74

ЕС:

преди 6 години

Ние няма да ви забраним балоните ! Ние ще ви ги направим скъпи и трудни за намиране !Благодарим ЕС. Благодарим за загрижеността !Чакаме с нетърпение 2025 година в която ще преработвате 95% от пластмасовите ***. Чакаме и 9865 година когато всички ще сме вегани използващи енергия само от слънцето и вятъра.Но дали няма да си останем само с чакането ?

73

шматка

преди 6 години

Ще спрем пластмасите и ще ги заменим с дървени.Ще изсечем дърветата които поглъщат СО2 и така ще намалим парниковите газовеВече полудявам от простотийте на политиците.

72

П.Петров

преди 6 години

Като ама екологична алтернатива от биоразградими материали да ги забраняват!Колкото до това, че бедността била по-голям проблем от екологията, бедни сме защото сме прости се.ляндури, които избират да ги управляват най-простите и най-наглите селски тарикати и така вече 74 години! С думи акъл на ***, които се мисля за големи тарикати не може да се налее, но е забавно тъпотията да се изобличава, затова продължавам да упорствам. 28 години избирате да ви управлява БКП_ДС=БСП+ГЕРБ+ДПС, затова сме бедни!

71

Анонимен

преди 6 години

Тия до балоните ли опряха браво умници браво

70

Анонимен

преди 6 години

A кои си ти че ще казваш къде да си хвърляш *** да попитам а града ли ти е чист измит и асвалтиран това литие проблема работа ли има за всички не чао

69

Кръвопийци

преди 6 години

Не ги е срам, вземат на децата балончетата на клечка. Вие милост нямате ли, еврократи такива. Колко деца искате да разплачете

68

Аnonimen

преди 6 години

Срам берем всеки ден дано се сетят че тоя евросъюз е за работа ане за глупости сламки лични данни и какво ли не докога

67

Не от България

преди 6 години

Видяхте че можете да живеете без пликче от супермаркета, сега ще разберете, че можете да си бъркате кафето и с дървена клечка. Какво ще се прави с кебапчетата не знам. То не е същото, ако не гониш кебапчето с пласмасова вилица по плъзгаща се от мазнината тарелка. България трябва да гласува против

66

Аз

преди 6 години

предлагам,Европа да забрани на всички нас,на изток от нея,изобщо да сме живи?!?!?!Така или иначе все им пречим,поне да не живеем?!?!?!Така беше и с въпросните найлонови торбички?!?!?!Ех,сега не са найлонови торбички,а найлонови пликчета,които вятърът вее и развява,както преди?!?!?!Файда йок!?!?!?Напук на тях продължавам да си купувам найлонови торбички,понеже така по ми е удобно и изгодно,и мразя някой друг да ми казва как да живея и наклон на ***,как да пикая!?!?!?

65

22

преди 6 години

прави са, а на бг *** трябва да се забрани да се размножават, особенно онези дети все гледат на изток, мръсните рубладжии

64

Излагация

преди 6 години

Вижте с какви работи се занимават ежродепутатите!!! Време е броят им да стане стотина. Немога да си обесня какво толкова работят зщо им са толкова големи заплатите, лукса, привелегиите, комфорта, всичкото това с парите данъкоплатците. Срам и позор за такъв ЕС.

63

Анонимен

преди 6 години

Европа забранявала,а случайно там където се взимат тези решения дали пък няма една група българи избрани от нас

62

Професор Тюхчеф

преди 6 години

Ясно е написано , че тези неща са внос ( повечето от Китай) и мерките са пряко насочени срещу решението на Китай да спре вноса на смет, защото в момента голямата част от разделно събраните отпадъци се сортират и отиват за преработка в китай.

61

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Правилноне, вместо да си купват чашки от 50 ст. 100 броя, ще си купят нормални чаши за кафе и ще ги мият. и чинии. а за ползата от тия ушните още спорят, така че айде друга методичка, плеаз.

60

Бутилката

преди 6 години

Това, с привързването на капачките към бутилките е гениална идея. Само ще развали рахатя на разни игри организирани от производителите за събиране на капачки. Иначе ще реши проблема на българина, който налива домашната ракия в празни шишета от лимонада

59

Анонимен

преди 6 години

Вода се хабяло за миене на чаша :D А колко вода се хаби за произвдството на въпросната пластмасова чаша ?

58

Правилно

преди 6 години

До Анонимен27В статията ясно е казано, че забраняваните изделия си имат алтернатива. Например дървени лъжици и вилици, или пък си носиш от дома чашата за кафе на барчето. Верно трябва да я миеш след това и вода се хаби, а ама светът не е идеален