16

Факт

преди 5 години

До ДодоВ конкретния случай забраняват на италианците да си съставят сами правителството, с победилите на честни, парламентарни избори-------------Защо реши така? За много умен ли се мислиш? Не се ли усещаш, че си т.п като слонски г.з ?

15

Иванов

преди 5 години

драга Василева, на снимката е Паоло Джентилони, премиер.Матарела е значително по-възрастен

14

Анонимен

преди 5 години

Интересно дали Италия отговаря на поне един критерии за да е в ЕС, Шенген или пък не дай боже в еврозоната? И дали има поне един турист отишъл в Италия и да не са го измамили с поне 20 евро върху сметката в пицарията?

13

Синия гол шаман

преди 5 години

Ей, големи хвалби. Все едно слушам опуса отбоня ден на Мадам В. за Боеко и Папата.,.. )))

12

svetlosar

преди 5 години

snimkata e na Paolo Gentiloni

11

Додо

преди 5 години

Христоматиен пример за това как неизбираните в избори, а назначени еврократи в Брюксел налагат диктат на страните членки! В конкретния случай забраняват на италианците да си съставят сами правителството, с победилите на честни, парламентарни избори - сами защото кандидатите за министри не са техни лакеи. Защо ли изобщо се правят избори?! Направо кликата в Брюксел да назначава правителствата в ЕС... или пък още по-добре, направо да се разпуснат правителствата и да управлява Брюксел. Трагедия!!!

10

ха

преди 5 години

Как са се наточили фашисти,нацоионалисти,расисти,селски бекове,русофили и кви ли не още герой за разпад на ЕС,за граници,омраза и войни.Ама няма да стане.Гърция излизаше,Франция излизаше,Меркел падаше,Англия излиза,Холандия беше на кантар,в Австрия е националист на чело.И вместо разпад още държави ще влизат една по една в ЕС.Накрая ще влезе и Украйна,ей така да му е гадно на фашисткото джудже и на всички комплексари.

9

Путкин

преди 5 години

Браво, на ти 50 копейки да си купиш един голям одеколон.

8

Бай Оня

преди 5 години

До АнонименОт това по-хубаво няма, да бъде здраво разтърсена еврогейската *** и Италия да напусне и да повлече крак! А това соросоидно изпражнение да се самоубива!

7

Анонимен

преди 5 години

Променете си снимката! Матарела е много уважаван политик в Италия и в момента прави политическото си самоубийство за да попречи на популистите да съставят правителство. Ако Лигата и звездите надделеят ЕС и Италия ще бъдат здраво разтърсени. Особено съюза, който след брекзит почти сигурно ще бъде довършен.

6

Анонимен

преди 5 години

NA SNIMKATA E PAOLO GENTILIONI--SEGASHNIAT PREZIDENTE DI CONSILIO .

5

Анонимен

преди 5 години

Достоен човек, затова *** туркоатлантиците.Бог да го поживи!

4

lolo

преди 5 години

tova ne e prezidenta, a bivshiat vecge minister predsedatel

3

От Атина

преди 5 години

Абе и в Бантускотия една МУТРА беше с много напоена с кръв риза от мутренските времена, ама бантускотовете си го избраха за премиер, че даже и до ден днешен му се радват, въпреки че им превърна държавата в най-бедната и тъмна дупка в цяла Европа!Ама те нещата са свързани - прости са бантускотовете - бедни са! Защо не са бедни гърците, или англичаните, или германците???

2

Анонимен

преди 5 години

Италия и Швейцария са държави на мафията.

1

Анонимен

преди 5 години

Мафиот като брат си убит от кръстниците.