54

Додо

преди 5 години

Сега по същество. Това, което е направил Мамуду, ако е вярно, е похвално и всяка му чест! Но, това е съвсем нормална реакция, която всеки един човек, независимо от раса, религия и т.н. би следвало да прояви и Мамуду не бива да бъде глорифициран с геополитическа цел! Случката не променя факта, че Франция се разпада под натиска на мега нашествието от негpи и араби от Третия Свят, подменящи генофонда и ценностната система с всеки изминал ден!

53

Додо

преди 5 години

До Киро Х: Не си прав да пишеш така за Мамуду! Сигурно е някой високо квалифициран специалист в областта на нанотехнологиите. Като нищо ще се реализира във Франция, че и данъци ще плаща! Такива като него са много ценни и търсени кадри!

52

Киро Хикса

преди 5 години

Мамуду Гасама казал, че пристигнал от Мали преди няколко месеца и искал да остане във Франция.========Това са плодовете на Глобализацията - всеки човекоподобен абориген може да реши да пристигне където си иска в земите на Белите хора - Християни, че и да иска да остане! А само допреди 10-ина години ние, Българите до Солун без виза не можеше да отидем на разходка, да не говорим пък във Франция, да не говорим пък да останем там на издръжка на социалната им система, както планира Мамуду!

51

Додо

преди 5 години

Поздравления на Мамуду Гасама за неговата смела постъпка, но е по-добре да бъде върнат в Мали. Света ни би бил едно много по-хубаво място за всички хора без глобализацията и нашествието на тъмнокожи раси в земите на Белия човек.

50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Колко наши войници биха могли въобще да се катерят с тази лекота? Да не говорим за хилавите и кашкавалените ни младежи.обаче пък как могат да играят кючеци и мръсни танци!

49

На

преди 5 години

фона на хилядите грабежи, изнасилвания, убийства, извършени от "гостите запостоянно" в Европа, един се показал свестен? От 10 млн. -това е 0,много01 %.Да му дадат Почетния легион и правото да си доведе племето във Фр.

48

Анонимен

преди 5 години

браво на човека , не всички емигранти са лоши , има и много съвестни стига да ги различиш ,за това което е на видеото се иска смелост , ако беше тук в БГ това отдолу гледащите щяха да чакат да падне детето и после да пишат във фейса ще са биле свидетели на голяма драма и да чакат харесвания

47

Анонимен

преди 5 години

TOZI MOGE DA KRADE BEZ DA VLIZA PREZ VRATATA.

46

До 46

преди 5 години

Добре е, че не грамотността е тази, която ще спаси света. Иначе с вашето отеКчение нямахме шанс.

45

Анонимен

преди 5 години

БЯХ ОТЕКЧЕНА, КОГАТО ПУСНАХА ВИДЕОТО ОНЕМЯХ, СЛУЧАЕН МЛАД ЧОВЕК, КОЙТО СЕ ОТЗОВА ЗА МИНУТИ НА ЧЕТВЪРТИ ЕТАЖ И ПОДХВАНА ДЕТЕТО- ТОВА СЪМ ГО ГЛЕДАЛА САМО ВЪВ ФИЛМИТЕ- СПАЙДЕРМЕН И СУПЕРМЕН- 45, СЪГЛАСНА С ТЕБ- ОСВЕН КРАСОТАТА И ЧОВЕЩИНАТА ЩЕ СПАСИ СВЕТА! ПОКЛОН ПРЕД ОГРОМНОТО, ДОБРО СЪРЦЕ.

44

La France

преди 5 години

Браво на човека за доблестната постъпка. ЧОВЕЩИНАТА ще спаси света!

43

шматка

преди 5 години

Туй е реклама на Найк.

42

Анонимен

преди 5 години

За всеки който се занимава дори лаически с катерене е ясно, че човекът катери и то сериозно. Слава Богу, че е бил там и е спасил животът на детето.

41

Анонимен

преди 5 години

До СърбоманДа говориш за монголска връзка на българите в 21ви век при всичките генетични изследвания на европейският и балкански геном, трябва или да си много *** или много, много ***.

40

La Punta Mara

преди 5 години

Фейк

39

Сърбоман

преди 5 години

Българите дори турците не могат да ги търпят! Говорил съм с турци и казват че няма такова лошо племе - мрънка и мрази всичко. Българите произхождат от АЛТАЙ - родина на братовчедите им хуни и монголци! Характерно за тези народи е омразата и разрухата! Когато татарина Аспарух минава дунава избива де що славянин, трак или византиец види! Ако българина имаше власт щеше да избие половината свят, а накрая и себе си! И той не знае защо! Роднините Монголци също не са знаели защо, но са го правили!

38

Анонимен

преди 5 години

Малиецът тръгна да го спасява докато си висеше само миличкото..Главите са ви инсцинирани с въздух под налягане,пръцковци.

37

до 16

преди 5 години

До блока не е саниранКралят на Испания Хуан Карлос присъстваше на финала, за да подкрепи Реал. Това е разбираемо. В Киев отначало се почудиха кого подкрепя нашта Тиквъ, но тъй като Тереза липсваше, някакъв зевзек предположи, че еднокнижния представлява Англия.

36

Анонимен

преди 5 години

Браво Мамуду,имаш сърце човече ,и да го натеглиш на тази дето си е изтървала детето,търсейки паламарки във фейса.Ако не ти даде ела в *** да го надялкаш на хейтърите си,ама пак не можеш им запуши гърлата

35

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

То се вижда,че е нагласено! Чудно ми е от какъв зор го правят...?Не се знае дали нещо не е възпрепятствало държащият детето да не го изтегли. Но да рискуват живота на едно малко дете, само да направят постановка, не ми се вярва. Не отсъждайте преди да сте наясно с всички обстоятелства!