9

Анонимен

преди 5 години

Все така ще буде докато в закона не се променят нещата и движещият се по път с предимство при ПТП да му уважат предимството само ако се е движел с разрешена скорост. При такива ПТП-та трябва да се вини шофьора на МПС-то движещо се по пътя с предимство, ако се е движел с превишена скорост. Само ако не е превишил скоростта, вината да е в шофьора на МПС-то по пътя без предимство. Проблемът е, че КАТ ще трябва да работят, за да установят с каква скорост се е движело МПС-то по пътя с предимство.

8

Анонимен

преди 5 години

Като гледам пътя с гугъл, спорно е дали шофьора на буса не е спрял на знака Стоп, поставен на десетина метра преди кръстовището. За да се блъснат, буса е преминал през две ленти на пътя в посока София-Видин, за да навлезе в третата, където се твърди, че са се ударили с Опела, движещ се в посока Видин-София. Това почти винаги се случва, когато МПС-то по главния път се движи с скорост превишаваща с много разрешената скорост, която в случая е до 70 км/час. Най-вероятно Опела е бил с над 160 км/час

7

Анонимен

преди 5 години

До Активист на БКПАми защото, другарю, не е нормално човек на 64 години да седне вкъщи и да чака да хлопне мандалото. Ако се чувства в добра кондиция разбира се. А и с пенсията си от 200 лева няма да изкара много. Италианците, дето са мързеливи (не повече от нас) могат да работят и мъже, и жени до 67, а после ако искат продължават на договор, а на нас все ни е много.

6

В тази връзка

преди 5 години

Ами то и в болницата във Враца, където са закарали пострадалите, хората не са по-млади. И въпреки това се опитват нещо да правят. Но на кой му пука. Че и заплати не им бяха давали. С малки изключения всичко извън очертанията на Околовръстното на София е оставено на самотек и доизживяване.

5

Анонимен

преди 5 години

Колата се е забила в автобуса и няма светофари.

4

Активист на БКП

преди 5 години

На 64 години !!! Що не се е пенсионирал???

3

нострадамчо 2-ри

преди 5 години

Съвсем скоро пенсионната възраст ще стане 70 г. и то при условие ,че не им фалира системата.Много са некадърни онея горе ,като им гледам неадекватните закони който подтикват към не--осигуряване съвсем скоро ще оцапат панталонките.Кой ще работи тука освен възрастни хора вперили поглед в оцеляването и в заветната 170 левова пенсия и най-често социална-- ако е бил аргатин или Е.Т.Само гледайте, като спрат еврофондовете --никой няма да иска да управлява.

2

сигурно

преди 5 години

Шофьорите на автобуси не трябва да са по възрастни от 57 год. !!Ако се разровят ще видят ,че взема по една торба хапчета на месец!

1

оцет пииниси

преди 5 години

Е за това говорим --64г. Тука ще е така. шофьор на 70г. охранител на 80,стругар до 100----спасението е в армията или полицията,ама като бях млад не знаех.