97

Анонимен

преди 5 години

Хубаво е че през последните години ги няма и по европейските курорти. Преди време си показваха дивотиите и там.

96

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 106Не знам БГ на кое място е по смъртност ама със сигурност е след ***.

95

Анонимен

преди 5 години

Радев ходи при Путин, вицето му плонжира пред баш попа им, а те се цупят. Какви "братя" са тези бе? Аз съм разочарован.

94

Анонимен

преди 5 години

До TT"А ако искаш да видиш къде българите масово ходят на почивка *** на някое КПП по границата ни с Гърция или Сърбия..."Изобщо не искам да гледам, и хич не ми дреме къде ходят българите на почивка след като им остане някое евро от миене на улиците и пpocтитуиране в Германия.

93

Анонимен

преди 5 години

"Туризмът е поле на икономическа дипломация. Най-малките нюанси на отношенията между страните имат своята проекция по отношение на туризма"----Пропуснали сте да поясните, че това важи само за руснаците. Те исат разрешение от Путин и за ходене до то*алетната.

92

Анонимен

преди 5 години

Тия които очакват американци, знаят ли че полета франкфурт - ню йорк е около 20 часа и 2 хил.долара на калпак?

91

Анонимен

преди 5 години

"Бах тая мизерия, даже малките деца носят смартфони и са облечени от моловете.Във всеки дом има компютър или лаптоп, задължително кабелна, по хипермаркетите хората бутат пълни колички, във всеки двор по две коли макар и втора ръка, във всяка стая телевизор, на всеки етаж хладилник, на всеки празник границите се задръстват от екскурзианти, пенсионерите хвърлят десетки хиляди ежедневно."Ми тогава защо България е първа по смъртност в света, и пенсионерите ровят в кофите ама хвърлят хиляди...

90

Анонимен

преди 5 години

Хотелиер, това е шега, нали? По нашите курорти американци...???? А ние по Калифорния и Флорида :) А дай Боже!

89

TT

преди 5 години

До Анонимен 95"...българите не ходят на почивка в Сочи..." Ами там кой нормален европеец ще иде на почивка??? Да не го е гонил луд??? А ако искаш да видиш къде българите масово ходят на почивка *** на някое КПП по границата ни с Гърция или Сърбия...

88

Хотелиер

преди 5 години

Прекрасна новина. Писна ми от руски туристи, предпочитам платежоспособни американски туристи.

87

Мизерията

преди 5 години

Пореден случай на починала жена, заради невъзможност да заплати за медицинско изделие. Починалата жена е 54 години.

86

Анонимен

преди 5 години

Попитайте хибридния защо е така!

85

Анонимен

преди 5 години

Българските политици били говорели агресивно за Русия? Абе тая в час ли е? То по-големи *** от Радев, Борисов и Сидеров има ли? И между другото: там където ходят твърде много руски туристи тези от другите държави избягват да ходят. В случая напоследък дори самите българи вече не искат да ходят на Черноморието.

84

Анонимен

преди 5 години

Да ходят в КримНаш.

83

Анонимен

преди 5 години

Добри новини. Дано 100% ни заобикалят.

82

Анонимен

преди 5 години

Аве молете се да идват руснаците по нашите курорти! Нормално е да се сетите, че ще оставят пари у нас. А те между другото харчат добре, за разлика от германците, които остават само в рамката на олинклузива, и най-много да похарчат 100 евро извън договора.

81

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 88бе гледам едно евро 2 лева от години стабилно, а България тъне в мизерия, що такаБах тая мизерия, даже малките деца носят смартфони и са облечени от моловете.Във всеки дом има компютър или лаптоп, задължително кабелна, по хипермаркетите хората бутат пълни колички, във всеки двор по две коли макар и втора ръка, във всяка стая телевизор, на всеки етаж хладилник, на всеки празник границите се задръстват от екскурзианти, пенсионерите хвърлят десетки хиляди ежедневно.

80

мдаа

преди 5 години

"Я популярно обьясня для невеж" Санкциите са само за олигарсите и фирмите, които имат отношение за анексирането на Крим. Дебели дървени матрьошки глави не разбират.

79

Анонимен

преди 5 години

че ходат на почивка в Сирия :)

78

Анонимен

преди 5 години

Българският туризъм трябва да се съсредоточи върху повишаване качеството на услугите, за да върне българските туристи и да привлече платежоспособните западни туристи, а не руските пияници и други руски ***.