55

знайко

преди 5 години

Обаждате се на 112.Автоматично излиза номерът ви дори да сте го скрили.Казвате си и името.Тази информация директно отива при дежурният в съответното РПУ ,откъдето трябва да вземат някакви мерки.И така са ви разкрили за секунди!Забравете 112 за такива случаи!

54

Анонимен

преди 5 години

До ей мишки Тел 112 не решава въпроса с корупцията, тел.112 не е панацея, от тел.112 излиза информацията кой е подал сигнала и последват нови разправии и отмъщение, викане за обяснение , разкарване и пр.Доверието в дъэржавните институции и в криза.

53

1

преди 5 години

До почвайте гиИ каква беше грузинската полицейска реформа?

52

проблема е в КАТ

преди 5 години

А вие как ще оцените това че полицаите стоят по пътищата и се чудят за какво да ви спрат и да наложат глоба. Даже са си измислили термин война по пътищата.Определени политически партии градят позиции като всяват страх и злоба по пътищата.Извратени шофьори почитатели на същата политическа партия създават предпоставки за инциденти.

51

Ikuh

преди 5 години

Oh, koi si kachil kolata na trotoara za peshehodcite?!

50

Край

преди 5 години

Веднъж осъзнали че корупцията е символ вероюто на властта можем и да измислим начин да я приведем в някакви разумни граници. Докато си затваряме очичките и се радваме че е изгорял някой катаджия или кметица /която не разполага с бюджет/ или ... подобен дребен рибок корупцията ще си цъфти на воля.

49

Край

преди 5 години

Не ви се вярва че корупцията у нас е самата държава. Е някой нормален вярва ли че министър срещу 3 хил. лева заплата - разписва да се платят за магистрала/метро/самолети/ танкове/ лекарства/ саниране/ и т.н. милиарди.Такъв човек системата ще го изхвърли на другия ден.Няма власт която да не се осребрява. Всеки дето бърка в меда си ближе пръстите. Мислете??!!

48

ей мишки

преди 5 години

До абсурдистанА защо не се обади на 112 и да кажеш какво е станало и какво си видял?защо всички виждате а сте страхливци да подадете сигнали?

47

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно е прав адвокатът.

46

до Иво Кънчев

преди 5 години

С това дето си го написал можеш да участваш в конкурса за виц на годината!

45

Край

преди 5 години

Деца мой, корупцията е начина на функциониране на нашето общество и управлението на нашата демократична държава.Властта /от полицай до министър и нагоре/ се прави на скромна с едни популистко ниски заплатки а всъщност са готови даже да си плащат за да имат власт.Може ли това де се промени. По скоро не - българите сме си конекрадци, за нас морал и чест са празни думи дето не се ядат.

44

абсурдистан

преди 5 години

спряха ни две коли за превишена скорост при 60 с 80 и то неправомерно .-едната кола даде 20лв ,че "много бързаше" и замина- аз се инатих да доказвам,да пиша в районното,да се обаждам на кат и тн тн тн и накрая какво ? платих 100лв + 7лв банково преводно

43

Анонимен

преди 5 години

Тази къщичка нарачена МВР иска спешно нова подредба . Корупция естествено, че и в КАТ и в службичките на полицията има. Качеството е силно занижено при подбора и го няма контрола както от разнише шефчета така и от обществото.Заплатите им вдигнаха под натиск от стачки което не е оправдано. Реформи в МВР от много години няма - МВР е като застояла вода блато - мирише, не се чисти и доверие в обществото близко до нула.

42

Анонимен

преди 5 години

Много са ми смешни всички обвиняващи в корупция, лекари, полицаи,съдии и т.н.Не че не е вярно, но когато всички " работите за 500 лв" и харчите по 2 000 е малко смешно да обвиняваш и да имаш претенции.

41

пусти мерак

преди 5 години

Българина си умира от възхищение от разбойниците,и много му се иска да е като тях,ама на много малко им стиска,и те управляват територията!

40

маларт

преди 5 години

Ако им провеждат реални изпити и физическа подготовка, назначение с критерии, а не с връзки - поне ще намалеят шкембетата и ***

39

Коки

преди 5 години

Да не забравяме и ДАИ или "Автомобилна администрация". Там може да се проследи, какви служители са назначени на високи позиции и колко пъти с задържани и защо и такива неща. Ама журнлалистите не го правят. И да попитам още веднъж, московски.

38

Анонимен

преди 5 години

До Иво КънчевМного ясно, че има некорумпирани полицаи, съдии, прокурари и т.н., въпроса е друг, че системата предразполага този който е да кажем е податлив да си осъществи безпрепятствено схемата. Липсва публичност, липсват ясни правила какво може и какво не може даденото длъжност лице, да не говорим че те лично не носят никаква персонална отговорност, а като капак имаме безумно тежко законодателство, този корумпирания винаги може да си основание за рекет.

37

Анонимен

преди 5 години

И защо пък да не взимат рушвети? Защо трябва да се правим на невменяеми лапета? Всеки знае, че на катаджийте това им работата, а именно рекет. И преди да се цупите и мърморите, си прочетете закона, там си е написано, че катаджията е бог и вие ще му плащате.

36

Иво Кънчев

преди 5 години

Некорумпирани полицаи има много.Но кажете ми колко са некорумпирани съдии, прокурори, магистрати, политици?А колко са истинските журналисти, които отразяват вярно събитията?Престанете вече с тези полицаи, те са най-голямата жертва на прехода.