61

ПЕНКО

преди 5 години

ЗАЩО НА ПЪРВИЯ "ТУР" БЯХА НАД 1000 ИЗБИРАТЕЛИ, А СЕГА СА ПОД ??? НЕ ЧЕ БСП "ЧОКОВ " ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ !!!

60

анонимен

преди 5 години

сега започват побоищата палежите нападенията гледаите какво става когато секупуват гласове

59

Анонимен

преди 5 години

Гроб

58

Анонимен

преди 5 години

ДАЛИ БСП Е ЗАГУБИЛА ПАК ИЛИ ГЕРБ СА СПЕЧЕЛИЛИ - ВЪПРОС НА ГЛЕДНА ТОЧКА. ДОКАТО ЦЕЦО РЪКОВОДИ ПРЕДИЗБОРНИТЕ КАМПАНИИ, ЗАЩОТО ТОЙ ВЛАДЕЕ ВСИЧКИ СТРУКТУРИ НА ГЕРБ И РАЗПОЛАГА С ОГРОМНИ ПАРИ, РЕЗУЛТАТЪТ ЩЕ Е ТАКЪВ. КУПУВАТ ВСИЧКИ И ВСИЧКО. И ПАК ЦИГАНОРИТЕ КАКТО НАВСЯКЪДЕ В БЪЛГАРИЯ, РЕШАВАТ ИЗБОРНИЯ ВОТ, КОГАТО ГЕРБАВИТЕ ПОБЕДИ СА ПОД ВЪПРОС. ГАЛИЧЕ Е ПРИМЕРЪТ КАК СТАВАТ НЕЩАТА В СТРАНАТА. С ПАРИ, ЗАПЛАХИ, ПРИТИСКАНЕ И ДА ЖИВЕЯТ ***.

57

Анонимен

преди 5 години

То ГЕРБ и досега управляваше в Галиче. Чоков изкара цял мандат като кандидат от ГЕРБ.

56

позитано 20

преди 5 години

Не си спомням да е имало избори, които БСП да признава и да поздрави победителите. Те никога не признават и никога не дават. Само искат ли , искат. Абе комунисти. Кво да ги праиш.Не наядоха се , еййй!

55

до 55

преди 5 години

Защото вместо да оставиш перото и грабнеш пушката като Ботев! Ето защо! Написал си ей толчав безполезен коментар, почти като моя!

54

Антисоциалист

преди 5 години

Господа, кой е избран за кмет е важно.Но !По-важно е защо кмет за четвърт век престъпна дейност - организация на престъпност, ръководство на бандити, насилие над граждани, грабежи и палеви е съден само на 4 години затвор?Защо не са осъдени съдиите - покровители на организираната престъпност?Защо съдиите се самоизбират чрез мафията си?Защо не са съдени и осъдени назначилите ги политици и съдии?

53

ognyanz

преди 5 години

До БСП пак загуби: Това го постваш вече втори път. Да ги броя ли? А и си се загрижил дали това, което стана в Галиче е добре за България - няма лошо.Бат' ти Бойко славно загуби президентските избори, а на парламентарните се измъкна на косъм от загубата, и то с купени гласове от ромските махали. Ето че и в Галиче стана същото. Да видим докога.

52

Оруел

преди 5 години

Бай *** прави избори! Нищо не се е променило!

51

До Калеко

преди 5 години

Калеко,калекооооо,какъвто ти е вида,такъв ти е и акъла.И недей да скверниш името на великия Алеко.

50

Калеко Алеко

преди 5 години

До Забравана ... Галиче е село във Врачанският вилает, някъде там където се намира и с.Крушовица, затова курнелка се е вкопчила в този северозападнал край, защото там е произходният и център и знае че съселяните и са прости и неуки хора, но дори и те не гласуват за нея ... !!!

49

Анонимен

преди 5 години

То си беше ясно. Борисов купува цели избори в БГ, та ще му се опре едно Галиче.Бившата комунистическа мафия взе властта в България още преди три мандата. И ще я стиска до гроба по комунистически. А където има проблем Западът винаги е готов да даде едно рамо и финанси. Тия са най-послушните му ***.

48

Забравана

преди 5 години

Къде е Галиче?

47

Анонимен

преди 5 години

Колко ли се е качила мизата за всеки глас.Когато трамбоваха по жълтите павета,една позната баба ми каза,че в герберската община раздавали по 20 лв.за да свирят под прозорците на властта.20-20,кой ти ги дава,казваше бабата и свиреше със свирката до припадък.От тогава минаха 5 години,герберите забогатяха още повече,затова не се учудвайте,че са спечелили тук и там.Но дали народа спечели?Нека си отговори сам.А на пенсионерката и вдигнаха пенсията с 5 лв.Да и е честито.

46

Анонимен

преди 5 години

В Галиче пак ще управлява Ценко, както в последните 20 г.

45

Анонимен

преди 5 години

При 30 милионна субсидия ще спечелят и съседна Македония,не само Галиче.

44

ист

преди 5 години

БСП не успя да приватизира Галиче. Мъка, голяма мъка. Искат касиране на избора. Видяли под вола теле.

43

Анонимен

преди 5 години

Спечелиха както обикновено през задния вход и както са печелили всички избори досега.

42

БСП пак загуби

преди 5 години

БСП пак загуби поредните избори от ГЕРБ за последните 10 години. Защо ли не се учудвам... Да е жива и здрава ***, докато тя управлява БСП така ще бъде. Въпросът е дали това е добре за България ?