12

1234

преди 5 години

Рейпист некъв.

11

Анонимен

преди 5 години

Бях до 7ми клас в 31во - в епохата, преди кв.Гео Милев да се напълни със селяндуриии, а училището - с отрочетата им. Сега мога да съдя по нивото само по родителите-селяниии, които задръстват улицата си, спирайки, както са си свикнали на село. Като им направиш нормална забележка, се нахвърлят върху теб с присъщия им злобен, селски маниер. Жалко за училището, но и то падна жертва на селската напаст. Ще търся други варианти за детето ми.

10

Анонимен

преди 5 години

24 годишният кога се е дипломирал, преподавал, добил авторитет и даже станал любимецът на учениците?!От какво и как ги предпазва, как им дава ценни съвети, от къде този богат житейски опит, та им станал ментор? Той е още с жълто покрай устата. Айде малко посмалете с тия хвалебствени слова! Преигравате и ставате смешни.

9

Анонимен

преди 5 години

Някой може ли да каже как е дисциплината в класовете в 31 СУЧЕМ, след 8-ми клас? Мисля синът ми да кандидатства там

8

Анонимен

преди 5 години

Нещо не е наред в случая. 24 годишен, пети випуск ....Имал съм щастието да попадна на страхотни учители в гимназията, за повечето бяхме последния випуск - пенсионираха се. За 24 годишен учител, как да кажа, не мога да го възприема сериозно. Имахме една стажантка на неговата възраст, много се стараеше момичето, нищо лошо не мога да кажа, но учителката ни помоли да не сядаме всички момчета на първите чинове заради нея ...

7

Стефанов

преди 5 години

Завършил съм 31-во. Класен ми беше Николай Колев, имахме го като по-голям брат. Дано и Чакмаков да има този късмет - и неговите ученици, разбира се.

6

Анонимен

преди 5 години

Децата по-дорбе да се ориетнират към руски или китайски, след десетина години английския едва ли ще им трябва, да мият улиците на Запад не е нужен език.

5

Един

преди 5 години

Евала на момчето! Чисто биологически обаче на 12-класнички няма как нормален мъж да издържи...

4

Цецо

преди 5 години

Ако оставим настрана неграмотно написаното заглавие, идеята да се пише за кадърни учители е похвална! Не знам дали публичността ще им е от полза или вреда, но ще бъдат добър пример за останалите преподаватели, а пък и ние ще сме една идея по-спокойни за децата си!

3

Трол Горянин до 3

преди 5 години

Прав си , похвално за желанието с което върши работата си, но имам роднина, която е учител от поне 30 години и напоследък ми казва че никой не го интересува колко обичаш професията- важното е да си в групата на "готините" около директорката. Затова и нашият герой сменя училищата всяка година.

2

маларт

преди 5 години

Ентусиазмът е похвален. Ще бъде задушен бързо от комплексирана директорка и скрити привърженици на соц системата, които се опитват със стари похвати да реанимират нещо, отдавна умряло. Дребнавостта и буквоядството царуват в училищата( моето е изключение, но пак се усеща понякога). Феминизацията е убийствена. Наперени младички дами с претенции, но с повърхностни знания и чалга мислене и очукани и смачкани корабокрушенки от отминали епохи, които мрънкат и хулят всеки със свежа идея

1

Мислеща

преди 5 години

Заглавието е неграмотно написано. В скобите трябва да е частицата "не", а не основната дума. Опитайте се да прочетете изречението без думата в скобата, която по принцип може да се изпусне! Абсолютни неграмотници сте, "скъпи журналисти"!