16

дед Мароз

преди 5 години

Пиле, За Van Halen съм чувал, ама за техен Radiation Belt, не съм.Това в албума от коя година е?И да не е станало объркване с Iron Maiden Radiator Bell:D

15

Анонимен

преди 5 години

Давам и точно поколение и половина, преди да започнем с етническите кофликти.

14

Анонимен

преди 5 години

Та новия етичен въпрос е: хора ли са марсианците?

13

Анонимен

преди 5 години

Пиле, то си личи че мозъка ти е пилешки.

12

Пилето

преди 5 години

Никой не е напускал Земята заради van halen radiation belt а тия ми говорят приказки от хиляда и една нощ ! Овцете така и не разбраха,че НАСА както и всички държави които участват в измамата за космоса точат ли точат милиарди от овцете чрез бюджетите си и ви представят CGI снимки и видеа и овцете пляскат и почват да фантазират някакви глупости ! Кубрик засне благодарение на Уолт Дисни и шепа хора от службите "кацането на Луната" а вие тука говорите някакви измишльотини ! Проучете преди да пишете

11

oo

преди 5 години

Ой нема нужда са мъчите, да пуснат на Марс най-жилавия етнос на Мангу и Хайше и че има бачкатори после копаят руда в несвяст.

10

99

преди 5 години

Първо да потренират на Антарктида,пък Марс няма да избяга!Ама кой знае защо никой не ще!

9

shady

преди 5 години

Има и още 1 огромен проблем - планетата няма собствено магнитно поле или е изключително слабо. Т.е. в бъдеще ако някой се опита да тераформира Марс атмосферата ще бъде отнесена от слънчевия вятър, идващ от слънчевите изригвания и резултатът ще е пак същата умряла планета. Тази планета е тектонично мъртва - може би и ядрото й вече е статично и затова няма магнитно поле, а тук вече нищо не може да се направи. Просто Марс е задънена улица, освен ако хората там не живеят някъде под земята.

8

Християнин

преди 5 години

Това е положението: ако някой не пипне в ДНК на човек, животно или растение няма промяна. Няма еволюция. Еволюцията при живите организми може и е само съзнателна. това с подбора е бошлаф. Подвив, надвид - само със съзнателна промяна на ДНК може да има нови видове. Така ще е и на Марс, а и навсякъде. Анунаки + ДНК мутации = човек работник в мините. Християнско или не няма значение. Но Бог е нещо друго не е анунак.

7

Анонимен

преди 5 години

Ай ся, един вид нови хора ли. Големи мераци за живот на Марс. Ако това е така както се пише, що ще дирят на там като ще им се чупят костите. Пък и щели да оглушеят докато отидат до там.

6

Анонимен

преди 5 години

а защо изобщо да се заселваш на марс, някой ще отговори ли ? ами то там няма нищо, а на всичко отгоре има радиация, няма атмосфера, ще трябва да мутираш в извънземно и цялата работа за какво ... щото "великият" капитал източи земята за по-малко от 150 години, стимулирайки хипер консумация и разхищение като форма на живот на офцете ?!има ли нещо по неразумно от ... "капитала" - инструмент за управление и подчинение на офцете?

5

Дъртий

преди 5 години

Що тъй ве? Нале краварите започнаха да колонизират Марс? Даже обявиха конкурси и разпродадоха билети за цяло столетие напред :)))) А да сега търсим доброволни балъци за генно модифициране нищо, че нама да ги правят марсианци, само да подпишат съгласия и да ги напълнят с генни модификатори па после ще му мислят! Балъци, балъци, балъци.

4

Коце кмета

преди 5 години

Нашите индобългари това им ме пречи, за да го докажем, нека ги пратим всичките на Марс!

3

Анонимен

преди 5 години

Навремето в една компютърна игра, клонинг на Ред Алерт, трябваше да се гепят ресурси от Титан и вариантите бяха или някви ГМО гадове, или роботи. Оказва се, че пътешествието в космоса не е "лъжица за всяка уста". По-логичното е да се измисли технология, която да създава условия, близки до земните.

2

Анонимен

преди 5 години

И водка няма.. и пица..

1

Анонимен

преди 5 години

И вода няма.И климатът е кофти