28

Анонимен

преди 5 години

До EkpisЕла на мене си.Ял си развалени дюнери, май...

27

Ekpis

преди 5 години

Veikobritania izliza dobrovolno ot eu. Turkiye i Russia vlizat dobrovolno v eu....mashallah! Ot tova po-dobro niama za eu.

26

Анонимен

преди 5 години

Колкото по-далеч от двуличните алкохолизарани ингилизи, толкова по-добре за ЕС и за нас.

25

Американ

преди 5 години

До 24Лъжеш. В американски долари са под 1 процент, ключено стойността на жилището .Ситано по сьщия начин в Америка всеки 6-ти пенсионер е милионер.

24

Трак до Питър

преди 5 години

Германия никога не е искала да се сближава с Русия.Германците са горда и млада нация , която иска да е пример за света.Няма друга страна , където всеки четиредесети поданик да е милионер , а средната класа е над 80 процента.Там и чистача си купува къща , и кола.

23

Питър

преди 5 години

Последните години са се водили две световни войни, за да не може Германия и Русия да са приятели - а това е ужасът на англичани и американци, защото значи един много по-добър свят. В момента влиянието на САЩ над света главоломно се свива, а англичаните не е ясно какъв точно план са имали, но се гръмнаха и в двата крака. Ако излязат от ЕС, Германия ще се прегърне с Русия и тогава стой та гледай. Неслучайна е фразата на Борис III "Винаги с Германия, никога против Русия".

22

Анонимен

преди 5 години

:"Има ли таен план за оставане на Лондон в ЕС?"Отговарям:- Гладна кокошка просо сънува. ЕС изяде хурката. Британия достатъчно предлагаше на ЕС да се реформира- но брюкселци си правиха оглушки. Да го Д сега.

21

Факт

преди 5 години

Тия работи не се решават от Парламента или народа(чрез референдум),а от евреите в Ситито,които движат нещата в UK.Какво са намислили няма как да знаем,обаче не биха допуснали Брюксел да ги командва.По-скоро мътят някакъв план да останат в ЕС и да подчинят Брюксел на себе си.Едва ли ще им е чак толкова трудно.

20

Анонимен

преди 5 години

Като им падне паунда под еврото и евроскептиците от острова ще станат първи европоследователи . Паунда преди 2 години струваше 2.90лв днес струва 2.20лв. Мей обещаваше преди 2 години че ще засили позициите на паунда както преди 30 години. Реалностите се оказаха съвсем други. Отминаха времената на антиглобализма, няма как да е другояче когато света се превърна в едно огромно село. Ако стане нещо тук след 5 минути се знае по целия свят.

19

Анонимен

преди 5 години

Манипулираха референдума, а сега, зад паравана на всякакви скандали и интриги се опитват да извлекат полза в разкрачена поза. Дали имат полезен ход? Не вярвам на лъжите и манипулациите им! Тереза Мей удари дъното и дори може да изгуби Сев. Ирландия и Шотландия.

18

PD

преди 5 години

Плана на крайните евроатлантици и ингилизите е ясен, ама не се случва. Към идеята си да вкарат Европа в война, а те отново да са и спасители, има много резерви, от централно европейските сили. За своята игра, вече не могат да разчитат на емигрантски потоци. В ЕС, техни сподвижници са Полша , Прибалтиките и Холандия. Т.е нямат шанс да водят играта. Ще правят само бели. Обаче Центъра, Франция, Германия, Италия, имат много добра алтернатива както ЕвроАзия до Китай, така и Северно Африканска.

17

Анонимен

преди 5 години

Защо ли UK разделиха нацията на млади за ЕС и старци и *** против ЕС.Още не могат да разберат как от най-великата империя в света пропаднаха до съюзник на колониите си.

16

Анонимен

преди 5 години

Зa ЕС е по- удaчно Aнглия дa остaне в единнa Европa, не сaмо зaрaди бюджетa или зaрaди милионите грaждaни от Източнa Европa в UK. Кaто цяло референдумите сa нефелнa история, референдумa зa Белене беше пълен провaл, но центрaлaтa ще я строят или по- точно ще продължaт дa крaдaт

15

Анонимен

преди 5 години

По-добре да станат 51 щат на САЩ...

14

Анонимен

преди 5 години

Защо изборите в 50-милионна Британия струват 900 хил паунда ( около 2 млн лв), а в 7-милионна България струват 20-30 млн лв?

13

Анонимен

преди 5 години

Бозавите вина ги за били маша в ръцете на Краваристан

12

Анонимен

преди 5 години

ЕС са супер нагли искат да държат Англия в ЕС и да не плащат мито за трилиони и в същото време Англия да им плаща членски внос.

11

Анонимен

преди 5 години

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е СУПЕР НАГЛА!ИСКА ДА НЕ ПЛАЩА ЧЛЕНСКИ ВНОС КАТО Е ИЗВЪН ЕС НО ИСКАЛА ДА ОСТАНЕ БЕЗМИТНАТА ТЪРГОВИЯ ОТ КОЯТО ПЕЧЕЛИ ТРИЛИОНИ!!!ЕС ДА ПРЕКРАТИ БЕЗМИТНИТЕ ОБЛАГИ ЗА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ЩОМ СЕ МАХНАТ, ЧЕ И ЗА ТЯХ ЩЕ ИГРАЕ ПРЪЧКАТА АКО НЕ ГО СТОРЯТ!

10

Анонимен

преди 5 години

Тереза Мей колко агента на Путин трябва да убие за да се освести великото жуже и да анексира Англия и да я спаси от Брекзита и тарамбуките и глупостите на бюрократите-гейове от Брюксел.

9

Анонимен

преди 5 години

Те англичаните не бързат. След пропагандата за прекрасния живот извън ЕС, сега им дпкде отрезвяването. Пплека големите компании си опеавят нещата за изместване във Франция, Германия, Белгия. Фараж който им промиваше мозъците отказа да управлява и изчезна вдън земя. На всеки мислещ му е ясно, че излизане от ЕС значи рецесия и обедняване. И нашите русофили го знаят, но си плямпат и си получават рублите от Рашка, а с тях си купуват имоти в лошия запад и дяцата им и те там.