68

Кой плаща

преди 5 години

Този с какво си изкарва хляба? Обикаля света, вършее из балканския полуостров! С какво точно се занимава? Що за тайнственост? Като частно лице ли вършее, от името на страната ли, с какво се занимава, Деса в качеството на каква го придружава? Няма ли журналисти, дето да осветлят точно това?

67

ПроСоТо

преди 5 години

интересно!..."Пл_евню" се цензурира,но "Тиквата" минава..?!?!..Или викате :-"Не може слуга на двама господари"..?

66

ПроСоТо

преди 5 години

това долу "***" да се чете:..-Пл_евню !

65

ПроСоТо

преди 5 години

"стискали палци"....Като гледам снимката единственото, което *** е стискал,е дупето на Златотърсачката.....Нооо,"голема новина",нема що..От национално значение...

64

Хорни VS Ругъ

преди 5 години

Един толкова кротък като президент, нооо за сметка на това безумно експлозивен мъж! От как такова, още никоя освен последната не го е проверявала дали на челото неке не му се надига разсадът за кромит кокъл

63

Бурканът ще каже

преди 5 години

он десниьо ти показалец сочи къде да бръкне и забере слуз от ембриончето. точно тека, ДНК-то президетнеско ли е или от висок рус доктор завършил медицина и занимаващ се с анатомия на здравните въпроси, че после да нема тва онова времето текова-времето онакова. Прърст. Бръкане. Замотваш с нокътя. Леееко вадиш и са убрисаш у един буркан кисело млеко. Буркана да е умит, стерилизиран и обрисах пръсто у гърлото му

62

Хубаво

преди 5 години

Аз пък питам кой му плаща сметката на тоя да се разхожда по света?

61

Totino

преди 5 години

Тоя карък в политиката какъв късмет може да донесе на Гришо

60

Анонимен

преди 5 години

Много коментари за тез дваматаааааааа.Дето обещаха повече да не чуваме за тях!!!Хайде спазете си обещанието дееее!!!МОЛЯ !!!

59

Анонимен

преди 5 години

Бай *** тръгна из Европа.....

58

урок по зоология

преди 5 години

ако се клехецнът Скотска Пастирка и руса змия от Благоград дал шъ съ роди змей Горянин

57

Дано има Господ

преди 5 години

Я!? Преродената ирландска Пастирка скоро не беше се излагала.....на показ!?

56

Анонимен

преди 5 години

Спрете да тролите Българина с инфо от личния живот на жалкото животно! Да си го живее в кучкарника на воля и да ближе ръката на господаря си. Аз не желая да го знам това.

55

пак ли го ашладисаха

преди 5 години

в него има некакво скрито петофилство с Дъ, 5дъфилствоВ нея има нещо от висок рус доктор, каращ мерцедес който сутрин закусва 3-и рохки яйцъ филийка запечена под шунка, за обед таратор бе чесън, а вечер пеейки и свирейки на 7-струнна китара похапва чер хаивер и допива със Советское игристое..за кво таа синьопитичка се е фанълъ с тоьо Елен

54

Анонимен

преди 5 години

СелЕни! Синята причка я е срам да каже, че е родена в Благоевград.В Уикипедията е писала, че е родена в България. :)

53

Клара

преди 5 години

По - глупава статия не бях чела скоро. Излиза , че Гришо няма нужда въобще да тренира. Само трябва да покани в публиката Росен Банов и Деси Плевнелиева. Даже и треньора си може да махне. Ама пишете по- смислени статии , за бога! Пък и какво ни интересува къде по света метлосват тези псевдо - герои.

52

Анонимен

преди 5 години

До Либералист"... дерзайте Г-н Президент!" Дерзайте! Все някога ще ви го извади и ще се облекчите звучно.После болката минава, остава само срамът.

51

Анонимен

преди 5 години

Супер са!Браво!

50

Ха-ха

преди 5 години

Тоя продължават да ни го навират в лицата...Кой ли плаща?

49

Анонимен

преди 5 години

Я не цапайте Гришо с тези! Момчето си изкарва хляба с труд и пот, а не с облъчване от пропаднали величия! Нека Роско потърси друг ПР начин да ни се натрапва, а най-добре да се скрие в жалкия си живот!