41

Лари Флинт

преди 5 години

Андрешко как очакваш да бъдеш обслужен с тази предварителна нагласа.....Покарай малко такси и пак да поговорим....а?

40

Анонимен

преди 5 години

Че те и сега возят на 1лев, че и повече - почти нямам качване (тъй като пътувам по един и същ маршрут и ми е до болка ясен) , дето да не напомпат сумата поне с 20%.

39

Бай Конур

преди 5 години

И за 2 лева на км.пак ще си останат същите *** и ще правят същите *** номера

38

когато наемеш такси

преди 5 години

и се наложи то да те закара донякъде, да те изчакабързо да свърши някоя работа и после да те кара на друг адрес, до колко време е длъжен да го изчака бакшишът? Вярно ли е, че някои не приемат повече от три минути престой? А как тогава клиентите им да "приемат" да чакат в тапи и задръствания?Веднъж станах свидетел как бакшишът, който му возеше, обясняваше на колегите си как да влязат в тапата. Но разбра, че искам да сляза, изведнъж се сети по коя пряка да завие и да стигнем бързо на адреса!

37

ПОРЕДНАТА ФЕЙК НЮЗ

преди 5 години

ТОВА Е ФЕЙК НЮЗ не се връзвайте . нямат за какво друго да пишат журналистите

36

Иван Пешев

преди 5 години

А Спас Атанасов каква персонална отговорност ще понесе ако утре за 1лв/км ме вози некъпан *** с раздрънакана кола. А това че им светят зелено лампите а все са на поръчка толкова ли е трудно да се сложи трета лампа , а Спас знае ли колко пъти съм махал на такси и то не идва ами чака аз да дойда, а Спас знае ли че ако му изсипя един чувал стотинки съм по закона , нищо че на бакшиша ще му особено неприятно.

35

Анонимен

преди 5 години

AZ GI VOZYA S POMPICKA OT 2 LV.

34

Бакшишът

преди 5 години

Нека висят по стоянките и да блъскат шах и табла , а зимата да мръзнат като кучета...Повечето от колите им са пълни бракми и реално на преглед не трябва да ги пускат !

33

Анонимен

преди 5 години

И като вдигнат тарифата ще почнат да спят повече, ще има по-малко криминални между тях, ще инвестират в колите си или пък ще спрат да мамят. Нито едно от изброените.

32

Анонимен

преди 5 години

До ШишоВ Германия масово такситата са Мерцедеси, при това Е-клас? На фабричен метан? Може някои Зефири, Кади или Турани да са, но до там. Те са малцинство. Ти си този с гуглето...

31

Шишо

преди 5 години

До 17Ами отиди при шефа си и си искай бе мамунХахаха май не ти стиска.Друго си е да плямпаш в нета.Работиш за някой си без пари а после ревеш че такситата ресторантите почивките ти били скъпи.Нищо не е скъпо а ние сме бедни.

30

Шишо

преди 5 години

До 29Виждал си западната Европа само на гуглето.В Германия масово се кара на метан с коли със заводско метаново.

29

Анонимен

преди 5 години

">20% скок: Такситата в София ще возят за 1 лв/км?<br>"Превозваме пътници, не чували с картофи", мотивират се от бранша...Ами те могат и на главите ни да се качат, могат да поискат и за 100 лв на километър да возят...Имаше такива не един тарикати, които избомбиха известно количество хора в София, след което тихо фалираха.

28

Анонимен

преди 5 години

В Европа такситата возят на около евро-евро и половина на км, зареждат нафта или бензин, при цени на горивата около тукашните или по скъпи. Автомобилите са значително по нови от тукашните, както и по скъпи.Тукашните карат на газ, която е значително по евтина от дизела и бензина, но искат цената да гони европейската! Живи и здрави, нека ги направят по 5 кинта км, и без това стоянките са пълни...

27

Даола

преди 5 години

Проклети мошеници !Като докопат някой болен човек пред болница направо му взимат двойно, че и повече - апаратите им са фалшиви. Трябва да викаме полиция !

26

Анонимен

преди 5 години

а какъв е проблема да вдигнат цената в момента?

25

Анонимен

преди 5 години

метрото прецака бакшишите много яко!

24

Анонимен

преди 5 години

Не ползвам такси, тъй като качеството на услугата не отговаря на цената, а и масово водачите шофират рисково. Така че, ако искат и за 5 лв. на километър да возят.

23

до 22

преди 5 години

И каква кола караш,ако не е тайна разбира се ??

22

До 14

преди 5 години

Пич ,не ти е ясно ..въобще какво коментираш Аз карам убер в Лос Анджелис и те вдигнаха цените ...преди 2 седмици Има случай когато е много по скъпо да вземеш убер от колкото такси Март месец по време на марша на жените имаше 700%surcharge...за 14 мили изкарах $120Разбирам ги защо протестират ...то слагаш толкова километри на колата ,че просто с това което им се плаща не могат да си покрият ремонта дори ..