66

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die Wahrheit А Германия с 3 999 099 876 521 трилиона борч, на какво дишене е ? И акомулаторите свършват !

65

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСин поток няма нищо общо с транзита през България а още повече с Костов, син поток е замислен да заобиколи Грузия планирането му започва по времето на управлението на Виденов, между другото работи с около 50-60 % натовареност

64

тцтцтцтцт

преди 5 години

До Анонимен 61 Мдаааааа няма значение - затова Украйна орева орталъка , че не трябва да се строи СП2. Че щяла да загуби няколко милиарда годишно , голям рев , а то нямало значение . Да се чуди човек , що реват

63

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

А без руски газ , Германия ще е изпукала от студ , и зради липсата на икономика , германците ще се молят да имигрират в РусияТи наясно ли си с немската икономика? В момента Германия има достатъчно електро-енергия за да задоволява частния сектор. Икономиката на Германия е тази която има нужда от външни енерго-носители. Ако Русия спре износа си на газ за Германия, тя ще е единствената фалирала в най-кратки срокове държава.

62

Анонимен

преди 5 години

За да стане СП-2 първо трябва да се разблокира строителството на МЕЛ и ОПАЛ а това няма как да стане, така че на този етап руснаците само си мечтаят за СП-2, за турски поток най-много да си остане с една търба по която едва ли някога ще бъдат доставени повече от 7-8 млрд куб метра

61

До 58 и 59...

преди 5 години

...Усата не само е изхарчила всичките крадени златни резерви от разорителните Световни войни, за които пак плати Европа и които Усата забурка!!!!, а и мега нагло изнася ( изнудва ) за света оцветена ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ или ТАПЕТИ, които нямат никаква икономическа стойност. Докато САЩ не върнат БРЕТЪН-УУДСКИЯТ разплащателен стандарт, не ща и да ги чуя!

60

мдааа

преди 5 години

До Предложение 52Повярвай , газта от САЩ е всичко , но не и евтина

59

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

До АнонименТомно така! То за това Германия налага яко санкции на Русия като и дава гаранции за строителстото на СП2 и моли за отмяна санкциите наложени над германски стоки !Щот да не фалира Русия риаш ли !

58

Анонимен

преди 5 години

След последното решение на ЕК за свободен пренос на газ на конкурентни цени, вече няма значение откъде ще мине газта.

57

Анонимен

преди 5 години

Е па такова животно нема. Костов каза, че е невъзможно да се прокара газ през Черно море. Предлагали му Син поток да минава през България. Сега пак прокарват невъзможни турски потоци, а нашите седесари се радват, че ще внасят газ от Турция, а няма да изнасят.

56

ко каза , ко ???

преди 5 години

До Hafen die WahrheitБез Русия , Германия ще трябва да си продаде златните резерви , намиращи се в ЮСА . опссссс забравих ,ч е краварите отдавна са ги изхарчили

55

ко речи , ко ???

преди 5 години

До Hafen die WahrheitА без руски газ , Германия ще е изпукала от студ , и зради липсата на икономика , германците ще се молят да имигрират в Русия

54

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Без Германия, Русия е на командно дишане! Това трябва да е пределно ясно!

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 53Глупости. Тия дни изтече доклад на Сбербанк доказващ лиспата на всякаква икономическа логика в СП2. Самият ТП е вече три пъти по скъп спрямо миналата година.

52

мдаааааа

преди 5 години

"Е нали ще ставаме газов хъб на Балканите , на ЕВропа. Да се чуди човек , защо Турция , германия си пускат тръби . Нали газът за ще го разпредаляме ние Яко са се прецакали "---------------размисли на лицето , галено от 3-*** папи

51

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

А Меркел за какво е била в Москва ? Да занесе на Путин каса немска бира или да даде гаранции за СП 2 ?Без Германия, Русия е фалирала буквално за две седмици. Германия е най-големият потребител на руска газ, десетки (ако не стотици) са немските фирми имащи филиали в Русия. Ако щеш дори и немска бира е в обсега на експорта на Германия за Русия.

50

Опа Боци...

преди 5 години

...ко стана ве? Нали Европата е по-добра? Американскли/Европейски АЕЦи - йок. Енергийна независимост искаше - е сега я имаш, нищо ама нищо не зависи от теб! Дори и ЩЕ купуваш от турция, ако благоволят да ти продадат и на каквато цена ти продадат! Значи турците строят АЕЦ, свой собствен достъп до руски газ, независим от ЕУ - наглите политици, а ти пак нещеш. Мисля, че вече и на децата е ясно за какво си сложен на чело на тази държава!

49

Анонимен

преди 5 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ:)))) Кво общо има меркел с това ?! ЕК доказа възползване от монополно положение на ГАЗПРОМ и глобата е милиарди. ГАЗПРОМ призна и се споразумя да намали цените до тези в Германия (най ниските в ЕС) срещу отмяна на глобата.

48

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

До АнонименА Меркел за какво е била в Москва ? Да занесе на Путин каса немска бира или да даде гаранции за СП 2 ?И чети документите в оригинал , а не преразказани от некадърни служители в "Български" новинарски сайтове !

47

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

До АнонименЕ тъ де ! Аз какво казах - Баце има вълшебна пръчица ! Абра-кадабра и те ти го хъбчето! И няколко интерконекторни връзчици за десерт!